Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

90minut
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la 90minut » 29 jan 2020, 07:47

bosanskazvijer je napisao/la:
29 jan 2020, 07:41
90minut je napisao/la:
29 jan 2020, 07:27
Imao sam na drugom Halep i Muguruzu, al' dzaba u plusu samo 100 da je prošao Wawrinka bila bi milja sveukupno na racunu.

Koliko si ovo izašo na kraju koliko uplata koliko čistih?

Kakva je ovo faciniranost švabom ne kontam ovo mu je prvi uspjeh lik je jedna od vecih mentalnih nula možda u historiji tenisa.

Al' nema šta ova prognoza bukvalno od a do ž pogođena pogotovo ovo šta kad stane bekend i tako i bi..
Treba drug moj znati i pratiti kad ce taj uspjeh doci.
Pogledaj moju prognozu Zverev vs Rublev, ako vec nisi, pa ce ti biti jasnije malo vjerovatno sto sam ga forsirao.

Dobar jbg cisto oko 1100, ali jos nije konacno 😁
Preksinoc je slicno bilo.
Promasio sam samo jedan sa 50 na 788 KM ( vezao 1:3 Zvereva pogodio i 2:1 Muguruzu promasio)...

Ulog: 550 dobitak je 2 X po 583 + 487.
Ako Rafa i Bolt dobiju sto je realno, cisto ce biti 2200, ako Rafa dobije bas 3:1, onda oko 3600.😁

Ma, 2200 i ja zadovoljan, ne treba biti pohlepan. 😉
Vidiš o tome ti pricam Muguruza bila sigurica tacnije identicna je situacija između nje i Wawrinke oboje su se oporavili od povreda i povratili staru formu dakle ti pogodio Sašu ja nju a da je prisebniji Wawrinka bio i usao u drugi set takav dobio bi i meč.

Dobar neka si okrece se to gore dole pogodio njih dvije ja i pogodio singl Boston eto bila bi milja da je ovaj ispoštovao krenuo sinoc lajv igrati s 30 marki..

Uplatio sam vec 130 na Thiema pa orilo gorilo ostalo 350, al' da ne davimo druge bezveze nije tema. :D

bosanskazvijer

Post Postao/la bosanskazvijer » 29 jan 2020, 07:54

Ma daleko je Muguruza bila od sigurice, to je vidjeno 2:1 bilo, ali jbg ne moze se sve pogoditi...
Vidis da sam pogodio i tip na Muguruzi, nije samo Wawrinka. 😉

Anastasia je odigrala extra turnir, izbacila Pliskovu, Kerber i ocekivao se tvrd mec.
Imala je dva puta break viska u prvom setu i nije ga znala zavrsiti.
Uz amaterskih 8% dobijenog drugog servisa, nije ni mogla dobiti 1 set.😁
Najmanji procenat koji sam ikad vidio u zivotu!!!

Onda se u drugom raspala, klasika kod zena.

Wawrinka ne moze sa Saschom, ne lezi mu kao matchup, vec je 3-0 H2H i samo moze rasti, a kad ga servis ide nema Stan tu sta traziti, jer ga lupanjem sa osnovne ( jedan od rijetkih koji tu Stana nadjaca) i servisom Zverev izludjuje.
Daleko je ovo od neke prave forme Stana, nije Medo mjerilo nikakvo.

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 29 jan 2020, 08:08

29 jan 2020, 07:54
Ma daleko je Muguruza bila od sigurice, to su vidjeno 2:1 bilo, ali jbg ne moze se sve pogoditi...
Vidis da sam pogodio i tip na Muguruzi, nije samo Wawrinka. 😉

Anastasia je odigrala extra turnir, izbacila Pliskovu, Kerber i ocekivao se tvrd mec.
Imala je dva puta break viska u prvom setu i nije ga znala zavrsiti.
Onda se u drugom raspala, klasika kod zena.

Wawrinka ne moze sa Saschom, ne lezi mu kao matchup, vec je 3-0 H2H i samo moze rasti, a kad ga servis ide nema Stan tu sta traziti, jer ga lupanjem sa osnovne ( jedan od rijetkih koji tu Stana nadjaca) i servisom Zverev izludjuje.
Daleko je ovo od neke prave forme Stana, nije Medo mjerilo nikakvo.
Pa Medo da je igrao protiv bilo koga drugog pobjedio bi ga dajem ruku nego ga je zadesio taj dan Wawrinka koji pokazuje prstom na glavu, a nema ništa gore od tog Wawrinke to je covjek koji nije izgubio niti jedno Grand Slam finale.
Prvi set je bio taj Wawrinka i frajeru hladno u glavu ušlo da je meč gotov da je mentalna nula Saša gotov međutim dobro se zajebao. :D

Pavlucenkovu sam pogodio oba seta kad je izbacila Pliskovu nije Pliskova nikakvo mjerilo stvarno uvijek ona u ovo doba ko god da joj dođe hramlje..
Kerber koja je izmorena bila do srži joj je uzela set..Na kraju krajeva dovoljno je pogledati omjer između Muguruze i ruskinje nikad joj jedan jedini set nije uzela osim kad je predala meč radi povrede koje je prate cijelu karijeru...Ne zaboravi da ima grand slam djevojka..

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 29 jan 2020, 08:10

Al' si definitivno u pravu omjer sam morao gledati kod njih dvojice vjeruj da sam gledao omjer da bi preskocio 100 posto greška baš.

bosanskazvijer

Post Postao/la bosanskazvijer » 29 jan 2020, 08:21

@90minut

Nije ni omjer sve u tenisu, ni blizu, ako nema prave forme.

Pliskova je drug moj mjerilo, I TO KAKVO.
Kao prvo 2.igracica svijeta, realno stanje i u extra formi.
Kao drugo 6-0 H2H je imala protiv Ruskinje do neki dan.
Kao trece i mozda bitnije, 8-1 W/L niz prije meca
(izgubila samo od Barty 2:1), izmedju ostalog dobila Halep, Osaku itd.

Cini mi se da bas ne pratis puno zene, tj ne gledas ih dosta, ali ok.

Realno gledajuci, ne sto sam igrao da Garbica dobija 2:1, ali cist i dobijen set je izgubila Ruskinja, da ga je uzela mozda bi i u dvicu otislo, to je sad SBBKBB.

Usput, dobila je Anastasia nju jednom, ja mec gledao uzivo 10 m od terena 😁😉, predala joj Garbine nakon 7-5 u prvom setu.

Mada kazem ti i H2H nije sve u tenisu, jer i Ruskinja je u formi opasnoj bila, onda tu odlucuje vise faktora i moras mec malo dublje amalizirati.

Idemo dalje...

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 29 jan 2020, 08:35

Po cemu je izgubila dobijen set?

Valjda bi ti trebao znat da u zenskom tenisu brejk prednost ne znaci ništa tacnije u bruku situacija je hendikep po teniserku.

Pliskova konkretno što se nje tice mnogo puta sam dobio protiv nje kad odigram prvi set baš mnogo nekad je stane servis i to je to, a ta nema strpljenja za prebacivanje loptice preko mreže vec odma krha i udara u mrežu i kilometarske out poene ima.

I jeste mnogo znacilo omjer kod ove dvojice jer su i jedan i drugi u formi na kraju krajeva četvrtfinale igrali prvog GS u godini jašta je nego forma.

Dakle moram pojasniti zašto sam rekao da nije mjerilo Pliskova uvijek oko ove 3 prepreke ona zapne izgubi set pa se vrati i tako u krug znaci ne pricam o tome da je 2 po rankingu i da je dobila ovu to sam vec znao vec iskljucivo u mnogo situacija hramlje u prvom setu.

Zato sam i odigrao prvu set na Anastasiu tad drugi set odigrao reda radi stavili likovi 3 i po kvotu na pocetku reko to se mora odigrati zbog onoga što je ova pokazala u prvom setu.
Zadnja izmjena: 90minut, dana/u 29 jan 2020, 08:37, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 jan 2020, 08:36

Šefkija doktore. :bow: :bih:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 29 jan 2020, 08:44

Hahah kako ga skinu covjek, nisam se nadao ovome od Stanimala :mrgreen: .

Eeee Medo Medo...
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

bosanskazvijer

Post Postao/la bosanskazvijer » 29 jan 2020, 08:50

@90minut

Ako si mlad, oprosteno ti je sve ovaj put. 😁
Vidis da sam i ja igrao na Mugu, ali moras neke stvari realnije gledati...

Ukratko, evo po cemu JE CIST SET IZGUBILA:

* Nije imala Ruskinja jednom, nego 2 puta break viska, a to je cak i kod zena u ovako tvrdom i neizvjesnom mecu velika stvar

* Na 4-3 ima servis i ne koristi cisto game point za 5-3

* Muguruza na skromnih 54% 1.servisa, igra nikakva cijeli set, 10-16 omjer winnera i neforsiranih itd.

* Kao slag na sve to amaterskih 8% osvojenog drugog servisa, sto je nedopustivo i sto ja nisam nikad vidio u zivotu, a imam lijepih godina 😁

Tesko i za objasniti, ako nisi sam vidio/gledao.
Eto, nadam se da sam ti objasnio bar malo zasto... 😉

@Virto

😁😉🤷‍♂️🎾

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 29 jan 2020, 08:56

Virtu4l je napisao/la:
29 jan 2020, 08:36
Kazem strucnjak broj jedan za tenis. Ja sam bio siguran da Wawrinka ispada od Mede. Bolje da se ostavim kladionice.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 29 jan 2020, 09:01

29 jan 2020, 08:50
@90minut

Ako si mlad, oprosteno ti je sve ovaj put. 😁
Vidis da sam i ja igrao na Mugu, ali moras neke stvari realnije gledati...

Ukratko, evo po cemu JE CIST SET IZGUBILA:

* Nije imala Ruskinja jednom, nego 2 puta break viska, a to je cak i kod zena u ovako tvrdom i neizvjesnom mecu velika stvar

* Na 4-3 ima servis i ne koristi cisto game point za 5-3

* Muguruza na skromnih 54% 1.servisa, igra nikakva cijeli set, 10-16 omjer winnera i neforsiranih itd.

* Kao slag na sve to amaterskih 8% osvojenog drugog servisa, sto je nedopustivo i sto ja nisam nikad vidio u zivotu, a imam lijepih godina 😁

Tesko i za objasniti, ako nisi sam vidio/gledao.
Eto, nadam se da sam ti objasnio bar malo zasto... 😉

@Virto

😁😉🤷‍♂️🎾
Znam ja šta ti pricas, al' se vidjelo na oko odma da ova nece iskoristiti ništa napravi brejk i odma pocne s 2 duple greške ruka se stegla..
Tacno znaš da ce ova vratiti.

Saša je posebna prica taj šta je mentalnih blokada imao dosad je prica za sebe, a frajer tek ima 22 godine mozda bi mogao i osvojiti ove godine kao Novak s 22.

bosanskazvijer

Post Postao/la bosanskazvijer » 29 jan 2020, 09:14

Justin je napisao/la:
29 jan 2020, 08:56
Virtu4l je napisao/la:
29 jan 2020, 08:36
Kazem strucnjak broj jedan za tenis. Ja sam bio siguran da Wawrinka ispada od Mede. Bolje da se ostavim kladionice.
Ti si brat vazda bio, momcina 1/1 :salut: 🎩
Nemojte me ureci. 😉😁
Meni bi uspjeh bio da je bar neko od vas poslusao, kao i protiv Rubleva kad sam molio bukvalno da ga se igra, a skoro niko nije poslusao, jbg.

Ne znam, mozda se neko od starijih sjeca stranice za prognoze: UZMI ILI OSTAVI...
Tamo su raji moje analize donosile bruku love, jedno vrijeme najbolji tipster site Balkana, sati i sati mukotrpnog rada, za znanje koje se kao i svugdje godinama gradi. 😁
Opet, nazalost bez doze srece, u ovom "sportu" je nemoguce profitirati, tako da je tesko biti pametan...
Zadnja izmjena: bosanskazvijer, dana/u 29 jan 2020, 09:17, ukupno mijenjano 2 puta.

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 29 jan 2020, 09:14

Fantazija servis Sase od prvom poena do zadnjeg na citavom turniru.Ovaj nivo servisa odavno nisam vidio.Mislim da nije isao ispod 70% na turniru.Za onako razoran i stetonosan servis uz sav kvalitet koji posjeduje , Sasa pretenduje prakticno za krunu na turniru.Bravo decko.

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 29 jan 2020, 09:26

Pretpostavljam da nas ocekuje najbolji mech turnira.Sanse 51-49 za Nadala.

bosanskazvijer

Post Postao/la bosanskazvijer » 29 jan 2020, 09:47

Ja sam kao rijetko kad odigrao jedan mali dio love na kontru protiv Nadala, da ako slucajno zijani (nadam se i mislim da nece) , ali cisto da mi ne propadne fina lova koja je u igri... 🤷‍♂️
Ko tipuje cisto navijacki, tesko da mu Prem pripremi kovertu.😁
Biznis je biznis Rafko moj, nema tu sentimentalnosti. 😁😋

Trebao bi biti dobar mec, ali da su sanse 51-49, to ni u ludilu!

Onako najrealnije 65-35 za Rafu, a slicno i bookieji misle, cak evo ovi na AO prognoziraju gledam 78% za Rafu, malo i previse, ali jbg ne prave se bas ni kv ofrlje.
Zadnja izmjena: bosanskazvijer, dana/u 29 jan 2020, 09:51, ukupno mijenjano 2 puta.

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 29 jan 2020, 09:49

Shevcet školuje gospodara mi !
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 29 jan 2020, 10:12

Thiem neprobojan sa baselinea.Steta sto nije sa Novakom u zrijebu da ga rasteze 4h ko slinu.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 29 jan 2020, 10:13

Kakav lik forhend ima, perverzija čista

Rafa taktički odličan, baš onako kako sam i očekivao
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 29 jan 2020, 10:13, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 29 jan 2020, 10:13

Nista ovaj promijenio nije, jos misli da je 2010.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 29 jan 2020, 10:16

Nail for Real je napisao/la:
29 jan 2020, 10:13
Nista ovaj promijenio nije, jos misli da je 2010.
Promjeno je, bliži je liniji i napada kad god ima priliku al nema često dubok je Thiem, evo i servis volej smo vidjeli... al i onaj igra strašno, nijanse će odlučivat u ovom setu

Riternirat je probo bliže al ne ide pa se momentalno vratio iza :mrgreen:

Tako je mačko
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.