Ne mislimo hahaha ovaj nikad nije prošao ni blizu fakulteta i stariji je možda 85/86 godišteskoroalen je napisao/la: ↑28 jan 2020, 18:53Studirao, gotov faks.AngelDiMaria je napisao/la: ↑28 jan 2020, 18:51Tamo dje je rasla breza bijelaaa....
Sto bolan, valjda studiras u Sa, ne moram valjda u brezu dolaziti![]()
Al morat ću svakako dolazit radi magistarskog, tako da može svakako.
@Lecler znam jednog Ibru, studira sa mnom, '95. godište, iz Breze. Ne znam da li mislimo na istog.![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ISTINA ZA VEDRANA!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Kako brat simo dobri brani svoje bistre konstatacije?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Imal ovdje ko iz Breze, pitam za druga 

Aaaa znam i tog, i mislim da sad mislimo na istog.Lecler je napisao/la: ↑28 jan 2020, 19:01Ne mislimo hahaha ovaj nikad nije prošao ni blizu fakulteta i stariji je možda 85/86 godišteskoroalen je napisao/la: ↑28 jan 2020, 18:53Studirao, gotov faks.AngelDiMaria je napisao/la: ↑28 jan 2020, 18:51Tamo dje je rasla breza bijelaaa....
Sto bolan, valjda studiras u Sa, ne moram valjda u brezu dolaziti![]()
Al morat ću svakako dolazit radi magistarskog, tako da može svakako.
@Lecler znam jednog Ibru, studira sa mnom, '95. godište, iz Breze. Ne znam da li mislimo na istog.![]()

Bio redovan na sjeveru do "incidenta" kojeg je imao. Ne znam sad šta je s njim, stariji je tako da ga znam samo iz viđenja.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
A ja taman po tvom predzadnjem postu pomislio da si dozivjeo katarzu..SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑28 jan 2020, 19:01Kako brat simo dobri brani svoje bistre konstatacije?

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Prico je Ibro da je tebi skoro pao trans Hz breza, susio ga na striku kaze neki momak pise na forumu ko skoroalenskoroalen je napisao/la: ↑28 jan 2020, 19:05Aaaa znam i tog, i mislim da sad mislimo na istog.
Bio redovan na sjeveru do "incidenta" kojeg je imao. Ne znam sad šta je s njim, stariji je tako da ga znam samo iz viđenja.

LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Doživjeo garant nisam.simidobar je napisao/la: ↑28 jan 2020, 19:06A ja taman po tvom predzadnjem postu pomislio da si dozivjeo katarzu..SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑28 jan 2020, 19:01Kako brat simo dobri brani svoje bistre konstatacije?
![]()
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Da se primjetit.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑28 jan 2020, 19:09Doživjeo garant nisam.simidobar je napisao/la: ↑28 jan 2020, 19:06A ja taman po tvom predzadnjem postu pomislio da si dozivjeo katarzu..SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑28 jan 2020, 19:01Kako brat simo dobri brani svoje bistre konstatacije?
![]()

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Al najjače gašenje jedne "podgrupe" ikad. Krpa tek napravljena i odmah pala.

-
- Kontakt:
Pripremne utakmice po mjeri , pripremamo se za PL , a ne kvale LP . Utakmice ce posluziti novom SS da izdefinise prvih 11 .
@simidobar priznaj da samo kontriras
@simidobar priznaj da samo kontriras

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Jest vala. Ni kriv ni dužan nayebao onda...
Zao mi je prijatelju al to ne mogu rec.Samozdravlje je napisao/la: ↑28 jan 2020, 19:10Pripremne utakmice po mjeri , pripremamo se za PL , a ne kvale LP . Utakmice ce posluziti novom SS da izdefinise prvih 11 .
@simidobar priznaj da samo kontriras![]()

Ja bih volio da znam povladjivat kao neki al u tom slucaju bi me bilo stid samog sebe.. Kazem onako kako mislim, uvijek.. pa nek me cijeli svijet mrzi.. i to me zaboli..
Necu ja eto vise, iz postovanja... uzivajte vi..

-
- Kontakt:
Produzio bih (ako se moze ) ugovore sa Lazicem , Stanojevicem,Oremusom(ako bude spreman) . Odmah poslije osvojene Titule aBd , bih ih "prodao" uz klauzulu da obestecenje bude = 1,5 x koliko je kostao FKS (dakle na "ruke"+plate+porez ) . Sva trojica stranci , dakle to bi olaksalo Hadziji da pronadje adekvatne zamjene .
-
- Kontakt:
Drago mi je da je tako . Postujem . Nije mi bila namjera da te povrijedim . Izvini , vjerujem Ti . Znaci samo drugacije vidimo nase protivnike na pripremama .simidobar je napisao/la: ↑28 jan 2020, 19:20Zao mi je prijatelju al to ne mogu rec.Samozdravlje je napisao/la: ↑28 jan 2020, 19:10Pripremne utakmice po mjeri , pripremamo se za PL , a ne kvale LP . Utakmice ce posluziti novom SS da izdefinise prvih 11 .
![]()
Ja bih volio da znam povladjivat kao neki al u tom slucaju bi me bilo stid samog sebe.. Kazem onako kako mislim, uvijek.. pa nek me cijeli svijet mrzi.. i to me zaboli..
Necu ja eto vise, iz postovanja... uzivajte vi..![]()
Vjeruj mi da sam radio gdje god sam mogao i otpuste te za 2 mjeseca kao teh. Visakfanatikk je napisao/la: ↑28 jan 2020, 17:37Simo komPjuteru, poredi lik pripreme nogometnog kluba i boksera hahaha
E cuj koliko ti je jak protivnik na pripremama to odredjuje da li si kandidat za titulu haha
@vlada, sretno drug i nikome se ne pravdaj. Nemoj nikada odustati, trazi, rovi, radi sta ima pa trazi bolje...ali nemoj udastajati. Mlad si i zdrav to je najbitnije !
Radio sam u humanitarnoj organizaciji ali se ispostavilo da je lazna, iz razloga sto sam raskrinkao vlasnike iste, a evo i dan danas se trudim da nadjem neki normalan posao, ali tesko.
Kada umrem i odem, kad’ me ne bude, ja ću žaliti samo što nisam uz tebe.
FK SARAJEVO 💖
FK SARAJEVO 💖
-
- Kontakt:
Iskreno postidio si me .simidobar je napisao/la: ↑28 jan 2020, 19:20Zao mi je prijatelju al to ne mogu rec.Samozdravlje je napisao/la: ↑28 jan 2020, 19:10Pripremne utakmice po mjeri , pripremamo se za PL , a ne kvale LP . Utakmice ce posluziti novom SS da izdefinise prvih 11 .
![]()
Necu ja eto vise, iz postovanja... uzivajte vi..![]()

- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Posao se sada moze naci lagano. Mozda ti ciljas previsoko, pa ne mozes naci posao. Ako ti je situacija takva, trebas malo spustiti ljestvicu, bolje ista , nego nista. Nemoj misliti da ti ja nesto pametujem, ali situacija je sada takva.VLADA129 je napisao/la: ↑28 jan 2020, 19:32Vjeruj mi da sam radio gdje god sam mogao i otpuste te za 2 mjeseca kao teh. Visakfanatikk je napisao/la: ↑28 jan 2020, 17:37Simo komPjuteru, poredi lik pripreme nogometnog kluba i boksera hahaha
E cuj koliko ti je jak protivnik na pripremama to odredjuje da li si kandidat za titulu haha
@vlada, sretno drug i nikome se ne pravdaj. Nemoj nikada odustati, trazi, rovi, radi sta ima pa trazi bolje...ali nemoj udastajati. Mlad si i zdrav to je najbitnije !
Radio sam u humanitarnoj organizaciji ali se ispostavilo da je lazna, iz razloga sto sam raskrinkao vlasnike iste, a evo i dan danas se trudim da nadjem neki normalan posao, ali tesko.
-
- Kontakt:
Ono kad nemas sta da seres pa seres zbog prijateljske, hahahahahahhahah
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, nedimmmm1337, Proximic, ubipara i 31 gost.