Tacno, ovo i nije moj stil,ali sam samo htio da nastavim niz i da se nadovezem na tvoju pjesmu...bosanskazvijer je napisao/la: ↑28 jan 2020, 21:40Sve 5, ali malo originalnosti ti/vam ne bi škodilo.![]()
![]()
Ja pišem u KATRENU, ukršteni oblik rime (ABAB), što ne znači da je to jedini način i da vi morate tako.
Ako i koristite katren, makar promijenite oblike rimovanja recimo npr. parni (AABB)
Ovako je samo prepisivanje, a to nisam cijenio ni u školi, niste kreativni ni sekunde.
Znaš ono ili jesi ili nisi: LAV.![]()
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Okrenuo se meč nakon ovoga
Neki bi rekli teorija zavjere
Neki bi rekli teorija zavjere
Rafko 3:0
Zverev-Wawrinka više gemova.
alajhmanet
Zverev-Wawrinka više gemova.
alajhmanet
"We need to suffer. And we need to fight."
Napisao bi ti zadnjih 5 mjeseci ako bi to moglo da ti odgovarabombaysaphire je napisao/la: ↑28 jan 2020, 19:01
Pišem u zadnjih 5 godina , jer sad je tema AO 2020 , 0-16 je previše![]()
Igrac koji je u zadnjih godinu dana igrao tri finala GSa i 2 osvojio broj je jedan je zadnjih godina statista a Federer koji je zadnju godinu osvojio jednu veliku drvenu kitu je valjda bolji ili dominator..Ali haj sve fanboj oke razumijem donekle ali ovaj fraer govori nekome da lupa glupostidelinjo je napisao/la: ↑28 jan 2020, 20:28Rafa je statista ,i tako zadnjih godina ti to znas...ne kreci jbg....svjestan si da je njegova sansa jedino ako ova dvojica ispadnu ...cinjenice ti naveo kolega,ne znam zasto je tesko pogledati istini u oci ...ima prasina i tu nek trazi svoju sansu ..ljudi mu se sklonili da ga ispostuju zavrsni masters,ali nista ne ide pa ne ide...ne moze na silu izdaje ga tijelo...vjerovatno ce i u penziju prije babuke![]()
Ma sta se tu ima razumit svega tijapa je napisao/la: ↑29 jan 2020, 00:17Igrac koji je u zadnjih godinu dana igrao tri finala GSa i 2 osvojio broj je jedan je zadnjih godina statista a Federer koji je zadnju godinu osvojio jednu veliku drvenu kitu je valjda bolji ili dominator..Ali haj sve fanboj oke razumijem donekle ali ovaj fraer govori nekome da lupa glupostidelinjo je napisao/la: ↑28 jan 2020, 20:28Rafa je statista ,i tako zadnjih godina ti to znas...ne kreci jbg....svjestan si da je njegova sansa jedino ako ova dvojica ispadnu ...cinjenice ti naveo kolega,ne znam zasto je tesko pogledati istini u oci ...ima prasina i tu nek trazi svoju sansu ..ljudi mu se sklonili da ga ispostuju zavrsni masters,ali nista ne ide pa ne ide...ne moze na silu izdaje ga tijelo...vjerovatno ce i u penziju prije babuke![]()
![]()
![]()
Pa ljudi pisu kako je frajer statista, kako mi Rafanovci smetamo pazi SMETAMO na temi jer kao Rafa ne moze nista postici van sljake
Pazi sad Rafa u prosloj godini finale AO, Titula RG i Rim, Titula Montreal i USO, titula Davis Cup, YE1. Roger za to vrijeme Dubai Halle i cini mi se jedan Masters da je klepio
Jos na to sve spominju kako Rafa nema sansi protiv ove dvojice, da moli Boga da ispadnu. Pa amateri dragi nama je sasvim svejedno preko koga dolazi Rafa do GS bitno je samo da dodje.
Novak i Nadal se sve pitaju evo od AO18 likovi ovo sve pisu, ja ne vjerujem znaci
Bolje da pociste svoje dvoriste,idol im je haman pa krepo, ganja se sa anonimusima po 5 setova kupeci stare oronule kosti sa vrelog Australijskog betona
Al Rafa je statista hahahaha
Simona naoštrena, nadam se da uzima. Jedina teniserka na WTA koja evo već par sezona drzi kakvu takvu konstantu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Auu kakav pocetak Stana ili uzasno los pocetak Sase. Nadam se da ga ovo razbijanje u prvom setu nece yebati u glavu vec na startu mecu, znamo da njemu malo fali da se pogubi.
⚽FK Garaže⚽
-
snowballer
- Kontakt:
- LlullSergio
- Kontakt:
Sasha
Konačno je mentalno ispratio sav teniski talenat koji posjeduje.Ovo je bio prvi set koji ispusti ?
Prvo polufinale GS, i to kad su se svi najmanje nadali i kad se puno vise sansi davalo Cicibanu,Medi i ostalima za neki super plasman na GS.
Konačno je mentalno ispratio sav teniski talenat koji posjeduje.Ovo je bio prvi set koji ispusti ?
Prvo polufinale GS, i to kad su se svi najmanje nadali i kad se puno vise sansi davalo Cicibanu,Medi i ostalima za neki super plasman na GS.
Pustio ga Wawrinka da pobjedi nije ovaj ništa pokazao ako je nešto pokazao pokazao je da je mentalna nula ovaj nakon 6- 1 mislio da je kraj i opustio se i opušteno 2 seta igrao popušio oba..
Ovaj treci mu samo dao samopouzdanje i Sasha mu zguzio familiju i moju i njegovu mada njegovoj zelim smrt naravno.
Joj šta bi Medo uradio ovom Sashi uh..
Ovaj treci mu samo dao samopouzdanje i Sasha mu zguzio familiju i moju i njegovu mada njegovoj zelim smrt naravno.
Joj šta bi Medo uradio ovom Sashi uh..
Bravo Zverevu, cista pobjeda kao suza. Servis i danas brutalan sa 80%
i samo jednom duplom servis greskom, kakav napredak u tom segmentu 
Show me your donuts 0 0
-
jolicnikola
- Kontakt:
bosanskazvijer, jesil ti alter ego od onog Effija?
-
bosanskazvijer
Ja sam Sefket, kvazistrucnjak za tenis, tako kaze onaj patuljak...
Prvo SF, konačno da probije barijeru 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Svaka čast Zverevu, djeluje da je malo sazrio.. do sljedećeg turnirab
Šalim se naravno, Zverev je fenomenalno odradio ovaj turnir dosad, idemo ruski sine ne daj srpskom sinu titulu
!
Šalim se naravno, Zverev je fenomenalno odradio ovaj turnir dosad, idemo ruski sine ne daj srpskom sinu titulu
-
bosanskazvijer
Bodi i drustvo, hvala sto ste pohvalili prognozu.bosanskazvijer je napisao/la: ↑28 jan 2020, 20:39Da nastavi Šefket svoju tradiciju, da vam malo uljepšam večer:![]()
![]()
Zverev vs Wawrinka
Zverevu se forum divi,
opet kruži priča GS šampion
Švicarac od backhanda živi,
šta će jadan kad ga STANE i on
Švabin forehand razbijački,
servis radi kao sat
Opet kontam navijački,
možda bude pravi rat
Teško je prognozu dati,
h2h na strani Saše
Čak i Bodi će priznati,
Stanimal mu leži, paše
Najradije bih preskočio,
da ne bude priča ista
Al' prognozu mozak bi sročio,
3-1 za Zvereva logika je čista
Prognoza meča by @bosanskazvijer aka. Šefket
Sljedecu naplacujem, kad necete ove besplatne.
Zadnja izmjena: bosanskazvijer, dana/u 29 jan 2020, 07:28, ukupno mijenjano 1 put.
Imao sam na drugom Halep i Muguruzu, al' dzaba u plusu samo 100 da je prošao Wawrinka bila bi milja sveukupno na racunu.
Koliko si ovo izašo na kraju koliko uplata koliko čistih?
Kakva je ovo faciniranost švabom ne kontam ovo mu je prvi uspjeh lik je jedna od vecih mentalnih nula možda u historiji tenisa.
Al' nema šta ova prognoza bukvalno od a do ž pogođena pogotovo ovo šta kad stane bekend i tako i bi..
Kakva je ovo faciniranost švabom ne kontam ovo mu je prvi uspjeh lik je jedna od vecih mentalnih nula možda u historiji tenisa.
Al' nema šta ova prognoza bukvalno od a do ž pogođena pogotovo ovo šta kad stane bekend i tako i bi..
-
bosanskazvijer
Treba drug moj znati i pratiti kad ce taj uspjeh doci.90minut je napisao/la: ↑29 jan 2020, 07:27Imao sam na drugom Halep i Muguruzu, al' dzaba u plusu samo 100 da je prošao Wawrinka bila bi milja sveukupno na racunu.
Pogledaj moju prognozu Zverev vs Rublev, ako vec nisi, pa ce ti biti jasnije malo vjerovatno sto sam ga forsirao.
Dobar jbg cisto oko 1100, ali jos nije konacno
Preksinoc je slicno bilo.
Promasio sam samo jedan sa 50 na 788 KM ( vezao 1:3 Zvereva pogodio i 2:1 Muguruzu promasio, a razmisljao sam 2:0 da stavim ali nisam htio protiv overa sto sam igrao na duplom jbg)...
Ulog: 550 dobitak je 2 X po 583 + 487.
Ako Rafa i Bolt dobiju sto je realno, cisto ce biti 2200, ako Rafa dobije bas 3:1, onda oko 3600.
Ma, 2200 i ja zadovoljan, ne treba biti pohlepan.
Zadnja izmjena: bosanskazvijer, dana/u 29 jan 2020, 07:48, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.