Ja kontam Braco
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- MocMahale444
Re: FK Željezničar
Jos zaboravih napisat da je prije toga imo milju i po i da mu je povecano
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ma napucane su im plate svima, jedino Stilic opravdava svojuirfo je napisao/la: ↑27 jan 2020, 15:32Jos zaboravih napisat da je prije toga imo milju i po i da mu je povecano
tu sam da pometnju uvedem do polaska u Tursku
"Otišao sam sa terena jer je to bilo jako loše za moje srce. Morate me razumijeti. Ne želim da umrem dok sam selektor Japana. Kada budem umirao želim da to bude u mom rodnom gradu Sarajevu i mojoj državi Bosni i Hercegovini."
Nek mu je sretno. Ako mu nije dovoljno mjesecno preko u prosjeku 4-5 milja onda stvarno ne znam. Milja za svaku pobjedu nije malo. Trebali bi upasti u bas veliku krizu da ne izadje dobro sa mjesecnom platom.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
ne mogu da ostanem imun na ove budalaštine. Kemo je imao primanja od 1,5k. Znamo da su primali jednu platu u tri mjeseca, i bez obzira na sve zaslužio je ovih 4-5k, u ostalom po transfermarktu je jedan od skupljih naših igrača. Nemam namjeru nikog braniti ali ove prozivke na "limitiran"..uostalom, trebam li spominjati da smo društvo koje je prozivalo jednog od najboljih napadača današnjice u svijetu 
Ne mogu ja da ostanem imun na ovo sto ti napisa, ko sto sam u postu iznad napisao imao je 1.5 pa mu je povecano na 2,7 i po hiljadu po pobjedi, pa nek igra sto bolje i moze 4-5 k dodatnih namaci svaki mjesec, a on trazio sa tih 2.7 povecanje na 7 fiksno zbog jedne solidno odigrane polusezone???lev77 je napisao/la: ↑27 jan 2020, 15:57ne mogu da ostanem imun na ove budalaštine. Kemo je imao primanja od 1,5k. Znamo da su primali jednu platu u tri mjeseca, i bez obzira na sve zaslužio je ovih 4-5k, u ostalom po transfermarktu je jedan od skupljih naših igrača. Nemam namjeru nikog braniti ali ove prozivke na "limitiran"..uostalom, trebam li spominjati da smo društvo koje je prozivalo jednog od najboljih napadača današnjice u svijetu![]()
I kakve veze imaju cijene na transfermarktu, zna se koji pitarski levat to uredjuje i kako "uredjuje"
A to da su samo jednu platu primili je jos jedna izmisljotina iz zna se dobro cije kuhinje
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
-
Transfer1312
- Kontakt:
Uvijek imaju 2 strane price u svemu. Ali ako je istina da za iste uslove menadzer ga vodi na ljeto u Zrinju onda ne mogu shvatit. U biti samo ce menadzer bolje proci jer ce imati procenat od prodaje. Ponavljam ne treba ni vjerovati sve sto se prica , istinu znaju samo oni...lev77 je napisao/la: ↑27 jan 2020, 15:57ne mogu da ostanem imun na ove budalaštine. Kemo je imao primanja od 1,5k. Znamo da su primali jednu platu u tri mjeseca, i bez obzira na sve zaslužio je ovih 4-5k, u ostalom po transfermarktu je jedan od skupljih naših igrača. Nemam namjeru nikog braniti ali ove prozivke na "limitiran"..uostalom, trebam li spominjati da smo društvo koje je prozivalo jednog od najboljih napadača današnjice u svijetu![]()
kakav crni Mostar, imali su ponudu iz J.Koreje koja je odbijena. Vrlo moguće TurskaTransfer1312 je napisao/la: ↑27 jan 2020, 16:06Uvijek imaju 2 strane price u svemu. Ali ako je istina da za iste uslove menadzer ga vodi na ljeto u Zrinju onda ne mogu shvatit. U biti samo ce menadzer bolje proci jer ce imati procenat od prodaje. Ponavljam ne treba ni vjerovati sve sto se prica , istinu znaju samo oni...lev77 je napisao/la: ↑27 jan 2020, 15:57ne mogu da ostanem imun na ove budalaštine. Kemo je imao primanja od 1,5k. Znamo da su primali jednu platu u tri mjeseca, i bez obzira na sve zaslužio je ovih 4-5k, u ostalom po transfermarktu je jedan od skupljih naših igrača. Nemam namjeru nikog braniti ali ove prozivke na "limitiran"..uostalom, trebam li spominjati da smo društvo koje je prozivalo jednog od najboljih napadača današnjice u svijetu![]()
Iskreno mislim da ce se brze vratiti nego sto ce otici negdje.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kemice slušaj Elvisa, budi glup i daleko ces dogurati
Kakvo zakucavanje Amara i kakva poruka svim sličnim pokušajima od igraca da ucjenjuju klub i dižu sebi cijenu
Kakvo zakucavanje Amara i kakva poruka svim sličnim pokušajima od igraca da ucjenjuju klub i dižu sebi cijenu
MIHAJLOVIĆ !
Brko iz druge galaksije!
Bezveze se lozite na nikove koji samo cekaju nesto da naprave lazi i s namjerom ovo rade, budale obicne.
Kemo je trebao ici na pocetku sezonu, nasi su mu rekli da moze uz obestecenje drugacije ne moze. Isto mu je receno da ce biti u planovima i da ce igrati.
Sad je vidio da nece igrati, zato je trazio povecenje koje je znao da nece dobiti.
Ja licno sam uvijek da se guraju nasa djeca, al da su neki igraci nisu. To sam isto mislio za Beganovica, Mujagica, Memiju i ostale..
Kemo je trebao ici na pocetku sezonu, nasi su mu rekli da moze uz obestecenje drugacije ne moze. Isto mu je receno da ce biti u planovima i da ce igrati.
Sad je vidio da nece igrati, zato je trazio povecenje koje je znao da nece dobiti.
Ja licno sam uvijek da se guraju nasa djeca, al da su neki igraci nisu. To sam isto mislio za Beganovica, Mujagica, Memiju i ostale..
Zadnja izmjena: Bezideja, dana/u 27 jan 2020, 17:21, ukupno mijenjano 1 put.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.