Lijep pozdrav svima, kao što ste već vidjeli člansku sam dobio i prezadovoljan sam, nadam se da cu se ubrzo zaposliti i da cu moći sam sebi obnoviti clanarinu.
Mnogo sam se iznenadio kada sam vidio koliko finih ljudi ima, cak sam se iznenadio kada je jedan od kolega forumaša donirao 500 km nekom navijacu. Za pohvalu stvarno.
Ono što bi ja htio da kazem jeste da me je stvarno iznenadio gospodin koji je htio ostati anoniman, koji mi je dao mogućnost da budem član kluba za kojeg navijam od 8 godine, ono što bi sada htio reći nemojte da shvatite krivo ili da kazete da sam bezobrazan, jednostavno nigdje ne radim, nas je 5 u kući kako sam već pisao, otac ima penziju 450 km sa kojom nas prehranjuje a majka ima platu od 530 km gdje preko 300 km ode na režije i slično.
E sad ako ima neko da bi mi omogučio polu godisnju za bilo koju tribinu, bio bi mu puno zahvalan.
Potrudicu se kao i do sada da pokušam naći posao, a siguran sam da znate u kojoj državi živimo i da je mnogo teško naći posao u tvojoj struci.
Hvala unaprijed svima koji će procitati ovaj text. I hvala unaprijed onome koji će nadam se udovoljiti ovoj mojoj molbi.
Lijep pozdrav svima.
Kada umrem i odem, kad’ me ne bude, ja ću žaliti samo što nisam uz tebe.
FK SARAJEVO 💖