Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Servis najveći problem kod Feda. Umorno servira, nema dovoljno jeftinih poena i odmah patnja skoro svaki servis gem.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Sve je patnja osim igre na mrezi hahah Proc ce i ovo. Fuksi ne izgleda ni blizu nabrijan ko Millman samo sto protiv Noleta nece imat sta trazit ako nastavi ovako. Ipak, i dalje se nadam da ce doc do tog meca. Kakvi Sandgreni i vragovi u polufinalu.
-
- Kontakt:
hahaha patnja, a on rutinski dobio drugi set
dobije set 6 1 a meni to nije to ...**** mu 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Patnja da, jel gledas mec ili pratis na rezultatima. Roger se bas pati, da je iole jaci protivnik preko puta izrutinirao bi Rogera dns, pa cak i Rafa 

Valjda hoće, cirkus bi bio da Novak udje u finale preko Raonića i Sandgrena/Fucsovicsa. Zajebo bi i Rafu na USO

Doduše stvari su sve jasnije i jasnije, sve osim njegove titule je ravno čudu, al eto nek igraju.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
6:4
1:6
2:6
1:6
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- BosniaBoston
- Kontakt:
Babuka upalio motore
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Malo se razbudio, sad ce ovo brzo biti gotovo, bezz je dopustio da izg set ovdje, al hajd
Sto bodi kaze sve osim Novakove titule ovdje je ravno cudu
Sto bodi kaze sve osim Novakove titule ovdje je ravno cudu

Zadnja izmjena: ronaldo99, dana/u 26 jan 2020, 12:23, ukupno mijenjano 1 put.
Sva sreća pa je ovaj glup ko noj.
Bolji je malo od kraja drugog seta, al i dalje nije to to. Dosta je bolje udarao lopticu u prva dva kola, a nije bas da su Millman i ovaj Fuksi neki spejs satlovi za onu dvojicu.
za Novaka fkt mora biti odmorniji i mora servirati bolje ...bez servisa i lakih pena protiv Novaka nema sta traziti...malo se podigao sad odmah to ljepse izgleda...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Nego mogao bi Nole ovdje izgleda i do broja 1 nakon ovog turnira, Rafa ako ne dodje do 1/2 skida ga Novak sa osvajanjem titule, eto kako je Novaku valjao onaj ATP cup
Žrijeb mu je smiješan, u ovoj rundi bi ga svaki potecijalni gubitnik sa druge strane žrijeba i svaki gubitnik sa ove natamburao. Baš ga je pomilovalo, a Đoković će uraditi sve da mu vrati za poraz u Londonu. Tkd ili da digne nivo igre, ili da ga Sandrgen natambura.
"We need to suffer. And we need to fight."
Pao je Fukso definitivno, mislim nakon Millmana koji je Federera drzao na ivici 4 sata sa onim bolnim razmjenama kao da od zid prebacuješ, Fukso možda nema takav kapacitet, a Federer može izvući na duge staze
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Večeras odmah poslije rukometa treba ići spavati i naviti alarm u 3 jer nema smisla ovo propustiti, brutalni mečevi.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Definitivno.Unofficialpage je napisao/la: ↑26 jan 2020, 12:32Večeras odmah poslije rukometa treba ići spavati i naviti alarm u 3 jer nema smisla ovo propustiti, brutalni mečevi.
Potencijalno 10 sati vrhunskog tenisa s poslasticom na kraju dana.
Fed baš loše servira, al teniska inteligencija Fucsovicsa mu nije veća od broja centimetara u gaćama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.