Ako Roger noleta dobije ili protivnik u finalu.U suprotnom gubimo sedmice
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Grand Slam
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
bosanskazvijer
- Nail for Real
- Kontakt:
Je li te sramota Sefko da na Rafinoj muci zaradjujes pare?
Kazi nam, kako ces spavati veceras?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Loši obojica
Domi crta linije, nenormalan tenis
Domi crta linije, nenormalan tenis
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Pogađa opako Thiem, ali ne mogu da se trznem od dojma da su tromi nekako obojica i da u momentima prave šega greške, Rafa dosta glupih zicera mašio, kao da nije najbolje raspoložen za ovaj meč, sitnice odlučile ova prva dva seta sigurno
Duže razmjene Thiem bolji, kraće Rafa, ali niko ne prilazi liniji kao da je iscrtana farbom iz Wuhana jarane, a u tom je i fazon ovog meča
Duže razmjene Thiem bolji, kraće Rafa, ali niko ne prilazi liniji kao da je iscrtana farbom iz Wuhana jarane, a u tom je i fazon ovog meča
-
bosanskazvijer
Naile braticu moj, znas da te postujem, k'o beba Sefket spava...Nail for Real je napisao/la: ↑29 jan 2020, 12:20Je li te sramota Sefko da na Rafinoj muci zaradjujes pare?
On je mene naguzzio za dodatnu lovu ako zijani, pa ti vidi ko na kome zaradjuje.
Samo sam igrao 2X100 na Thiema u toj kontri gdje cekam Rafu na onom listicu za 1100.
Znaci Rafa je meni uzeo 700 maca, umjesto 2200 biti ce "samo" 1500 ako zijani...
Zadnja izmjena: bosanskazvijer, dana/u 29 jan 2020, 12:31, ukupno mijenjano 1 put.
Idealan scenario, rafa dns gubi, roger sutra uzme, pa osvoji i eto ga u igri za No1
I onda kad se probudim, Novak je to rijesio u 3 seta i lagano uzeo AO
I eto ga na No1 i odose Rogerove sedmice
I onda kad se probudim, Novak je to rijesio u 3 seta i lagano uzeo AO
I eto ga na No1 i odose Rogerove sedmice
Sva muka Fedovaca u 3 reda napisana
Navijat ću za Novak Thiem finale ako ovo Rafa ne okrene, želim da pogledam Domija s Novakom.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
bosanskazvijer
Pravite racune, a krcmara nigdje.
Spremili razanj za zeca, a zec u šumi.

Zverev ako se dokopa finala, on to i osvaja, Svabo je to, a i Sefket je to, dokazana prica.
Spremili razanj za zeca, a zec u šumi.
Zverev ako se dokopa finala, on to i osvaja, Svabo je to, a i Sefket je to, dokazana prica.
- Nail for Real
- Kontakt:
Ako Zverev dobije Novaka u finalu prestajem pratiti tenis.
Ne tenis, sport uopste.
Ne tenis, sport uopste.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Hvala Uno,Unofficialpage je napisao/la: ↑29 jan 2020, 11:56Naravno da nije niko dužan ali mi ovdje pomažemo jedni drugima.bosanskazvijer je napisao/la: ↑29 jan 2020, 11:51Nazalost, ovo nije ni 70% Rafe i njegove igre, da se ne lazemo.
Dva puta imas break viska u setu i useres se kao grlica.
Treba nekad i realan biti u zivotu...
@bhsport
Druze, a da zamolis nekog lijepo za link, nije ti niko duzan traziti link, ha ya...
http://live.harleyquinnwidget.live/stre ... 25096.html
Valjda bude radilo.![]()
@bosanskazvijer u pravu si.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Pazi sta govoris, Zverev itekako zna dobiti NovakaNail for Real je napisao/la: ↑29 jan 2020, 12:35Ako Zverev dobije Novaka u finalu prestajem pratiti tenis.
Ne tenis, sport uopste.
Nemoj tako. Red je da se i kod Novaka pocnu lagano pokazivat znakovi declinea jbgNail for Real je napisao/la: ↑29 jan 2020, 12:35Ako Zverev dobije Novaka u finalu prestajem pratiti tenis.
Ne tenis, sport uopste.
-
bosanskazvijer
Naile, mlad si jos i ja sam tako x puta svasta rekao, pa bolje da sam sutio.Nail for Real je napisao/la: ↑29 jan 2020, 12:35Ako Zverev dobije Novaka u finalu prestajem pratiti tenis.
Ne tenis, sport uopste.
Porto uzme LP, Grcka osvoji EP, Detroit razbije Lakerse i ima tih prica koliko hoces.
- Nail for Real
- Kontakt:
Iskreno, ne sjecam se kad ga je dobio na Grand Slamuronaldo99 je napisao/la: ↑29 jan 2020, 12:38Pazi sta govoris, Zverev itekako zna dobiti NovakaNail for Real je napisao/la: ↑29 jan 2020, 12:35Ako Zverev dobije Novaka u finalu prestajem pratiti tenis.
Ne tenis, sport uopste.![]()
A i sve da fizicki izdrzi sa njim, pao bi pod pritiskom finala.
Bolje da ako dodje do tog duela da Zverev osvoji, jer sav nagradni fond ce preusmjeriti za zrtve pozara u Australiji.Nail for Real je napisao/la: ↑29 jan 2020, 12:35Ako Zverev dobije Novaka u finalu prestajem pratiti tenis.
Ne tenis, sport uopste.
Show me your donuts 0 0
Bgm svi otpisali Rafaela ovdje, al moze to Thiem jos zijanit haha
Bice kako to rece da tako i dobiva protivnike, kao da mu se svi sklanjaju na izenadjenje nas svihKrofna je napisao/la: ↑29 jan 2020, 12:40Bolje da ako dodje do tog duela da Zverev osvoji, jer sav nagradni fond ce preusmjeriti za zrtve pozara u Australiji.Nail for Real je napisao/la: ↑29 jan 2020, 12:35Ako Zverev dobije Novaka u finalu prestajem pratiti tenis.
Ne tenis, sport uopste.
Evo Rafe, kao da je osvojio AO raduje se
Ode ovo previse dugo, a ja moram jos malo na posao
Zadnja izmjena: ronaldo99, dana/u 29 jan 2020, 12:44, ukupno mijenjano 1 put.
Vamos
Evo ludila, koja šampiončina
Evo ludila, koja šampiončina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.