Mogu pricati ko sta hoce za njega ali uvijek daj 100% od sebe i bas mi je drago sto sa njima ide u tursku sutra
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Kako te nije stid biti takav licemjer?robertkosar je napisao/la: ↑27 jan 2020, 18:37Sta je ovo niko ne pise o tekmi?? Da smo danas zijanili ili igrali nerjeseno ovdje bi bila salva zestokih kritika od pojedinih kriticara posto smo bili bolji od Rudara sada se naslo palamudit o bekovima kako koji fali. Daj ljudi napisite koje danas bio dobar ko je bio los manite price o bekovima ima Hadzo nek razbija glavu o tome i zato je placen![]()
Ima on mjesto u trenutnoj ekipi Sarajeva po VM ali šteta pa je povrijeđen pa ne možemo vidjeti kako će odigrati.RajaBa1983 je napisao/la: ↑27 jan 2020, 19:57
Mogu pricati ko sta hoce za njega ali uvijek daj 100% od sebe i bas mi je drago sto sa njima ide u tursku sutra
Opet da ponovim,pokoj ti accontu Alfredefera je napisao/la: ↑27 jan 2020, 19:58Kako te nije stid biti takav licemjer?robertkosar je napisao/la: ↑27 jan 2020, 18:37Sta je ovo niko ne pise o tekmi?? Da smo danas zijanili ili igrali nerjeseno ovdje bi bila salva zestokih kritika od pojedinih kriticara posto smo bili bolji od Rudara sada se naslo palamudit o bekovima kako koji fali. Daj ljudi napisite koje danas bio dobar ko je bio los manite price o bekovima ima Hadzo nek razbija glavu o tome i zato je placen![]()
Ti koji pises kako nisi slavio duplu, koji tvrdi da su bar 2 titule sarajeva kupljene i koji je donedavno srao nakon svake utakmice nasao ko fol nekog prozivati.
Kad to uradi nobel svaka cast covjek nije nikad jedva cekao da sarajevo kiksa da bi mogao pljuvati dok ti i tebi slicni treba da se poklopite ušima.
Izvini zbog tvojih godina sto ovo pisem ali stvarno pretjerujes vise. Postujem tvoje poznavanje historije sarajeva i volio bi da si malo normalniji da se moze o bar o tome sa tobom pricati.
Izvini jos jednom al ovo sam morao napisati.
pozdrav za alfreda i od mene nadam se da ce se vratiti.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 jan 2020, 20:01Opet da ponovim,pokoj ti accontu Alfredefera je napisao/la: ↑27 jan 2020, 19:58Kako te nije stid biti takav licemjer?robertkosar je napisao/la: ↑27 jan 2020, 18:37Sta je ovo niko ne pise o tekmi?? Da smo danas zijanili ili igrali nerjeseno ovdje bi bila salva zestokih kritika od pojedinih kriticara posto smo bili bolji od Rudara sada se naslo palamudit o bekovima kako koji fali. Daj ljudi napisite koje danas bio dobar ko je bio los manite price o bekovima ima Hadzo nek razbija glavu o tome i zato je placen![]()
Ti koji pises kako nisi slavio duplu, koji tvrdi da su bar 2 titule sarajeva kupljene i koji je donedavno srao nakon svake utakmice nasao ko fol nekog prozivati.
Kad to uradi nobel svaka cast covjek nije nikad jedva cekao da sarajevo kiksa da bi mogao pljuvati dok ti i tebi slicni treba da se poklopite ušima.
Izvini zbog tvojih godina sto ovo pisem ali stvarno pretjerujes vise. Postujem tvoje poznavanje historije sarajeva i volio bi da si malo normalniji da se moze o bar o tome sa tobom pricati.
Izvini jos jednom al ovo sam morao napisati.![]()
ii meni je dosta puno znao iz nervirati ali jbg moramo priznati da momak uvijek daje sve od sebeMortemHz je napisao/la: ↑27 jan 2020, 20:00Ima on mjesto u trenutnoj ekipi Sarajeva po VM ali šteta pa je povrijeđen pa ne možemo vidjeti kako će odigrati.RajaBa1983 je napisao/la: ↑27 jan 2020, 19:57
Mene je znao možda i najviše nervirati od ovih igrača ali on jednostavno beka ne zna igrati, na krilu i nije loš i kao što kažeš, fakat daje sve od sebe.
Za takvu detaljnu analizu, snimak poslati Samozdravlju, saćekati 24 sata, e onda ide diskusijaPitar6785 je napisao/la: ↑27 jan 2020, 20:03De to opsite opsirno koje bio. Svaki igrac pojedinacno po jedno stivo od 15 redova.
Npr
Kova- ispusto lopte neskace dobro udari fino boksom neosjeti povreda piso isa reklame ko onaj golman u bundesligi nejacak zapustan spreman bila mu picka na tribini drko na nju itd
Lazic - pretvorio noge od zeljeza u staklo cuva se izjbana pickuca od povreda, dobar grize kopa ore ubi dobiva karto drka na zenu nedrka
Rahmanovic - koristi mma vjestine hrvanje i karate baca cuperak prema nebesima i suncu poprilicno fino hoda slabo trci nije **** 3
Mjeseca
Al sve to usuroko da vidim vamo procentualno kakva nam je sansa za tutulu itd..
Ajde reci to tvoje vidjenje forme pojedinaca prema danas prikazanom i nemoj te neke standardne price.Ja eto mislim da se danas dosta toga vidjelo koje htjeo da vidi
Zasto nebi mogo vjerovat
Marketing je cudoElCartel11 je napisao/la: ↑27 jan 2020, 20:51Ovim putem samo, da zahvalim forumasu @VLADA129 na neumornim lajkovima na moje postove
I selam za ahbaba Alfreda uz pjesmu Petra Graše - Uvik isti
Ovo izgleda fenomenalno ali pitanje je da li će oremuš ikad zaigrati desnog beka ili desno krilo... Isto kao to da li će jukić izbacit onog poluigrača milanovića iz startne postave.
Trenutno korisnika/ca: 061657451, Bordo10, Haksss, JavierBosnia, mnon46, MSOZ101, nedimmmm1337, Pena, perodeformero, Proximic, Rule_hz, Varijantas8 i 108 gostiju.