Moj jarane,ja pratim po cjelu noc NBA i onda tenis do 13-14 pa odspavam 4-5 sati i opet tako.Sva sreca pa ne gledam taj rukomet.Unofficialpage je napisao/la: ↑26 jan 2020, 12:32Večeras odmah poslije rukometa treba ići spavati i naviti alarm u 3 jer nema smisla ovo propustiti, brutalni mečevi.
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
23
- BosniaBoston
- Kontakt:
A uredjivanje sajta?GOAT je napisao/la: ↑26 jan 2020, 12:41Moj jarane,ja pratim po cjelu noc NBA i onda tenis do 13-14 pa odspavam 4-5 sati i opet tako.Sva sreca pa ne gledam taj rukomet.Unofficialpage je napisao/la: ↑26 jan 2020, 12:32Večeras odmah poslije rukometa treba ići spavati i naviti alarm u 3 jer nema smisla ovo propustiti, brutalni mečevi.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ubjedljivo najlošiji meč što sam pogledao na turniru za sad, koja patnja jbt. Ne zna se koji je gori. Ni blizu nivo dostojan ove faze turnire, sramota.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Damire Džumhure izađi iz Rogera Federera.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Nista ne radim,samo citam tekstove.Jedini poso mi je zakljucavanje igraonice u 00.BosniaBoston je napisao/la: ↑26 jan 2020, 12:42A uredjivanje sajta?GOAT je napisao/la: ↑26 jan 2020, 12:41Moj jarane,ja pratim po cjelu noc NBA i onda tenis do 13-14 pa odspavam 4-5 sati i opet tako.Sva sreca pa ne gledam taj rukomet.Unofficialpage je napisao/la: ↑26 jan 2020, 12:32Večeras odmah poslije rukometa treba ići spavati i naviti alarm u 3 jer nema smisla ovo propustiti, brutalni mečevi.
23
Gdje imaš igraonicu?GOAT je napisao/la: ↑26 jan 2020, 12:46Nista ne radim,samo citam tekstove.Jedini poso mi je zakljucavanje igraonice u 00.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Imas li ti kakav posaoGOAT je napisao/la: ↑26 jan 2020, 12:41Moj jarane,ja pratim po cjelu noc NBA i onda tenis do 13-14 pa odspavam 4-5 sati i opet tako.Sva sreca pa ne gledam taj rukomet.Unofficialpage je napisao/la: ↑26 jan 2020, 12:32Večeras odmah poslije rukometa treba ići spavati i naviti alarm u 3 jer nema smisla ovo propustiti, brutalni mečevi.

kako lose servira 

Ne sjećam se kad je zadnji put ovako loše servirao. Ni ono na USO kad su ga zezala ledja nije bilo ovoliko loše.
S ovim servisom Novak će ga šprdat.
Gaming klub al ja zovem igraonica.Otoka.
Ova Fuksa se ne moze gledat majke mi.Nmg da vjerujem da je ovaj lik dosao do ovdje.
23
a ne znam ima negdje problem sa ovim servisom,jer je nemoguce da je ovako mlak ...ne znam sta ali nesto mora uraditi po tom pitau ,ima jos jedan mec do Novaka ....servis mora 70 % bolji biti da se ima bilo kakva sansa u tom mecu ..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Igra na tudji servis bombona
#Punoljetstvo
tu je dosta podigao nivo,ritern mada pomaze mu i ovaj kloc,nema mozga ni malo ...ne znam jedino se mopzemo nadati da ce dici nivo do Novaka...sta ces mozemo se samo nadati

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
MOZETE SE SAMO NAKACIT NA KARDANdelinjo je napisao/la: ↑26 jan 2020, 12:57tu je dosta podigao nivo,ritern mada pomaze mu i ovaj kloc,nema mozga ni malo ...ne znam jedino se mopzemo nadati da ce dici nivo do Novaka...sta ces mozemo se samo nadati![]()

23
suti ,nada zadnja umire ,da je bar Rafa u ovom dijelu zrijeba on bi se sam dobio ...ali jbg ne moze se sve otvoriti

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
I tako Federer korača ka polufinalu Grand Slama bez meča protiv nekog među 40 na ATP listi. 

da malo zakuham...jos 3 meca do titule 

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ne vidim da se žalio ko na Rafin 2017 USO i Anderson kao najbolje rangirani protivnik na cijelom turniru, desi se, nije on birao da mu Dimitrov, Shapo, Berettini i kompanija ispadne, ustvari gori mu je Millman i Sandgren nego ijedan od ovih gore nabrojanih, teži mečevi zasigurno protiv ovih drvosječa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.