Eeee Medo Medo...
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Hahah kako ga skinu covjek, nisam se nadao ovome od Stanimala
.
Eeee Medo Medo...
Eeee Medo Medo...
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
-
bosanskazvijer
@90minut
Ako si mlad, oprosteno ti je sve ovaj put.
Vidis da sam i ja igrao na Mugu, ali moras neke stvari realnije gledati...
Ukratko, evo po cemu JE CIST SET IZGUBILA:
* Nije imala Ruskinja jednom, nego 2 puta break viska, a to je cak i kod zena u ovako tvrdom i neizvjesnom mecu velika stvar
* Na 4-3 ima servis i ne koristi cisto game point za 5-3
* Muguruza na skromnih 54% 1.servisa, igra nikakva cijeli set, 10-16 omjer winnera i neforsiranih itd.
* Kao slag na sve to amaterskih 8% osvojenog drugog servisa, sto je nedopustivo i sto ja nisam nikad vidio u zivotu, a imam lijepih godina
Tesko i za objasniti, ako nisi sam vidio/gledao.
Eto, nadam se da sam ti objasnio bar malo zasto...
@Virto

* Nije imala Ruskinja jednom, nego 2 puta break viska, a to je cak i kod zena u ovako tvrdom i neizvjesnom mecu velika stvar
* Muguruza na skromnih 54% 1.servisa, igra nikakva cijeli set, 10-16 omjer winnera i neforsiranih itd.
* Kao slag na sve to amaterskih 8% osvojenog drugog servisa, sto je nedopustivo i sto ja nisam nikad vidio u zivotu, a imam lijepih godina
@Virto
Kazem strucnjak broj jedan za tenis. Ja sam bio siguran da Wawrinka ispada od Mede. Bolje da se ostavim kladionice.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Znam ja šta ti pricas, al' se vidjelo na oko odma da ova nece iskoristiti ništa napravi brejk i odma pocne s 2 duple greške ruka se stegla..bosanskazvijer je napisao/la: ↑29 jan 2020, 08:50@90minut
@Virto
![]()
Tacno znaš da ce ova vratiti.
Saša je posebna prica taj šta je mentalnih blokada imao dosad je prica za sebe, a frajer tek ima 22 godine mozda bi mogao i osvojiti ove godine kao Novak s 22.
-
bosanskazvijer
Ti si brat vazda bio, momcina 1/1
Nemojte me ureci.
Meni bi uspjeh bio da je bar neko od vas poslusao, kao i protiv Rubleva kad sam molio bukvalno da ga se igra, a skoro niko nije poslusao, jbg.
Ne znam, mozda se neko od starijih sjeca stranice za prognoze: UZMI ILI OSTAVI...
Tamo su raji moje analize donosile bruku love, jedno vrijeme najbolji tipster site Balkana, sati i sati mukotrpnog rada, za znanje koje se kao i svugdje godinama gradi.
Opet, nazalost bez doze srece, u ovom "sportu" je nemoguce profitirati, tako da je tesko biti pametan...
Zadnja izmjena: bosanskazvijer, dana/u 29 jan 2020, 09:17, ukupno mijenjano 2 puta.
Fantazija servis Sase od prvom poena do zadnjeg na citavom turniru.Ovaj nivo servisa odavno nisam vidio.Mislim da nije isao ispod 70% na turniru.Za onako razoran i stetonosan servis uz sav kvalitet koji posjeduje , Sasa pretenduje prakticno za krunu na turniru.Bravo decko.
Pretpostavljam da nas ocekuje najbolji mech turnira.Sanse 51-49 za Nadala.
-
bosanskazvijer
Ja sam kao rijetko kad odigrao jedan mali dio love na kontru protiv Nadala, da ako slucajno zijani (nadam se i mislim da nece) , ali cisto da mi ne propadne fina lova koja je u igri... 
Ko tipuje cisto navijacki, tesko da mu Prem pripremi kovertu.
Biznis je biznis Rafko moj, nema tu sentimentalnosti.

Trebao bi biti dobar mec, ali da su sanse 51-49, to ni u ludilu!
Onako najrealnije 65-35 za Rafu, a slicno i bookieji misle, cak evo ovi na AO prognoziraju gledam 78% za Rafu, malo i previse, ali jbg ne prave se bas ni kv ofrlje.
Ko tipuje cisto navijacki, tesko da mu Prem pripremi kovertu.
Biznis je biznis Rafko moj, nema tu sentimentalnosti.
Trebao bi biti dobar mec, ali da su sanse 51-49, to ni u ludilu!
Onako najrealnije 65-35 za Rafu, a slicno i bookieji misle, cak evo ovi na AO prognoziraju gledam 78% za Rafu, malo i previse, ali jbg ne prave se bas ni kv ofrlje.
Zadnja izmjena: bosanskazvijer, dana/u 29 jan 2020, 09:51, ukupno mijenjano 2 puta.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Shevcet školuje gospodara mi !
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Thiem neprobojan sa baselinea.Steta sto nije sa Novakom u zrijebu da ga rasteze 4h ko slinu.
Kakav lik forhend ima, perverzija čista
Rafa taktički odličan, baš onako kako sam i očekivao
Rafa taktički odličan, baš onako kako sam i očekivao
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 29 jan 2020, 10:13, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Nail for Real
- Kontakt:
Nista ovaj promijenio nije, jos misli da je 2010.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Promjeno je, bliži je liniji i napada kad god ima priliku al nema često dubok je Thiem, evo i servis volej smo vidjeli... al i onaj igra strašno, nijanse će odlučivat u ovom setu
Riternirat je probo bliže al ne ide pa se momentalno vratio iza
Tako je mačko
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
bosanskazvijer
Ma ne čitam ovo prije nemam vremena sad, nisam ljutbosanskazvijer je napisao/la: ↑29 jan 2020, 10:17Jesi to nesto ljut na mene?
Pa 5 puta te pozdravljam, ti "ne vidis"...
- Romagnoli13
- Kontakt:
A ni bekhend nije puno lošiji.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Dobar je Thimara. Udara fino,samo eto imade onaj jedan game zutu minutu sto i ne cudi bas od njega haha
- Nail for Real
- Kontakt:
Ma ne brinem se ja za Thiema, njegov brat od druge majke ce mu rado vratiti jedan los game.
Šta je sa terenom ko da na šljaci igraju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.