FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

RajaBa1983
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la RajaBa1983 » 27 jan 2020, 19:57

slika
Mogu pricati ko sta hoce za njega ali uvijek daj 100% od sebe i bas mi je drago sto sa njima ide u tursku sutra
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 27 jan 2020, 19:58

robertkosar je napisao/la:
27 jan 2020, 18:37
Sta je ovo niko ne pise o tekmi?? Da smo danas zijanili ili igrali nerjeseno ovdje bi bila salva zestokih kritika od pojedinih kriticara posto smo bili bolji od Rudara sada se naslo palamudit o bekovima kako koji fali. Daj ljudi napisite koje danas bio dobar ko je bio los manite price o bekovima ima Hadzo nek razbija glavu o tome i zato je placen :kafa:
Kako te nije stid biti takav licemjer?

Ti koji pises kako nisi slavio duplu, koji tvrdi da su bar 2 titule sarajeva kupljene i koji je donedavno srao nakon svake utakmice nasao ko fol nekog prozivati.

Kad to uradi nobel svaka cast covjek nije nikad jedva cekao da sarajevo kiksa da bi mogao pljuvati dok ti i tebi slicni treba da se poklopite ušima.

Izvini zbog tvojih godina sto ovo pisem ali stvarno pretjerujes vise. Postujem tvoje poznavanje historije sarajeva i volio bi da si malo normalniji da se moze o bar o tome sa tobom pricati.
Izvini jos jednom al ovo sam morao napisati.
You are someone else I am still right here

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 jan 2020, 20:00

RajaBa1983 je napisao/la:
27 jan 2020, 19:57
slika
Mogu pricati ko sta hoce za njega ali uvijek daj 100% od sebe i bas mi je drago sto sa njima ide u tursku sutra
Ima on mjesto u trenutnoj ekipi Sarajeva po VM ali šteta pa je povrijeđen pa ne možemo vidjeti kako će odigrati.
Mene je znao možda i najviše nervirati od ovih igrača ali on jednostavno beka ne zna igrati, na krilu i nije loš i kao što kažeš, fakat daje sve od sebe.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 27 jan 2020, 20:01

fera je napisao/la:
27 jan 2020, 19:58
Sta je ovo niko ne pise o tekmi?? Da smo danas zijanili ili igrali nerjeseno ovdje bi bila salva zestokih kritika od pojedinih kriticara posto smo bili bolji od Rudara sada se naslo palamudit o bekovima kako koji fali. Daj ljudi napisite koje danas bio dobar ko je bio los manite price o bekovima ima Hadzo nek razbija glavu o tome i zato je placen :kafa:

Ti koji pises kako nisi slavio duplu, koji tvrdi da su bar 2 titule sarajeva kupljene i koji je donedavno srao nakon svake utakmice nasao ko fol nekog prozivati.

Kad to uradi nobel svaka cast covjek nije nikad jedva cekao da sarajevo kiksa da bi mogao pljuvati dok ti i tebi slicni treba da se poklopite ušima.

Izvini zbog tvojih godina sto ovo pisem ali stvarno pretjerujes vise. Postujem tvoje poznavanje historije sarajeva i volio bi da si malo normalniji da se moze o bar o tome sa tobom pricati.
Opet da ponovim,pokoj ti accontu Alfrede :plac:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 jan 2020, 20:02

Alfred se vraća za manje od 2 dana, ostali su trajno banovani.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 27 jan 2020, 20:03

De to opsite opsirno koje bio. Svaki igrac pojedinacno po jedno stivo od 15 redova.

Npr
Kova- ispusto lopte neskace dobro udari fino boksom neosjeti povreda piso isa reklame ko onaj golman u bundesligi nejacak zapustan spreman bila mu picka na tribini drko na nju itd

Lazic - pretvorio noge od zeljeza u staklo cuva se izjbana pickuca od povreda, dobar grize kopa ore ubi dobiva karto drka na zenu nedrka

Rahmanovic - koristi mma vjestine hrvanje i karate baca cuperak prema nebesima i suncu poprilicno fino hoda slabo trci nije **** 3
Mjeseca

Al sve to usuroko da vidim vamo procentualno kakva nam je sansa za tutulu itd..

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 27 jan 2020, 20:03

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
27 jan 2020, 20:01
fera je napisao/la:
27 jan 2020, 19:58

Opet da ponovim,pokoj ti accontu Alfrede :plac:
pozdrav za alfreda i od mene nadam se da ce se vratiti.
You are someone else I am still right here

RajaBa1983
Kontakt:

Post Postao/la RajaBa1983 » 27 jan 2020, 20:04

MortemHz je napisao/la:
27 jan 2020, 20:00
RajaBa1983 je napisao/la:
27 jan 2020, 19:57
slika
Ima on mjesto u trenutnoj ekipi Sarajeva po VM ali šteta pa je povrijeđen pa ne možemo vidjeti kako će odigrati.
Mene je znao možda i najviše nervirati od ovih igrača ali on jednostavno beka ne zna igrati, na krilu i nije loš i kao što kažeš, fakat daje sve od sebe.
ii meni je dosta puno znao iz nervirati ali jbg moramo priznati da momak uvijek daje sve od sebe
i treba ici sa njim u tursku jel je heba poslije ahme najbolji za atmosferu u ekipi :D
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 27 jan 2020, 20:06

Placi bi hebibovica dok se ne oporavi i na fin nacin kupio bi mu autonusku za mostar ko VELEZA... jasnije nebi racuno nanjega kao igraca.. dobar potez sto su ga poveli u tursku

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 27 jan 2020, 20:07

Pitar6785 je napisao/la:
27 jan 2020, 20:03
De to opsite opsirno koje bio. Svaki igrac pojedinacno po jedno stivo od 15 redova.

Npr
Kova- ispusto lopte neskace dobro udari fino boksom neosjeti povreda piso isa reklame ko onaj golman u bundesligi nejacak zapustan spreman bila mu picka na tribini drko na nju itd

Lazic - pretvorio noge od zeljeza u staklo cuva se izjbana pickuca od povreda, dobar grize kopa ore ubi dobiva karto drka na zenu nedrka

Rahmanovic - koristi mma vjestine hrvanje i karate baca cuperak prema nebesima i suncu poprilicno fino hoda slabo trci nije **** 3
Mjeseca

Al sve to usuroko da vidim vamo procentualno kakva nam je sansa za tutulu itd..
Za takvu detaljnu analizu, snimak poslati Samozdravlju, saćekati 24 sata, e onda ide diskusija
:hmmmmm:

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 27 jan 2020, 20:10

Po meni najviše nam fali centralni vezni, neko ko će diktirati igru.
Stanojević, Đokanović, Miličević(stoper primarno) su zadnji vezni.
Ofanzivni vezni Rahmanović, Zidane, Salčin.
MC Oremuš koji se tu loše pokazao, bolje ga koristiti na desnoj strani i Gavrić koji nije igrač za prvi tim po meni, spor, mali radijus kretanja, vjerovatno je i on bolji na poziciji AMC.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 27 jan 2020, 20:18

Također, bilo bi zanimljivo igrati 3-5-2.
Lukaku bi bili Mersudin ili Handže.
Second striker kao Lautaro(ili Okazaki iz 4-4-2 šampionskog Leicestera) mogu biti Tatar, Krste, Cruz.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

michplatini
Kontakt:

Post Postao/la michplatini » 27 jan 2020, 20:24

Kamuflazn je napisao/la:
27 jan 2020, 19:44
Ista ideja igre. Vezni se spusta medju stopere, bekovi idu visoko. Prvo pol dosta tanko, rahman kurcevit, umalo se ne pobi sa pomocnim sudijom. Zinedin potezak, ali se vidi da bi mogao biti tajno oruzije.
Ajde reci to tvoje vidjenje forme pojedinaca prema danas prikazanom i nemoj te neke standardne price.Ja eto mislim da se danas dosta toga vidjelo koje htjeo da vidi 😉

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 27 jan 2020, 20:32

Ne mogu da vjerujem da smo finalizirali prelazni rok, ovaj je poput onog iz ljeta, dovedeno ali nista konkretno, molit Boga da neko eksplodira..
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 27 jan 2020, 20:42

ledesma je napisao/la:
27 jan 2020, 20:32
Ne mogu da vjerujem da smo finalizirali prelazni rok, ovaj je poput onog iz ljeta, dovedeno ali nista konkretno, molit Boga da neko eksplodira..
Zasto nebi mogo vjerovat

Pa pogledaj skretnicu njihova djeca pisaju po klubu nece da izduze ugovor veselinovic ramovic takode vidim da stilic nece da ide na pripreme krpic otiso nije htio izduzit ugovor onaj jos jedan iz obrane sto je otiso iz kluba za krisku hljeba pokapan secerom o vodom itd..

Unas jedino lazar sto **** majku sebi sa ugovorom

Ako je vinko vidio da pidro moze i stanoja onda samo isturit kitu da se pocnu nabijat jedan po jedan klub

Birac i velez 2 nam nisu mogli pera odbit sa 3 com postavom a ne sad kad je tu zinedin zidan jukic i ovaj bolesni neznamu ime

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 27 jan 2020, 20:51

Ovim putem samo, da zahvalim forumasu @VLADA129 na neumornim lajkovima na moje postove :salut:

I selam za ahbaba Alfreda uz pjesmu Petra Graše - Uvik isti
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 27 jan 2020, 20:57

ElCartel11 je napisao/la:
27 jan 2020, 20:51
Ovim putem samo, da zahvalim forumasu @VLADA129 na neumornim lajkovima na moje postove :salut:

I selam za ahbaba Alfreda uz pjesmu Petra Graše - Uvik isti
Marketing je cudo :lol:

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 27 jan 2020, 21:00

Vladan; Pidro, Lazic/Milicevic, Serbecic, Oremus; Rahmanovic, Stanojevic, Zinedin; Jukic, Ahmetovic, Tatar

Ne izgleda ovo loše

kosevskobrdo
Kontakt:

Post Postao/la kosevskobrdo » 27 jan 2020, 21:05

mirzatele je napisao/la:
27 jan 2020, 21:00
Vladan; Pidro, Lazic/Milicevic, Serbecic, Oremus; Rahmanovic, Stanojevic, Zinedin; Jukic, Ahmetovic, Tatar

Ne izgleda ovo loše
Ovo izgleda fenomenalno ali pitanje je da li će oremuš ikad zaigrati desnog beka ili desno krilo... Isto kao to da li će jukić izbacit onog poluigrača milanovića iz startne postave.
Nadam se da će biti tako
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 27 jan 2020, 21:12

Imamo opcija, a Cruza ne treba zapostaviti :kafa:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: 061657451, Bordo10, Haksss, JavierBosnia, mnon46, MSOZ101, nedimmmm1337, Pena, perodeformero, Proximic, Rule_hz, Varijantas8 i 108 gostiju.