Pa gospodin covjek. Ne bi ti Federer povukao pitanje povrede ni da je izgubio, a kamoli sad.
Ne znam vala na sta ce to licit u cetvrtak. Nije se moglo nesto bit optimistican ni prije ovog
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
moze u TB ,pa tamo traziti neku magicnu srecu,da Novak tu i tamo nesto izbacironaldo99 je napisao/la: ↑28 jan 2020, 10:20Dobro znaci planira igrati,i vidi se da je u mislima negdje drugo, frajer se muci sa ovim CH igracima
Sta moze Milos ovdje, Novak na svaki njegov servis gem pravi pritisak, al evi sad i BL za Milosa
Ma joj previse se povlaci sve. Federer je evidentno imao problema krajem drugog, u trecem i cetvrtom setu. Tesko se kretao na svoju forhend stranu i drzao se u relijima koliko je mogao.Servisi su isto bili dosta, dosta slabi. 150-170km/h prvi servis. Nije on tu sad nista specijalno odigrao ali drzao se i obzirom na situaciju i to je za pohvalit. Neko bi odustao vec u trecem setu jbg. U petom setu su vjerovatno painkilleri proradili i uz masazu se mogao lakse kretat bar.
Dvije su taktike moj ti Bodi. Vidit ocel sutra Thiem drmnut Rafu. Ako to uradi onda se ide da se Nolo maksimalno izmori u polufinalu bar da se pomogne bratu Wawi, a ako Nadal prodje onda je red Noli dat w/o da covjek bude svjez za Rafu
Pa kad mu nenormalno vraca...90 % razmjene mu uzme.
Da nema servis, uzeo mi bi samo po 2 gema mozda
ni toliko,svaki gem je spasavao po 2 BL
Pa bi. Frajer igra ko da je u soku kad mu se vrati bilo koji servis. Kontam ja da on konta da mu je servis najjace oruzje, al uz to je bar trebao naucit da kvalitetno posprema neke krace riterne
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.