Vidiš o tome ti pricam Muguruza bila sigurica tacnije identicna je situacija između nje i Wawrinke oboje su se oporavili od povreda i povratili staru formu dakle ti pogodio Sašu ja nju a da je prisebniji Wawrinka bio i usao u drugi set takav dobio bi i meč.bosanskazvijer je napisao/la: ↑29 jan 2020, 07:41Treba drug moj znati i pratiti kad ce taj uspjeh doci.90minut je napisao/la: ↑29 jan 2020, 07:27Imao sam na drugom Halep i Muguruzu, al' dzaba u plusu samo 100 da je prošao Wawrinka bila bi milja sveukupno na racunu.
Koliko si ovo izašo na kraju koliko uplata koliko čistih?
Kakva je ovo faciniranost švabom ne kontam ovo mu je prvi uspjeh lik je jedna od vecih mentalnih nula možda u historiji tenisa.
Al' nema šta ova prognoza bukvalno od a do ž pogođena pogotovo ovo šta kad stane bekend i tako i bi..
Pogledaj moju prognozu Zverev vs Rublev, ako vec nisi, pa ce ti biti jasnije malo vjerovatno sto sam ga forsirao.
Dobar jbg cisto oko 1100, ali jos nije konacno
Preksinoc je slicno bilo.
Promasio sam samo jedan sa 50 na 788 KM ( vezao 1:3 Zvereva pogodio i 2:1 Muguruzu promasio)...
Ulog: 550 dobitak je 2 X po 583 + 487.
Ako Rafa i Bolt dobiju sto je realno, cisto ce biti 2200, ako Rafa dobije bas 3:1, onda oko 3600.
Ma, 2200 i ja zadovoljan, ne treba biti pohlepan.![]()
Dobar neka si okrece se to gore dole pogodio njih dvije ja i pogodio singl Boston eto bila bi milja da je ovaj ispoštovao krenuo sinoc lajv igrati s 30 marki..
Uplatio sam vec 130 na Thiema pa orilo gorilo ostalo 350, al' da ne davimo druge bezveze nije tema.