demir44 je napisao/la:Vozdra drugovi,sta ima
Dobro nam dosao.Vidim ide sve po planu.Drago mi je samo naprijed i deder tu sekretaricu nasteli jal meni jal bezimenom.
Moderator/ica: insider
demir44 je napisao/la:Vozdra drugovi,sta ima
Boga mi,mogao bi i meni. Palim se na starije koke.. Stara koka dobra juha123456 je napisao/la:demir44 je napisao/la:Vozdra drugovi,sta ima
Dobro nam dosao.Vidim ide sve po planu.Drago mi je samo naprijed i deder tu sekretaricu nasteli jal meni jal bezimenom.
Ne baksuziraj kako ce me taksi petkom i subotom kuci dovlacit ne mogu se ja uz brdo penjat tadGunnerS je napisao/la:Mašala, da hoče napadat da nemožeš u školu ić više, da nam nedosađuješ sa njom više
Frutek je napisao/la:Ne baksuziraj kako ce me taksi petkom i subotom kuci dovlacit ne mogu se ja uz brdo penjat tadGunnerS je napisao/la:Mašala, da hoče napadat da nemožeš u školu ić više, da nam nedosađuješ sa njom više![]()
![]()
![]()
Ček, ti igraš u drugom timu Rotora ?!demir44 je napisao/la:Ma extra u klubu,dobro sam primljen,igrao sam dosta utakmica,zabio gol,al u prijateljskojGunnerS je napisao/la:Ma naviknut ćeš se... Kako u klubu ?! Treniraš li, šta kažu ?! Pričaj ba malo.,igram na zadnjem veznom,ili na stoperu.Ima jedan ekstra igrac u klubu,Golubev,igra moju poziciju,pa tako da nas cesto rotira.Uglavnom prezdovoljan sam
A mi mislili ti istinu govorisUnica_Liverpool_ je napisao/la:Hahahahaha ma šalim se da je pao
Evo unica baš si me zahebo malo falilo da ustanem da pogledam kroz prozorNail for Real je napisao/la:A mi mislili ti istinu govorisUnica_Liverpool_ je napisao/la:Hahahahaha ma šalim se da je pao
Sa Melom Gibsonom,ako je to taj stvaro je odličan.Nail for Real je napisao/la:Je li ko gledao Patriot, nije o gradjanskom ratu, ali stvarno odlican film.
Da, da, o ratu sa Engleskom.LBJ MVP je napisao/la:Sa Melom Gibsonom,ako je to taj stvaro je odličan.Nail for Real je napisao/la:Je li ko gledao Patriot, nije o gradjanskom ratu, ali stvarno odlican film.
Prejak film amda ne volim baš te o američkim ratovimaNail for Real je napisao/la:Da, da, o ratu sa Engleskom.LBJ MVP je napisao/la:Sa Melom Gibsonom,ako je to taj stvaro je odličan.Nail for Real je napisao/la:Je li ko gledao Patriot, nije o gradjanskom ratu, ali stvarno odlican film.
Prva moze proci ali te druge 2 su iz igrice civil war (kako sam to prije kucaoMonolog je napisao/la:Izvoli @Only FKS:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.