Jel prvi tim Rotora ispao iz druge lige? Ako ti nije problem, zanima me kakva su primanja nogometaša tamo, ne striktno tvoja nego onako u usporedbi sa bh. klubovima?demir44 je napisao/la:Ma extra u klubu,dobro sam primljen,igrao sam dosta utakmica,zabio gol,al u prijateljskojGunnerS je napisao/la:Ma naviknut ćeš se... Kako u klubu ?! Treniraš li, šta kažu ?! Pričaj ba malo.,igram na zadnjem veznom,ili na stoperu.Ima jedan ekstra igrac u klubu,Golubev,igra moju poziciju,pa tako da nas cesto rotira.Uglavnom prezdovoljan sam
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- spielführer_21
- Kontakt:
Re: Chat
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
demir44 je napisao/la:Vozdra drugovi,sta ima
Dobro nam dosao.Vidim ide sve po planu.Drago mi je samo naprijed i deder tu sekretaricu nasteli jal meni jal bezimenom.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
demire kralju kako ide ? kakve su ruskinje majke mi neki dan pitam za tebe 
- majestic24
- Kontakt:
Boga mi,mogao bi i meni. Palim se na starije koke.. Stara koka dobra juha123456 je napisao/la:demir44 je napisao/la:Vozdra drugovi,sta ima
Dobro nam dosao.Vidim ide sve po planu.Drago mi je samo naprijed i deder tu sekretaricu nasteli jal meni jal bezimenom.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Evo kod nas snijeg 
Mašala, da hoče napadat da nemožeš u školu ić više, da nam nedosađuješ sa njom više 
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Ne baksuziraj kako ce me taksi petkom i subotom kuci dovlacit ne mogu se ja uz brdo penjat tadGunnerS je napisao/la:Mašala, da hoče napadat da nemožeš u školu ić više, da nam nedosađuješ sa njom više
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Demire meni našteli bilo šta. Ne bitno jel' staro ili mlado, samo nek' se kreće i da nema ništa između nogu.
PS: I da ne smrdi ispod pazuha.
PS: I da ne smrdi ispod pazuha.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Frutek je napisao/la:Ne baksuziraj kako ce me taksi petkom i subotom kuci dovlacit ne mogu se ja uz brdo penjat tadGunnerS je napisao/la:Mašala, da hoče napadat da nemožeš u školu ić više, da nam nedosađuješ sa njom više![]()
![]()
![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Hahahahaha ma šalim se da je pao 
Ček, ti igraš u drugom timu Rotora ?!demir44 je napisao/la:Ma extra u klubu,dobro sam primljen,igrao sam dosta utakmica,zabio gol,al u prijateljskojGunnerS je napisao/la:Ma naviknut ćeš se... Kako u klubu ?! Treniraš li, šta kažu ?! Pričaj ba malo.,igram na zadnjem veznom,ili na stoperu.Ima jedan ekstra igrac u klubu,Golubev,igra moju poziciju,pa tako da nas cesto rotira.Uglavnom prezdovoljan sam
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Nail for Real
- Kontakt:
A mi mislili ti istinu govorisUnica_Liverpool_ je napisao/la:Hahahahaha ma šalim se da je pao
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Evo unica baš si me zahebo malo falilo da ustanem da pogledam kroz prozorNail for Real je napisao/la:A mi mislili ti istinu govorisUnica_Liverpool_ je napisao/la:Hahahahaha ma šalim se da je pao
Čuj ma šalim se
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Hoce mi neko pomoc treba mi slika o americkom gradjanskom ratu samo link dajte
- Nail for Real
- Kontakt:
Je li ko gledao Patriot, nije o gradjanskom ratu, ali stvarno odlican film.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Sa Melom Gibsonom,ako je to taj stvaro je odličan.Nail for Real je napisao/la:Je li ko gledao Patriot, nije o gradjanskom ratu, ali stvarno odlican film.
- Nail for Real
- Kontakt:
Da, da, o ratu sa Engleskom.LBJ MVP je napisao/la:Sa Melom Gibsonom,ako je to taj stvaro je odličan.Nail for Real je napisao/la:Je li ko gledao Patriot, nije o gradjanskom ratu, ali stvarno odlican film.
Prejak film amda ne volim baš te o američkim ratovimaNail for Real je napisao/la:Da, da, o ratu sa Engleskom.LBJ MVP je napisao/la:Sa Melom Gibsonom,ako je to taj stvaro je odličan.Nail for Real je napisao/la:Je li ko gledao Patriot, nije o gradjanskom ratu, ali stvarno odlican film.
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Prva moze proci ali te druge 2 su iz igrice civil war (kako sam to prije kucaoMonolog je napisao/la:Izvoli @Only FKS:
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 28 gostiju.