Fotke na vidjelo kolega da procijeni ekspert
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: Grand Slam
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Nemoj ti da ništa procjenjuješ, zivota ti.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
bosanskazvijer
Sefket ima i radnih obaveza, osim deranja Premiera za vrijeme GS.
To mu je hobby i zadovoljstvo, nije posao...
Vidim svadjali ste se cijeli dan.
Djeco, lijepo se igrajte.
Krofna il je Kari ili Fikret, nema trece. Samo oni mogu biti ovako debilni ljudi.
27.10.2020
covjece znas li ti da je zadnjih 16 meceva od Novaka i Rogera izgubio ?NadalRafa je napisao/la: ↑28 jan 2020, 19:49Ti si svoje danas rekao onom izvalom da mi Rafanovci smetamo a Rafa i Nole se vec dvije godine pitaju jedini za slemove i Masterse donekle. Vi ste ti koji smetate, em niste objektivni nikad, em izdrkavate na pobjedu protiv nekih 100ih tenisera, em vas gerijatricar apsolutno nista vise ne moze.
Za ovog tvog pajdasa nemam rijeci, lik pojma o tenisu nema. Vidi se da nije edukovan ni o medjusobnim omjerima na slemu ni sve ukupno. Al bitno je da se gleda zadnjih par meceva hahahaha.. Stvarno ste najsmjesniji navijaci.. Moze li mi neko odgovoriti na sta cete se vaditi ako ga Rafa prestigne po slemovima? Mozda Fedja ima vise djece jel, ima svoj novcic u Svici![]()
![]()
Dozovite se dok jos nije kasno. Nole i Rafa jedini sa pravim GOAT statusom, cim se zavrse karijere. Vas gerijatricar ce uvijek biti vjeciti treci kao sto to i lista bas slucajno pokazuje jel![]()
ti majke mi ko da si prespavao par godina,nemam drugog objasnjenja...bolan Boga moli na svakom slemu da izbaci neko Rogera i Rafu ..drugacije ga nece nikad osvojiti....
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Pa koga boli cosak sto je izgubio, izgubio je i Roger na RG pa sta? Kako ce ga Roger osvojiti svega ti? Jesi ti dobar? Kako god bilo da bilo osvaja covjek slemove taman preko Medvedeva i slicnih. A vi slavite pobjede nad anonimusima u 5 setova, neki Dubai, Halle itd. Smjesni ste.delinjo je napisao/la: ↑28 jan 2020, 20:05covjece znas li ti da je zadnjih meceva od Novaka i Rogera izgubio ?NadalRafa je napisao/la: ↑28 jan 2020, 19:49Ti si svoje danas rekao onom izvalom da mi Rafanovci smetamo a Rafa i Nole se vec dvije godine pitaju jedini za slemove i Masterse donekle. Vi ste ti koji smetate, em niste objektivni nikad, em izdrkavate na pobjedu protiv nekih 100ih tenisera, em vas gerijatricar apsolutno nista vise ne moze.
Za ovog tvog pajdasa nemam rijeci, lik pojma o tenisu nema. Vidi se da nije edukovan ni o medjusobnim omjerima na slemu ni sve ukupno. Al bitno je da se gleda zadnjih par meceva hahahaha.. Stvarno ste najsmjesniji navijaci.. Moze li mi neko odgovoriti na sta cete se vaditi ako ga Rafa prestigne po slemovima? Mozda Fedja ima vise djece jel, ima svoj novcic u Svici![]()
![]()
Dozovite se dok jos nije kasno. Nole i Rafa jedini sa pravim GOAT statusom, cim se zavrse karijere. Vas gerijatricar ce uvijek biti vjeciti treci kao sto to i lista bas slucajno pokazuje jel![]()
ti majke mi ko da si prespavao par godina,nemam drugog objasnjenja...bolan Boga moli na svakom slemu da izbaci neko Rogera i Rafu ..drugacije ga nece nikad osvojiti....
-
bombaysaphire
- Kontakt:
bosanskazvijer je napisao/la: ↑28 jan 2020, 19:54Sefket ima i radnih obaveza, osim deranja Premiera za vrijeme GS.
To mu je hobby i zadovoljstvo, nije posao...![]()
Vidim svadjali ste se cijeli dan.![]()
Djeco, lijepo se igrajte.![]()
Shevcete nema lijepo , ti si dobro objasnio , ako te neko vrijeđa, odmah mu vrati ...
Fino u komentarima, na njegov način..
Izneseš činjenice , lik te vrijeđa , pa iznesi ti , u čemu je problem ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Rafa je statista ,i tako zadnjih godina ti to znas...ne kreci jbg....svjestan si da je njegova sansa jedino ako ova dvojica ispadnu ...cinjenice ti naveo kolega,ne znam zasto je tesko pogledati istini u oci ...ima prasina i tu nek trazi svoju sansu ..ljudi mu se sklonili da ga ispostuju zavrsni masters,ali nista ne ide pa ne ide...ne moze na silu izdaje ga tijelo...vjerovatno ce i u penziju prije babuke 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
bosanskazvijer
Da nastavi Šefket svoju tradiciju, da vam malo uljepšam večer:
Zverev vs Wawrinka
Zverevu se forum divi,
opet kruži priča GS šampion
Švicarac od backhanda živi,
šta će jadan kad ga STANE i on
Švabin forehand razbijački,
servis radi kao sat
Opet kontam navijački,
možda bude pravi rat
Teško je prognozu dati,
h2h na strani Saše
Čak i Bodi će priznati,
Stanimal mu leži, paše
Najradije bih preskočio,
da ne bude priča ista
Al' prognozu mozak bi sročio,
3-1 za Zvereva logika je čista
Prognoza meča by @bosanskazvijer aka. Šefket
Zverev vs Wawrinka
Zverevu se forum divi,
servis radi kao sat
Opet kontam navijački,
možda bude pravi rat
Teško je prognozu dati,
h2h na strani Saše
Čak i Bodi će priznati,
Stanimal mu leži, paše
Najradije bih preskočio,
da ne bude priča ista
- LlullSergio
- Kontakt:
Za Sashu svim srcem, ni u jednoj opciji ne treba cackati mecku i probuditi onu zivotinju u Stanu 
-
snowballer
- Kontakt:
Ultimate GOAT List
Dobar je Rafko, mogao bi i drugi biti uskoro.
Dobar je Rafko, mogao bi i drugi biti uskoro.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
bosanskazvijer je napisao/la: ↑28 jan 2020, 20:39Da nastavi Šefket svoju tradiciju, da vam malo uljepšam večer:![]()
![]()
Zverev vs Wawrinka
Zverevu se forum divi,
servis radi kao sat
Opet kontam navijački,
možda bude pravi rat
Teško je prognozu dati,
h2h na strani Saše
Čak i Bodi će priznati,
Stanimal mu leži, paše
Najradije bih preskočio,
da ne bude priča ista
Ja tipujem na Stana 3:1 , iskustvo Shevco nad mladosti
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
@NadalRafa i @bombaysaphire ukoliko imate želju da se prepucavate to nastavite preko po a na ovoj nećete sigurno. Jedan dan tema bude ekstra a onda drugi dan odmah neka svađa.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
jolicnikola
- Kontakt:
kao što rekoh, treba nam Effenberg da da obol temi
bosanskazvijer je napisao/la: ↑28 jan 2020, 20:39Da nastavi Šefket svoju tradiciju, da vam malo uljepšam večer:![]()
![]()
Zverev vs Wawrinka
Zverevu se forum divi,
servis radi kao sat
Opet kontam navijački,
možda bude pravi rat
Teško je prognozu dati,
h2h na strani Saše
Čak i Bodi će priznati,
Stanimal mu leži, paše
Najradije bih preskočio,
da ne bude priča ista
Babuka vs Nole
Na megdan mu valja Noletu,
a bole ga stare kosti,
Ne nadje li magicnu tabletu,
mozda se vec sutra od AO oprosti.
Ipak, goat je nas babuka,
svi vjerujemo da to toga nece doći
Za bekend mu je spremna ruka,
valjda će bolje od Miloša proći.
Nadamo se svi klasiku,
k'o u dobre stare dane
Nije lako za babuku,
od Londona još su svježe rane.
Na stranu sva sprdnja i šala,
s 40 ipak više nije čigra,
U polufinalu biti stvar nije mala,
dok može da hoda, babuka će i da igra.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
-
bosanskazvijer
Sve 5, ali malo originalnosti ti/vam ne bi škodilo.
Ja pišem u KATRENU, ukršteni oblik rime (ABAB), što ne znači da je to jedini način i da vi morate tako.
Ako i koristite katren, makar promijenite oblike rimovanja recimo npr. parni (AABB)
Ovako je samo prepisivanje, a to nisam cijenio ni u školi, niste kreativni ni sekunde.
Znaš ono ili jesi ili nisi: LAV.

Ja pišem u KATRENU, ukršteni oblik rime (ABAB), što ne znači da je to jedini način i da vi morate tako.
Ako i koristite katren, makar promijenite oblike rimovanja recimo npr. parni (AABB)
Ovako je samo prepisivanje, a to nisam cijenio ni u školi, niste kreativni ni sekunde.
Znaš ono ili jesi ili nisi: LAV.
Zadnja izmjena: bosanskazvijer, dana/u 28 jan 2020, 21:43, ukupno mijenjano 2 puta.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ja pisem parnom rimombosanskazvijer je napisao/la: ↑28 jan 2020, 21:40Sve 5, ali malo originalnosti ti/vam ne bi skodilo.![]()
Ja pisem u KATRENU, ukršteni oblik rime (ABAB), sto ne znači da je to jedini način i da vi morate tako.
Znaš ono ili jesi ili nisi: LAV.![]()
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Unofficialpage je napisao/la: ↑28 jan 2020, 21:17@NadalRafa i @bombaysaphire ukoliko imate želju da se prepucavate to nastavite preko po a na ovoj nećete sigurno. Jedan dan tema bude ekstra a onda drugi dan odmah neka svađa.
U pravu si , ja se izvinjavam na ometanju teme.
Moram biti iskren i napisati da sam namjerno ovako pisao , jer je prekjučer na pisanje YEBENI PLAČKO FEDERER, moderator pisao da tu ne vidi problem , da je taj forumaš sasvim OK.
Kao što sam napisao , izvinjavam se još jednom , neće se ponoviti .
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.