Ja kontam Braco

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Jos zaboravih napisat da je prije toga imo milju i po i da mu je povecano
Ma napucane su im plate svima, jedino Stilic opravdava svojuirfo je napisao/la: ↑27 jan 2020, 15:32Jos zaboravih napisat da je prije toga imo milju i po i da mu je povecano
tu sam da pometnju uvedem do polaska u Tursku
Ne mogu ja da ostanem imun na ovo sto ti napisa, ko sto sam u postu iznad napisao imao je 1.5 pa mu je povecano na 2,7 i po hiljadu po pobjedi, pa nek igra sto bolje i moze 4-5 k dodatnih namaci svaki mjesec, a on trazio sa tih 2.7 povecanje na 7 fiksno zbog jedne solidno odigrane polusezone???lev77 je napisao/la: ↑27 jan 2020, 15:57ne mogu da ostanem imun na ove budalaštine. Kemo je imao primanja od 1,5k. Znamo da su primali jednu platu u tri mjeseca, i bez obzira na sve zaslužio je ovih 4-5k, u ostalom po transfermarktu je jedan od skupljih naših igrača. Nemam namjeru nikog braniti ali ove prozivke na "limitiran"..uostalom, trebam li spominjati da smo društvo koje je prozivalo jednog od najboljih napadača današnjice u svijetu![]()
Uvijek imaju 2 strane price u svemu. Ali ako je istina da za iste uslove menadzer ga vodi na ljeto u Zrinju onda ne mogu shvatit. U biti samo ce menadzer bolje proci jer ce imati procenat od prodaje. Ponavljam ne treba ni vjerovati sve sto se prica , istinu znaju samo oni...lev77 je napisao/la: ↑27 jan 2020, 15:57ne mogu da ostanem imun na ove budalaštine. Kemo je imao primanja od 1,5k. Znamo da su primali jednu platu u tri mjeseca, i bez obzira na sve zaslužio je ovih 4-5k, u ostalom po transfermarktu je jedan od skupljih naših igrača. Nemam namjeru nikog braniti ali ove prozivke na "limitiran"..uostalom, trebam li spominjati da smo društvo koje je prozivalo jednog od najboljih napadača današnjice u svijetu![]()
kakav crni Mostar, imali su ponudu iz J.Koreje koja je odbijena. Vrlo moguće TurskaTransfer1312 je napisao/la: ↑27 jan 2020, 16:06Uvijek imaju 2 strane price u svemu. Ali ako je istina da za iste uslove menadzer ga vodi na ljeto u Zrinju onda ne mogu shvatit. U biti samo ce menadzer bolje proci jer ce imati procenat od prodaje. Ponavljam ne treba ni vjerovati sve sto se prica , istinu znaju samo oni...lev77 je napisao/la: ↑27 jan 2020, 15:57ne mogu da ostanem imun na ove budalaštine. Kemo je imao primanja od 1,5k. Znamo da su primali jednu platu u tri mjeseca, i bez obzira na sve zaslužio je ovih 4-5k, u ostalom po transfermarktu je jedan od skupljih naših igrača. Nemam namjeru nikog braniti ali ove prozivke na "limitiran"..uostalom, trebam li spominjati da smo društvo koje je prozivalo jednog od najboljih napadača današnjice u svijetu![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.