Ljudi su exluzivniji po pitanju UFC-a od Joea Rogana
UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- AshburtonG
- Kontakt:
Re: UFC
Jel Stosic ide odmah nakon ove trenutno borbe Lewis-Townsend?
Da.AshburtonG je napisao/la: ↑26 jan 2020, 01:58Jel Stosic ide odmah nakon ove trenutno borbe Lewis-Townsend?
- AshburtonG
- Kontakt:
Hill je toliko "sloppy" borac. Ko je njega ovdje poslao? Samo da ovaj ne napravi neku glupost, a ima polijep dosije istih. Pogodio ga je Dare par puta vec.
Ali evo vec na pola druge je umro.
edit: Treca ce bit odlucujuca, mozda je cak u prednosti Hill nakon ove odlicne druge. Prvu je po meni uzeo Darko za dlaku.
Jel moguce da ce od ovog amatera sad izgubit na bodove.
Ali evo vec na pola druge je umro.
edit: Treca ce bit odlucujuca, mozda je cak u prednosti Hill nakon ove odlicne druge. Prvu je po meni uzeo Darko za dlaku.
Jel moguce da ce od ovog amatera sad izgubit na bodove.
Zadnja izmjena: AshburtonG, dana/u 26 jan 2020, 02:39, ukupno mijenjano 1 put.
Ponovo lose odradjen mec, ocito ima problem u glavi.
Pozdravi se sa UFC-om i radi na sebi mlad je karijera je pred njim, nmg da vjerujem da je citavu drugu rundu izigravao vrecu.
Pozdravi se sa UFC-om i radi na sebi mlad je karijera je pred njim, nmg da vjerujem da je citavu drugu rundu izigravao vrecu.
- AshburtonG
- Kontakt:
Joj nek se ubije nakon ovog komentara. Cuj "They don´t like Serbs"
250 udaraca uputio Hill, Darko 80. Bas se vidi kome je gorjelo pod nogama.
250 udaraca uputio Hill, Darko 80. Bas se vidi kome je gorjelo pod nogama.
- branimir85
- Kontakt:
Stosic cista sirovina,pogledao sam zadnji par njegovi meceva,on uopce niti zna niti ima ikakvu taktiku sta bi trebao raditi,totalno nedefiniran borac.
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- Donnie Darko
- Kontakt:
Stosic je **** realno. Odbrana nula, na nogama ultra jednodimenzionalan, tacnije nema ni tu jednu dimenziju bukvalno samo baca iz sve snage pa ako pogodi, to 3 minute dok moze jel. Rusio ga par puta od toga jednom uspio nesto tim rusenjem. Ubio frajer brasno u njemu, poigravao sa duze dionice sa njim. Jbt lik je izgledao kao Jon Jones naspram Stosica u drugoj rundi koliko je ovaj bio los.
Realno nema sta trazit u UFCu, sta bi mu tek iole ozbiljniji borci radili, da ne govorim top15 borci.
Realno nema sta trazit u UFCu, sta bi mu tek iole ozbiljniji borci radili, da ne govorim top15 borci.
-
Swanfilter
- Kontakt:
Ovog StoŽića bi i Stojnic odalamio. Nek se prifati cega drugog u zivotu, jer za ovog nema potencijala ...
Cini mi se da je ovaj curetak i suzu pustila na putu do oktagona ...
Cini mi se da je ovaj curetak i suzu pustila na putu do oktagona ...
Vec sam pisao ovaj ako se ne rijesi Mirka kao trenera moze napraviti odlicnu karijeru izbacivaca u nekoj Beogradskoj folkoteci!
Deifnitivno su mu presli tikovi od Mirka onaj otresa glavom a Darko je zvani pipkonosac!
Deifnitivno su mu presli tikovi od Mirka onaj otresa glavom a Darko je zvani pipkonosac!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
- AshburtonG
- Kontakt:
Stosic ima ogroman problem sa kardiom i ocito sa realnoscu. U uglu mu je bio onaj Velickovic, koji je isto bio u UFCu, covjek se dere od 10e sekunde meca, da ide naprijed, da baca kombinacije, da ne ceka KO, a ovaj je vec umro na kraju prve runde. Nju je dobio, medjutim izgubio je sljedecu 10-8 siguran sam, kod svih sudaca.
Poceo galamit na startu finalne runde, evo ga reko, pustio ovog da se ispuse u drugoj, sad ce ga sravnit sa zemljom, frajer napravio 4 rusenja, i uputio 5 udaraca ukupno, a od toga sve na jednom.
Gledao sam neki dan njegov intervju, jedno 10x je spomenuo kardio, vjerovatno se i on osjecao nespremno, cim je to milion puta potencirao da se nada da ce bit spreman, a da su ostala oruzja sigurno tu.
Jednodimenzionalno, pogotovo protiv relativno loseg borca. Nikakve taktike, pa covjece imas 4 rusenja u rundi, i ne uspijes dobit mec sa tom rundom. Doduse cak i da su mu dali 10-9 zadnju, opet bi izgubio.
Covjek u arsenalu nema nista osim ovih koljena, ostalo je katastrofa. Trom, nikakvu snagu u udarcu, pa udario ga je jedno 20x u drugoj rundi, i nije nanio nikakvu stetu.
Poceo galamit na startu finalne runde, evo ga reko, pustio ovog da se ispuse u drugoj, sad ce ga sravnit sa zemljom, frajer napravio 4 rusenja, i uputio 5 udaraca ukupno, a od toga sve na jednom.
Gledao sam neki dan njegov intervju, jedno 10x je spomenuo kardio, vjerovatno se i on osjecao nespremno, cim je to milion puta potencirao da se nada da ce bit spreman, a da su ostala oruzja sigurno tu.
Jednodimenzionalno, pogotovo protiv relativno loseg borca. Nikakve taktike, pa covjece imas 4 rusenja u rundi, i ne uspijes dobit mec sa tom rundom. Doduse cak i da su mu dali 10-9 zadnju, opet bi izgubio.
Covjek u arsenalu nema nista osim ovih koljena, ostalo je katastrofa. Trom, nikakvu snagu u udarcu, pa udario ga je jedno 20x u drugoj rundi, i nije nanio nikakvu stetu.
-
Swanfilter
- Kontakt:
Ja ovo slucajno gledam. Ima li jos sta isplativo cekati?
- Donnie Darko
- Kontakt:
Mislim da su mu suci dali zadnju, i ja sam imao 29-27 sa drugom 10-8 za Hilla i zadnjom za Stosica.
U prvoj je imao najjace udarce, ali je ovaj uputio mnogo vise i nanio vise stete.
U prvoj je imao najjace udarce, ali je ovaj uputio mnogo vise i nanio vise stete.
Zadnje dvije borbe su jake.Swanfilter je napisao/la: ↑26 jan 2020, 03:02Ja ovo slucajno gledam. Ima li jos sta isplativo cekati?
-
Swanfilter
- Kontakt:
Sada nakon cura ili?
- Donnie Darko
- Kontakt:
Poslije borbe nakon cura
-
Swanfilter
- Kontakt:
Aha. Dobro, nije previse za cekati. Hvala ...
Zadnja izmjena: Husika, dana/u 26 jan 2020, 03:12, ukupno mijenjano 1 put.
- AshburtonG
- Kontakt:
@Donnie
Moze bit, rekao mu je onaj lik na pocetku finalne runde da je u zaostatku dvije runde. Ne znam, osim bacanja u trecoj nije uradio apsolutno nista, dok je u prvoj bio iole defanzivno solidan i isao konstantno prema naprijed. Ali da, manje bitno, bio je sigurno u zaostatku debelom prije trece. Na bodove nije mogao dobit ni pomocu trikova.
Jbt ja mislim da je neko je je prvi put gledao mma u zivotu vidio, da covjek samo treba skratit distancu, tj. uci s njim u klinc i bacat ga, jer mu je takedown defence nepostojeci, ali ne ovaj izbacivac se ispucao kao da je na treningu 2 mjeseca prije borbe u 2 minute i prdnuo u fenjer.
Sada tek ispadaju smijesni svi koji su mislili da je Mirko s njim lose radio. Ovo mu je najgori mec od zadnja 3.
Moze bit, rekao mu je onaj lik na pocetku finalne runde da je u zaostatku dvije runde. Ne znam, osim bacanja u trecoj nije uradio apsolutno nista, dok je u prvoj bio iole defanzivno solidan i isao konstantno prema naprijed. Ali da, manje bitno, bio je sigurno u zaostatku debelom prije trece. Na bodove nije mogao dobit ni pomocu trikova.
Jbt ja mislim da je neko je je prvi put gledao mma u zivotu vidio, da covjek samo treba skratit distancu, tj. uci s njim u klinc i bacat ga, jer mu je takedown defence nepostojeci, ali ne ovaj izbacivac se ispucao kao da je na treningu 2 mjeseca prije borbe u 2 minute i prdnuo u fenjer.
Sada tek ispadaju smijesni svi koji su mislili da je Mirko s njim lose radio. Ovo mu je najgori mec od zadnja 3.
Ma to je samo kamp, Mirkovo je on cedo koje je unistio!
I on mora ici manje kategorije nema on srce kao Kormijer da se moze lupati sa ljudima vecim za glavu!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.