A tek otkad Rahman ide ja ga prezalio posle duple krune.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kada umrem i odem, kad’ me ne bude, ja ću žaliti samo što nisam uz tebe.
FK SARAJEVO 💖
FK SARAJEVO 💖
Stanojević se uvalio u loše društvo, cucla nargilu, voda kera i gu.zi sarajevske starlete. Ko mu je kriv ako i ispadne iz ekipe? Ne mora značit da napušta ekipu al da će izgubit mjesto u prvoj postavi, vjerovatno hoće. Ja lično bih radije sad gurao Đokanovića na toj poziciji nego ovakvog Stanojevića.
I ne znam što ste toliko zakukali za bekove, bekovi su najbitniji segment u fudbalu kojeg furaju Guardiola, Klopp i takvi treneri. Mi nikad nećemo na BH terenima vidjet formiranje trouglova između bekova i sredine, pametna proigravanja... Bek treba da zna iole dobro centrirat i fino zatvorit nazad, a Šabanović to zna. Titule smo osvajali sa Hebibom/Šabanom i Barićem, a nismo s Arsenijevićem, koji je Cancelo za nabrojane. Za dominaciju ovdje treba vrhunski veznjak, barem jedno krilo i napadač. Po meni je apsurdno dovest beka "kapitalca", jer u našoj ligi nikad nećeš vidjet njegov učinak. Što kaže Ibra, uzmeš ferrarija da ga voziš kao fiata.
Dupovac je najbolji treći štoper u ligi. Ko to na klupi ima tako zahvalnog, a opet dovoljno kvalitetnog štopera? Nije za prve postave al nije vala ni za otpada. Svoju ulogu ispunjava i to je to.
I ne znam što ste toliko zakukali za bekove, bekovi su najbitniji segment u fudbalu kojeg furaju Guardiola, Klopp i takvi treneri. Mi nikad nećemo na BH terenima vidjet formiranje trouglova između bekova i sredine, pametna proigravanja... Bek treba da zna iole dobro centrirat i fino zatvorit nazad, a Šabanović to zna. Titule smo osvajali sa Hebibom/Šabanom i Barićem, a nismo s Arsenijevićem, koji je Cancelo za nabrojane. Za dominaciju ovdje treba vrhunski veznjak, barem jedno krilo i napadač. Po meni je apsurdno dovest beka "kapitalca", jer u našoj ligi nikad nećeš vidjet njegov učinak. Što kaže Ibra, uzmeš ferrarija da ga voziš kao fiata.
Dupovac je najbolji treći štoper u ligi. Ko to na klupi ima tako zahvalnog, a opet dovoljno kvalitetnog štopera? Nije za prve postave al nije vala ni za otpada. Svoju ulogu ispunjava i to je to.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
bordobijeli je napisao/la: ↑28 jan 2020, 10:11Uprava je dovela Vinka da budemo bolji.sve je jasno ovu i iducu sezonu ocekujemo dva trofeja to bi bio nastavak ovog sto je Husref postigao. Sve drugo je loše i korak nazad.
- Ovo je vise misao(konstatacija) nego post , oko ovoga bi se trebali svi sloziti i to zahtjevati od SS i Uprave .
- Ako sam za sezonu 2018/19 g. rekao da sa tim uslovima i rosterom bih i ja osvojio Titulu , onda za ovaj SS vrijedi to jos vise.
- Ne 2 trofeja , nego 2 Titule prvaka PL BiH . Kup je lijepo osvojiti , ali je Kup "biber po pilavu"
- Volio ga ja kao trenera ili ne , Husrefu se MORA priznati Titula i slag na tortu (Kup BiH) . Naravno nije je sam osvojio(Tan,Uprava,igraci i Navijaci).Svi ovi u zagradi isto tako se mogu pohvaliti DK u svom domenu .
- Kad je Husref ulazio u sezonu DK usao je sa "0" , a Marinovic je na + 1 ; +5 . Husrefova sezona je NULTA , nadam se da ce novi SS imati nastavak .
- Ono sto je velika prednost je i to sto je ostalo samo 14 kola , a "oslobodjeni" smo igranja Kupa. Dakle sve osim Titule je neuspjeh .
- Treba biti realan i reci , da je ostao isti kvalitet igraca , u najmanju ruku(jos bez povreda), iako tvrdim da je jos poboljsan .Dakle min. Titula i VV .
- Istina je i da je u finis sezone ostao Husref i bez bitnih karika radi povreda (Pidro,Stanojevic) moguce je da i to razlog za pad u finisu sezone .
- Ispade da branim Husrefa , nije mi to cilj . Ono sto mu zamjeram je tvrdoglavost i ostranjivanje Jeleskovica iz SS (ako ga on nije otjerao , bio je autoritet da ga zadrzi po svaku cijenu , pa i kao vanjskog saradnika).
- Na kraju ono najvaznije za mene je da Marinovic afirmise Akademce , najmanje u onom obimu koji je to Husref uradio .
- Bio sam za smjenu Husrefa (ali kao navijac nemam odgovornost),na novom SS i Upravi je da dokaze prije svega da su ga opravdano smjenili u suprotnom i ja cu se poklopiti usima . Napominjem da ja i sl. mozemo biti "generali poslije bitke" , ali profesionalci u klubu (SS,Uprava ,Hadzic i igraci) to ne mogu . Samo Titule ce opravdati smjenu Husrefa .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
Prijatelju , je li onda to u nekom slucaju 4-1-1-3-1 ?Sabinho je napisao/la: ↑27 jan 2020, 22:47Jeste Crepulja. Zatim Jajalo, Saric, pa sto su pokusavali Kapic i Gavric.Samozdravlje je napisao/la: ↑27 jan 2020, 21:40Pojasnite mi molim vas . Sta je centralni vezni i u kojoj formaciji igra taj vjerovatno Akademac ?![]()
4-2-3-1 ; 3-5-2 ; 4-4-2 . Stvarno ne znam . Kontam da je to Rahmanovic , u ovom rosteru .
Je li to igrao Krepulja ("K"zato sto nismo marke vratili i necemo ).
-
- Kontakt:
Pa to je tako uvijek ovdje. Husref pobjedi kaze nije to do njeg to je kaze do uprave rade dobro, Husref izgubi on kriv kaze ne zna nista.ThrillerHz je napisao/la: ↑28 jan 2020, 12:27Uprava ne produzi Lazica - Nemamo para, Uprava napolje, Morali smo ga zadrzat.
Uprava produzi Lazica - Razbacujemo se parama, Nije on kvalitet, Uprava napolje.
Pa stvarno su pojedinci toliko jadni da je postalo smijesno. Uprava sta god da uradi, oni ce naci nacin da to popljuju.
Jel moguće ovobordobijeli je napisao/la: ↑28 jan 2020, 16:06Pa to je tako uvijek ovdje. Husref pobjedi kaze nije to do njeg to je kaze do uprave rade dobro, Husref izgubi on kriv kaze ne zna nista.ThrillerHz je napisao/la: ↑28 jan 2020, 12:27Uprava ne produzi Lazica - Nemamo para, Uprava napolje, Morali smo ga zadrzat.
Uprava produzi Lazica - Razbacujemo se parama, Nije on kvalitet, Uprava napolje.
Pa stvarno su pojedinci toliko jadni da je postalo smijesno. Uprava sta god da uradi, oni ce naci nacin da to popljuju.

skoroalen je napisao/la: ↑28 jan 2020, 15:58Stanojević se uvalio u loše društvo, cucla nargilu, voda kera i gu.zi sarajevske starlete. Ko mu je kriv ako i ispadne iz ekipe? Ne mora značit da napušta ekipu al da će izgubit mjesto u prvoj postavi, vjerovatno hoće. Ja lično bih radije sad gurao Đokanovića na toj poziciji nego ovakvog Stanojevića.
Da Stanojevic cucla nargilu istina je,to je sasvim nirmalno nama trebalo postati ima ih jos dosta ...ali ja koliko znam i koliko sam vidio vec duze vrijeme je s jednom djevojkom i ljudi poceli pratit sto voda kera,ni to ne bi trebao radit,bolje da po kafanama skace i da ga navijaci biju tad bi dobar bio,brzo mi zaboravljamo koliko nam je neko bio dobar
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
25 igrača je mjera.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Samo pišem u stilu ovog foruma. Moras se uklopit u raju.alacious je napisao/la: ↑28 jan 2020, 16:07Jel moguće ovobordobijeli je napisao/la: ↑28 jan 2020, 16:06Pa to je tako uvijek ovdje. Husref pobjedi kaze nije to do njeg to je kaze do uprave rade dobro, Husref izgubi eon kriv kaze ne zna nista.ThrillerHz je napisao/la: ↑28 jan 2020, 12:27Uprava ne produzi Lazica - Nemamo para, Uprava napolje, Morali smo ga zadrzat.
Pa stvarno su pojedinci toliko jadni da je postalo smijesno. Uprava sta god da uradi, oni ce naci nacin da to popljuju.![]()
![]()
![]()
Ma ne, nemam ja ništa protiv njegovog kera ni djevojaka, al fazon je što vodi previše nezdrav i nesportski život i pored toga. Upravo i skače po sumnjivim kafanama, pratim ga na instagramu i vidim često gdje izlazi.crnehorde je napisao/la: ↑28 jan 2020, 16:09Da Stanojevic cucla nargilu istina je,to je sasvim nirmalno nama trebalo postati ima ih jos dosta ...ali ja koliko znam i koliko sam vidio vec duze vrijeme je s jednom djevojkom i ljudi poceli pratit sto voda kera,ni to ne bi trebao radit,bolje da po kafanama skace i da ga navijaci biju tad bi dobar bio,brzo mi zaboravljamo koliko nam je neko bio dobar
Odličan je on bio, meni jedan od najdražih igrača u ekipi, al teško da će se vratit u staru formu. Ovim načinom života, neće sigurno. A mi moramo mislit samo na ekipu, forsirat mlađeg igrača i većeg talenta.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

iz dve čaše stalno pije, ljubav mu je tuđa žena
Ma imam ga i ja na instagramu i jedan od borbenijih i drazih igraca,al ja vidim jedan kafic sto izlazi jest nargila,a ostala mjesta sto vidim da je s djevojkom,kera da voda da ode na selo gdje je rodjen,a znam da i poslije 10 nije vani sigurno iz provjerenih informacija,volio bi da se vrati u gormu prije operacije oka i da bude onaj stari,jer nam je to veliko pojacanjeskoroalen je napisao/la: ↑28 jan 2020, 16:15Ma ne, nemam ja ništa protiv njegovog kera ni djevojaka, al fazon je što vodi previše nezdrav i nesportski život i pored toga. Upravo i skače po sumnjivim kafanama, pratim ga na instagramu i vidim često gdje izlazi.crnehorde je napisao/la: ↑28 jan 2020, 16:09Da Stanojevic cucla nargilu istina je,to je sasvim nirmalno nama trebalo postati ima ih jos dosta ...ali ja koliko znam i koliko sam vidio vec duze vrijeme je s jednom djevojkom i ljudi poceli pratit sto voda kera,ni to ne bi trebao radit,bolje da po kafanama skace i da ga navijaci biju tad bi dobar bio,brzo mi zaboravljamo koliko nam je neko bio dobar
Odličan je on bio, meni jedan od najdražih igrača u ekipi, al teško da će se vratit u staru formu. Ovim načinom života, neće sigurno. A mi moramo mislit samo na ekipu, forsirat mlađeg igrača i većeg talenta.
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
-
- Kontakt:
TheIvicnjak je napisao/la: ↑27 jan 2020, 18:16Zna li neko jel kraj?
Ja jos u navijam u magli, ali ne cujem vise nikog.
Molim Te samo ostani takav , bez psovki i uvreda . Ti jesi "veliki" covjek i Pitar , moglo bi biti pravo osvjezenje sa ovakvim duhovitim postovima .

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Tatar na desnoj strani, Salčin na lijevom beku, Oremuš na zadnjem veznom, najpovučeniji igrač, Velkoski na krilu.
Al strese Benjo prečku
Gavrić šuta ko ona djeca kona prošle sezone, Hajdarević i Šabanadžović, jedva lopta dođe do gola, ko da je smrzla
Hodža izbacio loptu sa gol linije
Al strese Benjo prečku

Gavrić šuta ko ona djeca kona prošle sezone, Hajdarević i Šabanadžović, jedva lopta dođe do gola, ko da je smrzla

Hodža izbacio loptu sa gol linije

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
Stanojevic iz sezone 18/19 je 25% Titule , a sa Rahmanovicem iz te iste sezone je 50% Titule . Dodati tu dobre stopere koje imamo , Tatara u formi ,Ahmetovica(Velkoskog,Handzica), odlicnog golmana , mlade i dobre bekove (Pidru(da povreda,ali psih.jak momak) i Sabanovica(koji bi trebao napredovati))) , zatim mladog Djokanovica , novajlije(nadam se pojacanja) uz novi SS i motivisanu Upravu (mora opravdati svoje poteze) nadam se najboljem .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.