FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Joj da je bilo malo znanja u klubu i boljih pregovarackih sposobnosti sad bi nam stoperski duo bio Memisevic i Vukotic 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Jes vas @irfo popalio 
Samo vas fura

Samo vas fura

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Bilo je tad finih igrača u našoj ligi, šteta što smo samo 1 od ovih uspjeli dovesti. Jbt koliko je više igrača bilo za probrati u ligi nego danas i to svi su igrali u istom vremenskom periodu našu ligu. Evo nabrojao sam ih ovdje:
braco je napisao/la: ↑04 maj 2019, 10:43Kad već spominješ njih dvojicu, naša liga je u periodu od 2015/16 do prošle sezone imala strašnu navalu kvalitetnih igrača, što mladih što onih malo iskusnijih. Ovdje mislim na klubove ranga Krupe, Radnika, Mladosti. Pa da vidimo:kerimatomic1921 je napisao/la:Ja sam godinama bio za Pecu i Besirovica. Medjutim obojica su lutrija sa ovakvim povredama.
Krupa: Vukotić, Jašarević, Dujaković, Redžić, Koljić, Milanović
Radnik: Memišević, Šerbečić, Jakovljević, Hodžić, Beširović, Obradović, Franić, Peco
Mladost: Ramović, Kuzmanović, Brkić, Galić, Šišić, Velić, Dilaver
Veliku smo šansu propustili što od ovolike navale igrača mi smo samo Ramovića doveli. Možda nije svaki od njih neki kvalitet ali većina je itekako imala mjesta kod nas. Šteta što su se onolike pare bacale na smiješne igrače umjesto da si pokupio nekoliko ovih nabrojanih. Mada razumijem za neke poput Memiševića gdje realno ne možeš finansijski parirati Gronigenu.
Ispade mi iz usta zvaka za Zelju potpiso Zaka. Nesto me svrbi ben potpiso i Sven.U basti mi porasto zbun istok ce biti pun. Sad sam se cuo sa Sukom Stlic dijeli lopte ko rukom. Nesto mi se drjema to u mrezu sve Lendric sprema.
- MocMahale444
Solidna aktivnost stranice, ali moze bolje. Davno sam rekao svoje misljenje o tome. Mislim da bi momci iz 1921ba radili taj posao fenomenalno jer imaju slifa i za dizajn i za te neke ideje. Mora se fakat imat slifa za takav posao sto se tice drustvenih mreza.
- MocMahale444
Slazem seLjoZee je napisao/la: ↑26 jan 2020, 17:36Solidna aktivnost stranice, ali moze bolje. Davno sam rekao svoje misljenje o tome. Mislim da bi momci iz 1921ba radili taj posao fenomenalno jer imaju slifa i za dizajn i za te neke ideje. Mora se fakat imat slifa za takav posao sto se tice drustvenih mreza.

Nisam ja ovdje da kudim, nego eto onako radi reda.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Papirologija samo da se zavrsi i Blazevic je nas,Curva izdati nece 

Šta se to zbilo ili treba zbiti, nisam u toku, sa planine sam sišo sav kaljav
MIHAJLOVIĆ !
Poklapaju ti se neke stvari, na dobrom si putu da budes dobar insajder. Cekamo zvanicnu objavu da i tebe ozvanicimo ko dobrog insajdera.

@Radmilo87 nista, opcenito pricamo

Najavi Zakaru

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ova vijest vrijedi bar cvaju
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Svrsit ces, mokri snovi 

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
@kole jesi li to i ti poceo furat raju?
Haj @irfo, ali ti
Haj @irfo, ali ti

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.