FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- RajaBa1983
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
loš prijelazni rok ???
a jos nismo ni vidili kako momci igrao
ne znam jest li vidoviti pa da znate jel dobar prijelazni rok ili nije
idem mi vise na k.... ovo pjuvanje bilo kakva info iz kluba odma na nož se doceka
bjezi ba sad je problem sto se nije prije par mjesci dog tekme u turskoj
a jos nismo ni vidili kako momci igrao
ne znam jest li vidoviti pa da znate jel dobar prijelazni rok ili nije
idem mi vise na k.... ovo pjuvanje bilo kakva info iz kluba odma na nož se doceka
bjezi ba sad je problem sto se nije prije par mjesci dog tekme u turskoj
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
A kao bitno je s kim cemo igrati pripremne tekme? Od mene minus ako ne odigraku TRI koliko je Vinko zahtijevao. A da li ce biti Desna, Lijeva ili neko treci potpuno nebitna stvar...
K'o te kara nek' ti pise pjesme.
Sve ekipe evo iz regiona na pripremama dogovore 5-6-7 utsakmica mi jedva dvije a za trecu ne znamo ni ime protivnika. Neozbiljno totalno!!!
Po mom misljenju trebalo se krenuti ranije sa pripremama 7dana, i biti u Anataliji 7dana duze pa odigrati vise utakmica i uigrati ekipu. Sta imas od 11-12 dana priprema u Antaliji....nista, brzo prodje.
Najmanje 15dana su trebali biti, al haj.
Po mom misljenju trebalo se krenuti ranije sa pripremama 7dana, i biti u Anataliji 7dana duze pa odigrati vise utakmica i uigrati ekipu. Sta imas od 11-12 dana priprema u Antaliji....nista, brzo prodje.
Ma ide do kraja hefte sa darkom jos 2 godine. Niko nas napustit nece. Covjek na 27 igraca racuna tokom sezone bit ce ovo super.
bit ce opet titula eno je kod bordo bijelih divova gori cijela titova

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ima logike to što kažeš, i ja se potajno nadam tome i molim Boga da ovaj pogriješi što je to rekao.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 jan 2020, 11:27Tesko,ne vjerujem da bi isao sa nama,vec bi ga otpisali..Sto bi mu placali kartu kad ide u drugi klub?BordoSarajevo je napisao/la: ↑28 jan 2020, 11:24Nažalost, moguće da promjeni hotel tamo u Antaliji, ima navodno neku ponudu iz Turske a klub će ga pustiti bez obzira na veličinu istu jer neće produžiti.
Nadam se da griješim, niko sretniji od mene, tako da sa euforijom treba malo sačekati ipak.
Vidjet ćemo.
Rule, kakve ti informacije imaš? Daj podjeli s nama to akk nešto znaš više, ili samo imaš osjećaj da ostaje i produžuje?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Iznenadjen sam da su prihvatili uslove Darka,ali ovo govori o ozbiljnosti kluba...Oko 22k maraka plata je Darka
,jel ovo najveca plata?Benko imao 20k..
Nije jos 100% ,ali izgleda da ostaje s nama
Nije jos 100% ,ali izgleda da ostaje s nama
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- ElCartel11
- Kontakt:
Realno previse para za takvog igraca. Za te pare se mogao naci bolji igrac i jos kako je Darko odigrao ovu polusezonu uzasno, to ne bi bio ni problem naci boljeg od njega. Ali eto...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Celik dogovorio utakmicu tamo pa na kraju igrao protiv neke druge ekipe. Mi lani igrali protiv onih Gruzijaca pa se potukli na terenu a uopste nije bila ugovorena ta utakmica.
Tamo je sigurno preko 100 ekipa, najmanje je bitno sa kim ces igrat ako gledas samo sebe. Mislim da nema potrebe ugovarat nesto posebno te utakmice a sigurno je da ima dosta raspolozivih protivnika.
Tamo je sigurno preko 100 ekipa, najmanje je bitno sa kim ces igrat ako gledas samo sebe. Mislim da nema potrebe ugovarat nesto posebno te utakmice a sigurno je da ima dosta raspolozivih protivnika.
-
Historicar
- Kontakt:
Lijepo vidjeti Lazića, ovako nasmijanog na aerodromu 
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Osim, Muesimc, Hadzic, Sliskovic... svi sad potpisali da im lazic potpise, samo pitarima ne valja
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Malo je 15 dana,trebali su odmah poslije derbija u Antaliju.ado-hz je napisao/la: ↑28 jan 2020, 11:32Sve ekipe evo iz regiona na pripremama dogovore 5-6-7 utsakmica mi jedva dvije a za trecu ne znamo ni ime protivnika. Neozbiljno totalno!!!
ISTINA ZA VEDRANA!
- RajaBa1983
- Kontakt:
Lecler je napisao/la: ↑28 jan 2020, 11:49Malo je 15 dana,trebali su odmah poslije derbija u Antaliju.ado-hz je napisao/la: ↑28 jan 2020, 11:32Sve ekipe evo iz regiona na pripremama dogovore 5-6-7 utsakmica mi jedva dvije a za trecu ne znamo ni ime protivnika. Neozbiljno totalno!!!
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Najveci je problem sto pitarima dosadi neko nakon godinu dvije tri. Nebitno je li trener, igrac, uprava (ne potenciram to). Da je Ahmetovic lupam najbolji strijelac 5 sezona nasli bi se strucnjaci da ganjaju dlaku u jajetu jer im dosadi. Neki bi ovdje htjeli sad 11 novih u ekipi jer im je dosasilo gledati nekoga, to je problem najveci.AngelDiMaria je napisao/la: ↑28 jan 2020, 11:48Osim, Muesimc, Hadzic, Sliskovic... svi sad potpisali da im lazic potpise, samo pitarima ne valja
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Evo znaju se sve prijateljske, konačno.haris004 je napisao/la: ↑28 jan 2020, 11:44Celik dogovorio utakmicu tamo pa na kraju igrao protiv neke druge ekipe. Mi lani igrali protiv onih Gruzijaca pa se potukli na terenu a uopste nije bila ugovorena ta utakmica.
Desna, Tobol, Radnički Niš.
Bitno je to na vrijeme riješiti baš da ne dođe do tog da igraš sa nekim žlj ekipama ili sa C ekipama nekih klubova. Kad već ideš tamo, plaćaš fine pare, kad već ima kamaru ekipa, protivnici trebaju biti ozbiljni i jaki, da se što bolje uigramo, vidimo šta ne valja itd.
FK Sarajevo
Znamo da je totalno nebitno jer se valja prilagodit bh terenima poslije turskih tepiha.....Lecler je napisao/la: ↑28 jan 2020, 11:49Malo je 15 dana,trebali su odmah poslije derbija u Antaliju.ado-hz je napisao/la: ↑28 jan 2020, 11:32Sve ekipe evo iz regiona na pripremama dogovore 5-6-7 utsakmica mi jedva dvije a za trecu ne znamo ni ime protivnika. Neozbiljno totalno!!!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Lazic ceka da zavrsi sa novim klubom. Cim zavrsi napusta nas, jedina sansa je da ga zayebu a takve sanse su 10%. Dobit cemo nesto para za njega (oko 300.000KM), a ako izvisi kod njih samo ce produziti sa nama. Takav je dogovor, zato i ide na pripreme.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- robertkosar
- Kontakt:
Spisak igrača Sarajeva za pripreme u Turskoj: Kovačević, Džafić, Dizdarević, Šabanović, Hodžić, Pidro, Islamović, Dupovac, Šerbečić, Lazić, Kurdić, Miličević, Gavrić, Stanojević, Oremuš, Đokanović, Rahmanović, Salčin, Mustedanagić, Tatar, Imamović, Hebibović (sutra) Jukić, Velkoski, Cruz, Milanović, Ahmetović i Handžić.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
A on je to kao prekucao ovu polusezonu?AngelDiMaria je napisao/la: ↑28 jan 2020, 11:48Osim, Muesimc, Hadzic, Sliskovic... svi sad potpisali da im lazic potpise, samo pitarima ne valja
ZZ
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne mozes naci boljega za te pare..ElCartel11 je napisao/la: ↑28 jan 2020, 11:41Realno previse para za takvog igraca. Za te pare se mogao naci bolji igrac i jos kako je Darko odigrao ovu polusezonu uzasno, to ne bi bio ni problem naci boljeg od njega. Ali eto...
Milicevic dosao kao zadnji vezni??
Ako je dosao kao zadnji vezni onda je odlicno jer je to bila kriticna pozicija..Ostaje zal sto nije dosao bek,ali prezivit ce se nekako
@Denchi,tamo se ide radi klime jer je lakse raditi,imamo mi i u butmiru odlicne uslove ali je hladno,a tamo milina trenirati
@Sabinho,ja sam dobio drukciji info?Hajde vidit cemo..
Prodati Lazica za 300k maraka,Slovan Bratislava otkupi Mustafica i mozemo otkupiti Serbecica
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Fanimo je konacno otpao. Mi necemo da platimo obestecenje, gurbeti nemaju. Po meni jos bolje, ne svidja mi se nikako.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.