Ma kakvi to, kad bi imali slucajno dvoboj u finalu Rafa Vs Santiago, ovaj put bi Rafa kako treba zavrsio mec, ne kao 2017, tad nije bio u ovom elementu.
Djoka je pao u polufinalu.
@Krofna
Ma.place jasta, viruse mi poceo slati po telefonu.
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Ma kakvi to, kad bi imali slucajno dvoboj u finalu Rafa Vs Santiago, ovaj put bi Rafa kako treba zavrsio mec, ne kao 2017, tad nije bio u ovom elementu.
Bit će dobar meč, a nema Švarci nekih velikih šansi to je jasno, ne znam da je ko spomenuo da očekuje pobjedu. Uzivancija je njega gledati bilo s kim, a kamoli s Novakom i lično očekujem kvalitetan meč kao i kvalitetne relije kojih će bit na pretek, to sigurno izostati neće ma kakav god rezultat bio. Novak servira ko Isner, to da. Baš je dobar. Protiv Nishioke je imao 93% na prvi servis, 16 asova i izgubio svega 8 poena, nerealne brojke.S-Y-L-A-R je napisao/la: ↑25 jan 2020, 16:13Ova je najbolja za večeras realno. Sve mi se gleda, a najlakše polupijan ispratiti.![]()
Čilkan opet podcijenjen, dakle znam šta igram.![]()
Ne znam odakle pojedinci crpe optimizam oko Diega. Novakov servis na vrhuncu a ovome može break napraviti kad poželi. Ako bude imao jedan egal set, nek se šuta u gu*icu.
Ispod radara prolazi Federerov žrijeb, pretpostavljam jer ga je Millman namučio, ali nema ozbiljnog rivala. Doduše, ima nekih 10% šanse da se pojavi ona luda verzija Fabia u 1/4 pa da bude interesantno, ali mi je veći "fix" za polufinale od Novaka trenutno(što je dobro, znači da bismo trebali dobiti taj meč)
Ja vidio neku srbendu na 8-4 dere se u kameru i pokazuje na grb nosi dres repkebombaysaphire je napisao/la: ↑25 jan 2020, 17:05Federer plačko, omiljena SRPSKA provokacija , klasika ...
Mitomanija , samo mitomanija , i samo mitomanija ...
BosniaBoston je napisao/la: ↑25 jan 2020, 17:07Ja vidio neku srbendu na 8-4 dere se u kameru i pokazuje na grb nosi dres repkebombaysaphire je napisao/la: ↑25 jan 2020, 17:05Federer plačko, omiljena SRPSKA provokacija , klasika ...
Mitomanija , samo mitomanija , i samo mitomanija ...E mozes taj prst sto pokazujes stavit u...
Samo se ti smij, vidjeces, a on ce Stana lako rijesiti, ovaj je trebao od Damira ispasti
Lahko je ove naivce nasamarit moj @Rona
Volio bi ja da on tebe nasminka, al male su sanse za tobodi123 je napisao/la: ↑25 jan 2020, 17:19Lahko je ove naivce nasamarit moj @Rona![]()
Šta zna @BošnjoBoston o šansama![]()
Ako Danilo dobije Wawrinku imam ga na avatar i potpis 7 dana.
Kako mitomanija kada su stotine miliona gledale uzivo Federera kako cmizdri nakon poraza u finalu? Ti ocito imas nekih ozbiljnih problema jer nazivas stvarne dogadjaje koji su se desili i koji su cinjenica mitomanijom.bombaysaphire je napisao/la: ↑25 jan 2020, 17:05Federer plačko, omiljena SRPSKA provokacija , klasika ...
Mitomanija , samo mitomanija , i samo mitomanija ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.