FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Bundesliga
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Bundesliga » 25 jan 2020, 20:39

Saurman je napisao/la:
25 jan 2020, 20:36
Vidi se na njemu da se pokušava dokazati nakon ovih priča po medijima da se vraća u Barcelonu ali to dokazivanje nama ne ide u prilog jer drži loptu više nego što treba i šutira onda kad bi trebao da odigra dupli pas.Njegovo vrijeme u Bayernu je pri kraju.
Ne znam, ja sam imao osjecaj da igra samo za sebe.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 25 jan 2020, 20:44

zona072 je napisao/la:
25 jan 2020, 19:35
schickeria je napisao/la:
25 jan 2020, 18:23
Dobro ovako je ista stvar, kimmich i Thiago nemaju fiziku za drzat sredinu terena.
Poštedi nas molim te. Nakon jučerašnjeg predviđanja gdje nisi pogodio ništa, makar se izvini nama koji pročitamo tvoje besmislice.

Dobro poluvrijeme, zabit još jedan i privest ovo kraju
Neka sam falio, bolje hahaha
Očekivao sam veći otpor rudara ali bili smo stvarno super danas.
Ako si detaljno gledao utakmicu vidio si pred kraj utakmice kako Thiago gubi ključan duel i stvara se sansa. Ovi put nije realizirano, drugi put hoće i to je poanta. Onaj tko gleda bayern redovito zna o čemu govorim.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 25 jan 2020, 20:44

Bundesliga je napisao/la:
25 jan 2020, 20:32
Ne svidja mi se nimalo kako je Cou odigrao ovu utakmicu. Cisto terminski. Svaki je napad usporio i gurao protivnika u kontranapad. Tim je ocigledno povukao rucnu nakon 4:0, ali imam osjecaj da im je Cou dosta razbio ritam. Ostali odlicni, svaka cast.
Sve tačno, još samo da Hansi malo klupira Lewu negdje polovinom druge polutke ili ranije zavisno od rezultata i da češće gura malog Zirkija u vatru. Večeras je bila idealna prilika za to, ali ....
Kako god, nadam se da ne plati skupo ovo svoje konstantno igranje.
Vom Jäger zum Gejagten

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 25 jan 2020, 20:50

geronimo je napisao/la:
25 jan 2020, 20:44
Sve tačno, još samo da Hansi malo klupira Lewu negdje polovinom druge polutke ili ranije zavisno od rezultata i da češće gura malog Zirkija u vatru. Večeras je bila idealna prilika za to, ali ....
Ih, nece Zirki nabijati Lewinu statistiku :mrgreen:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 25 jan 2020, 20:55

Treba istaći i amaterizam Šalkeovog golmana.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 25 jan 2020, 21:01

U Berlinu je u prošlom kolu Coutinho bio sasvim solidan, a imao je ranije i jako dobrih partija. Opet neke partije su bile prosječne. Govorim o ovim partijama gdje je igrao od početka i gdje je igrao da kažem bitne minute. Večeras je ušao i želio se samo dokazati. I onda u tom prvom dodiru s loptom driblinzi, čarolija, poslije malo više petljanja. U suštini Thiago se u ovo sve bolje uklapa kod nas, duže je tu, a i drugačiji tip igrača i brže se oslobađa lopte, dobro organizuje igru, pokreće je...Kod Thiaga jedino ne valja kada nekad u bitnim utakmicama krene s onim balunima, dijagonalama koje znaju završiti fatalno. A ovakav Thiago kao večeras, kao u prošlom kolu i u još ovim zadnjih nekoliko utakmica je jako koristan.
A Coutinho bi mogao biti dobar kada protivnika treba probiti u situacijama 1 na 1, ono kada baš u ovim drugim elementima zaškripi, jer zbog svog driblinga (a on je baš onaj pravi dribler) bi trebao biti najbolji naš igrač u tim situacijama. Samo naravno da on mora znati i kada da ne pretjera. Ne može se do besvjesti driblati, pa ono ako to prođe odlično je, a ako ne onda imamo stalna gubljenja lopte. I onda se to tako počne ponavljati i ponavljati...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 25 jan 2020, 22:15

Bayern ove sezone ima 14 različitih strijelaca u ligi, što je najviše od bilo kojeg drugog kluba u BL.
Druga stvar je da smo večeras imali štopere koji su kompletirali po preko 100 pasova individualno, a konačno je to urodilo plodom prema naprijed.
Ako se prisjetimo da je Herr Flick u prošloj godini izbacio Boatenga iz igre na poluvremenu jer nije ispunjavao njegove zamisli, sada smo došli do trenutka kad je potpuno zadovoljan njegovom predstavom. Istina je da je Schalke naša redovna mušterija od 2010. godine, ali dugo nismo gledali tim u ovako pozitivnom izdanju, gdje Lewa dodaje prijae nego što pokušava postići gol i svi u upravi su zadovoljni Herr Flickom za sada. Oporavljaju nam se igrači od povreda i imam dobar predosjećaj za ostatak polusezone.

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 25 jan 2020, 22:21

jamesrodriguez je napisao/la:
25 jan 2020, 10:37
Preko 100 miliona evrica € je u pitanju a bayo tu lovu nema
Ima bayo tu lovu ali nije glup ko ostali da bas sve razbaciva.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 25 jan 2020, 22:55

Mislim da kad dodje jaci protivnik sve pada u vodu,tj vidjet ce se nakon leipziga i celzina :p :p
Slabo je ovo fali driblinga i i tako toga sto cini fußal savrsenim
VOLIM BAYERN

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 26 jan 2020, 01:56

geronimo je napisao/la:
25 jan 2020, 20:44
Bundesliga je napisao/la:
25 jan 2020, 20:32
Ne svidja mi se nimalo kako je Cou odigrao ovu utakmicu. Cisto terminski. Svaki je napad usporio i gurao protivnika u kontranapad. Tim je ocigledno povukao rucnu nakon 4:0, ali imam osjecaj da im je Cou dosta razbio ritam. Ostali odlicni, svaka cast.
Bolje da nije ulazio zirkzee, sutra druga ekipa igra jako bitnu utakmicu za ostanak u ligi

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 26 jan 2020, 13:26

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 jan 2020, 13:47

Thomas Muller in his last 9 Bundesliga games:

- 8 assists provided
- 4 goals scored
- Directly involved in 12 goals
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 26 jan 2020, 13:54

Dobar je Miler, al' nije to taj stari Thomas. Daj Bože da se vrati na nivo kada je bio čisto zlato.

Slažem se da Lewu treba češće odmarat'. Vjerovatno on zahtijeva non-stop igranje da bi pumpao ličnu statistiku, al' ispuhaće kad bude najviše treb'o. Nije njemu 23 godine.

Dosadile su mi ove posudbe raznih polovnjaka, igrača koji u Bayernu pokušavaju oživit' karijeru. Daj neko veliko ime. Svjestan sam da na zimu nije moguće, al' nešto mi se čini da ni na ljeto ne kontaju dovest' neku klasu.

Šta je uopšte sa našim najskupljim pojačanjem ikad, koji ima Van Bastenova koljena ? Kad se vraća, kakvo mu je uopšte zdravstveno stanje? Strah me da ga kroz godinu ne prodamo negdje u Leicester, Valensiju i co. za 15 milona ojri.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 26 jan 2020, 14:38

Centre forward je napisao/la:
26 jan 2020, 13:54
Dobar je Miler, al' nije to taj stari Thomas. Daj Bože da se vrati na nivo kada je bio čisto zlato.

Slažem se da Lewu treba češće odmarat'. Vjerovatno on zahtijeva non-stop igranje da bi pumpao ličnu statistiku, al' ispuhaće kad bude najviše treb'o. Nije njemu 23 godine.

Dosadile su mi ove posudbe raznih polovnjaka, igrača koji u Bayernu pokušavaju oživit' karijeru. Daj neko veliko ime. Svjestan sam da na zimu nije moguće, al' nešto mi se čini da ni na ljeto ne kontaju dovest' neku klasu.

Šta je uopšte sa našim najskupljim pojačanjem ikad, koji ima Van Bastenova koljena ? Kad se vraća, kakvo mu je uopšte zdravstveno stanje? Strah me da ga kroz godinu ne prodamo negdje u Leicester, Valensiju i co. za 15 milona ojri.
Oni ti Sanea racunaju pod tu klasu i 99% sam siguran da on dolazi na ljeto. Pored njega jos Havertz/ Coutinho, u zavisnosti kako se pokaze Cou.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

zona072
Kontakt:

Post Postao/la zona072 » 26 jan 2020, 15:18

Ma Miler je za mene uvijek bio čisto zlato, pravi primjer njemačkog i bayernovog igrača. Njegova statistika je svake godine sve bolja i bolja iako se ovdje pisalo svašta o njemu. Ja se ne mogu složit da su za fudbal 23. godine bolje od 30. godina. Lewandovski je trenutno na vrhuncu karijere i onakvog golgetera ne treba stavljati na klupu, nije taj čovjek neko ko se lako povrijedi, on igra slično kao i Džeko kad vidi da je zajeban duel izbjegava, sklanja se zato najčešće pogađa iz najjednostavniji pozicija a i fizička sprema mu je na vrhunucu. Bayerna najviše zezaju povrede i konkurencija, Toliso taman uhvati formu povrijedi se, Leon taman uhvati formu povrijedi, ista situacija sa Gnabrijem, Comanom i slično. Kada bi nas zaobišle povrede i kada bi imali širinu daleko bi se doguralo. Neko je pisao o odbrani i Boatenu i Flicku upravu je sve što je napisao, jučer je Boateng bio na nivou nakon dugo vremena, što može da raduje. Ponavljam ako budem zdravi i ako bude konkurencije u timu, ma kakav Čelzi, nemaju oni šta tražiti protiv Bayerna.

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 26 jan 2020, 20:09

Polako, Bayern jučer nije bio ozbiljnije defanzivno testiran (bila je i prečka i još neke situacije koje su bile škripave, ali sve sitno jer su bili totalno pogubljeni gosti...)

Iskreno sumnjam da Kimmich, Thiago i Boateng mogu izdržati bez gluposti i da iza može biti čvrsto protiv jakih protivnika.

robben
Kontakt:

Post Postao/la robben » 26 jan 2020, 20:46

Pravo lice treba pokazati u ligi prvaka manite se ove buranija lige gdje nijedna ekipa ne može zadržati prednost nad Bayernom makar bila i plus 15 bodova. Miler nabija statistiku nad ovim polovnjacima vidjet ćemo u februaru i martu hoće li bit koristi od njega. Prvo Čelzi koji igra izuzetno čvrst nogomet pa onda eventualno i sljedeći protivnici u ligi prvaka.
joj hamo vidi mu glave

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 27 jan 2020, 07:42

Dosta ovdje zaboravljaju da je Müller ima Robbena i Riberya i tu je uvjek sansi bilo i odbjenica gdje je on bio na mjestu. Danas su to Coman, Gnabry, Perisic itd. sve redom smijesni igraci kad se porede sa Robbenom i Riberyem. Ja bi Müllera i dalje ostavio tu. Mozda ne za 15 miliona godisnje ali uvjek valja ga imati. Ali nisu moje pare tako da mi je svejedno jel igra za 15 il 5.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 27 jan 2020, 09:13

Bayo je napisao/la:
26 jan 2020, 20:09
Polako, Bayern jučer nije bio ozbiljnije defanzivno testiran (bila je i prečka i još neke situacije koje su bile škripave, ali sve sitno jer su bili totalno pogubljeni gosti...)

Iskreno sumnjam da Kimmich, Thiago i Boateng mogu izdržati bez gluposti i da iza može biti čvrsto protiv jakih protivnika.
Bravo

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 27 jan 2020, 19:17

harden je napisao/la:
26 jan 2020, 14:38
Centre forward je napisao/la:
26 jan 2020, 13:54

Oni ti Sanea racunaju pod tu klasu i 99% sam siguran da on dolazi na ljeto. Pored njega jos Havertz/ Coutinho, u zavisnosti kako se pokaze Cou.
Cou nema šanse da ostane. Da bi on ost'o ,i da se onolika lova da za njega,mor'o bi ove sezone bit' i ispred Lewandowskog. Bukvalno, da igra fudbal kakav nikad nije igr'o.

Ma nesto ne vjerujem ni to za Sanea. A, i ako dodje, sam on, kao "svjetska klasa", neće riješit' naše probleme. Treba tu još kvalitetne svježe krvi da postanemo konkuretni na kontinentu.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.