Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Ne mogu sebi doci...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Znam da ti nije lako, iako sam najavio psovke. Da ne bude da sam uranio, sačekajmo kraj ovog meča pa ćemo pričati, ali do tad razmisli želiš li zaista nastaviti sa opkladom. Da ne bude do mene i da ja guštam na tuđoj nesreći.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Ma ostaje nego sta, ako ne preda.. Ali ako. Ce predavati onda. Bolje da je pustio momka da prodje..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Nego prespavao sam sve 
Vidim da je Fedja opet na granici bio, vidim da pisete da je povridjen je li ista o tome pricao poslije meca?
Ne bi bas volio da preda 1/2 da ne izadje nikako
Vidim da je Fedja opet na granici bio, vidim da pisete da je povridjen je li ista o tome pricao poslije meca?
Ne bi bas volio da preda 1/2 da ne izadje nikako
Izjavio da ce imati odmora da sanira povredu, da je vec trebao biti na skijanju u Svicarskoj, ali kad vec nije da ce pokusati iskoristiti priliku koja se otvorila.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Dobro znaci planira igrati,i vidi se da je u mislima negdje drugo, frajer se muci sa ovim CH igracima
Sta moze Milos ovdje, Novak na svaki njegov servis gem pravi pritisak, al evi sad i BL za Milosa
Sa tim sto on nije potegao pitanje povrede, nego Courier
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Naravno da ne bi.
Al zato je ovdje glavna tema njegova povreda.
Kao sto rece neko. Kad Federer gubi, onda je do njega ili povrede, a kad dobija onda je opet do njega.
Mi i nasa logika...
Al zato je ovdje glavna tema njegova povreda.
Kao sto rece neko. Kad Federer gubi, onda je do njega ili povrede, a kad dobija onda je opet do njega.
Mi i nasa logika...
ljudi ne mogu da shvate da postoji covjek koji ne stavlja povredu u prvi plan kao Novak i ostali ...niti treba stavljati i tako umanjiti dobru igru protivnika ...to je posteno ,kada zavrsi turnir nek prica o tome..
jok nije do povrede
jok nije do povrede
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
moze u TB ,pa tamo traziti neku magicnu srecu,da Novak tu i tamo nesto izbacironaldo99 je napisao/la: ↑28 jan 2020, 10:20Dobro znaci planira igrati,i vidi se da je u mislima negdje drugo, frajer se muci sa ovim CH igracima
Sta moze Milos ovdje, Novak na svaki njegov servis gem pravi pritisak, al evi sad i BL za Milosa
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ja mogu itekako da shvatim ko je i sta Federer. Ja njega pratim od prvog dana, jer je i mladji od mene.
Nije bas jasno, zasto ovdje ljudi onda moraju da pricaju o tome, jer gubi...
Nije bas jasno, zasto ovdje ljudi onda moraju da pricaju o tome, jer gubi...
Ma joj previse se povlaci sve. Federer je evidentno imao problema krajem drugog, u trecem i cetvrtom setu. Tesko se kretao na svoju forhend stranu i drzao se u relijima koliko je mogao.Servisi su isto bili dosta, dosta slabi. 150-170km/h prvi servis. Nije on tu sad nista specijalno odigrao ali drzao se i obzirom na situaciju i to je za pohvalit. Neko bi odustao vec u trecem setu jbg. U petom setu su vjerovatno painkilleri proradili i uz masazu se mogao lakse kretat bar.
Tenis s druge strane nije iskoristio momenat da to zavrsi u cetvrtom setu. Federer prakticno nije mogao ni trcat tokom citavog seta. Iz mjesta je igrao.Onda naravno u petu i bolje stanje i psihicki momenat i dobijes ovo sto dobijes.
Zadnja izmjena: darker10, dana/u 28 jan 2020, 10:36, ukupno mijenjano 1 put.
Bojim se da će Novak do finala walkoverom. Sve mu se poklopilo. Oni će se ovamo poubijat medjusobno i jedan koji preživi će bit glineni golub u nedjelju.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Dvije su taktike moj ti Bodi. Vidit ocel sutra Thiem drmnut Rafu. Ako to uradi onda se ide da se Nolo maksimalno izmori u polufinalu bar da se pomogne bratu Wawi, a ako Nadal prodje onda je red Noli dat w/o da covjek bude svjez za Rafu
Jes se ovaj Milos sasere kad igra sa Novakom
frajeru se skrati ruka maksimalno
Pa kad mu nenormalno vraca...90 % razmjene mu uzme.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Tenys se prepao pobjede i to nema sumnje. Mada, ruku na srce samo je jednu mec-loptu imao na svoj servis. I tad je iz izglednog izlaska na mrezu zapucao lopticu u istu.
Naravno da je Federer imao problema. Jasno je bilo da se jedva krece. Covjek je u godinama, kad i nema bas logike da igra dobro. Sem ako je Ivo Karlovic
Naravno da je Federer imao problema. Jasno je bilo da se jedva krece. Covjek je u godinama, kad i nema bas logike da igra dobro. Sem ako je Ivo Karlovic
Nolo vec fula previse brejk lopti. Sreca njegova pa mu ovaj bot daje nove konstantno 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.