japa je napisao/la: ↑25 jan 2020, 19:49
bombaysaphire je napisao/la: ↑25 jan 2020, 19:32
japa je napisao/la: ↑25 jan 2020, 19:26
Kako mitomanija kada su stotine miliona gledale uzivo Federera kako cmizdri nakon poraza u finalu? Ti ocito imas nekih ozbiljnih problema jer nazivas stvarne dogadjaje koji su se desili i koji su cinjenica mitomanijom.
Buraz koliko je Federer odigrao mečeva u karijeri i na koliko je plakao ?
Po tvome je Nadal padavičar jer je pao u nesvijest na US Openu ?
Jesu li Nadal , Đoković isto plakali , kako da oni nisu plačko?
Molim te objasni , hvala lijepo .
Ne sjecam se nijednog meca u kojem su Nadal i Djokovic poslije poraza plakali ako grijesim neka me neko demantuje? Ne sjecam se iskreno jesu li i nakon nekih pobjeda pustili suze radosnice moguce da jesu no to je druga tema. Federer je izgubio veliki mec i od muke plakao prilikom govora naravno da ces ga zvati placljivko poslije toga, pa mora li plakati poslije svakog yebenog meca da bi dobio taj nadimak? Nadimci se tako i dobijaju poslije nekih upecatljivih momenata, pa lik izgubio finale i izasao da drzi govor i poceo da kmeci i place i sad ovome cudno sto ga neko zove placljivko kae mitomanija
Jadan odgovor, niđe veze ...Sam pišeš da nisi vidio da ostali plaču, u 21 vijeku doba interneta , ti lafo nisi vidio , šta se praviš budala ??? Hoćeš da ti ja stavim link ?
Plakali su svi veliki igrači i nakon poraza , i nakon pobjeda , ali su srpski portali kroz komentare gurali da samo Federeru to dešava , i samo ga oni zovu plačko ili džemperko , kroz instrukcije tate Srđana ...
Kažeš upečatljivi momenti , onda je Nadal padavičar je li tako ?
Đoković kočijaš ?
Vidi se da se ne razumiješ u Sport, da se nisi bavio sportom , ne znaš šta je sportska emocija , Federer nije plakao od muke , nego je doživio slom emocija na sportskom nivou , ne mogu ja to tebi objasniti kad se nisi bavio sportom ..
Evo ti i poređenja , kako se Zidane pamti u fudbalu , kao velemajstor ili kao pogan ?
Očekivao sam bolji odgovor od tebe , iskreno ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!