I onda kad se probudim, Novak je to rijesio u 3 seta i lagano uzeo AO
I eto ga na No1 i odose Rogerove sedmice
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Sva muka Fedovaca u 3 reda napisana
Hvala Uno,Unofficialpage je napisao/la: ↑29 jan 2020, 11:56Naravno da nije niko dužan ali mi ovdje pomažemo jedni drugima.bosanskazvijer je napisao/la: ↑29 jan 2020, 11:51Nazalost, ovo nije ni 70% Rafe i njegove igre, da se ne lazemo.
Dva puta imas break viska u setu i useres se kao grlica.
Treba nekad i realan biti u zivotu...
@bhsport
Druze, a da zamolis nekog lijepo za link, nije ti niko duzan traziti link, ha ya...
http://live.harleyquinnwidget.live/stre ... 25096.html
Valjda bude radilo.![]()
Pazi sta govoris, Zverev itekako zna dobiti NovakaNail for Real je napisao/la: ↑29 jan 2020, 12:35Ako Zverev dobije Novaka u finalu prestajem pratiti tenis.
Ne tenis, sport uopste.
Nemoj tako. Red je da se i kod Novaka pocnu lagano pokazivat znakovi declinea jbgNail for Real je napisao/la: ↑29 jan 2020, 12:35Ako Zverev dobije Novaka u finalu prestajem pratiti tenis.
Ne tenis, sport uopste.
Naile, mlad si jos i ja sam tako x puta svasta rekao, pa bolje da sam sutio.Nail for Real je napisao/la: ↑29 jan 2020, 12:35Ako Zverev dobije Novaka u finalu prestajem pratiti tenis.
Ne tenis, sport uopste.
Iskreno, ne sjecam se kad ga je dobio na Grand Slamuronaldo99 je napisao/la: ↑29 jan 2020, 12:38Pazi sta govoris, Zverev itekako zna dobiti NovakaNail for Real je napisao/la: ↑29 jan 2020, 12:35Ako Zverev dobije Novaka u finalu prestajem pratiti tenis.
Ne tenis, sport uopste.![]()
Bolje da ako dodje do tog duela da Zverev osvoji, jer sav nagradni fond ce preusmjeriti za zrtve pozara u Australiji.Nail for Real je napisao/la: ↑29 jan 2020, 12:35Ako Zverev dobije Novaka u finalu prestajem pratiti tenis.
Ne tenis, sport uopste.
Bice kako to rece da tako i dobiva protivnike, kao da mu se svi sklanjaju na izenadjenje nas svihKrofna je napisao/la: ↑29 jan 2020, 12:40Bolje da ako dodje do tog duela da Zverev osvoji, jer sav nagradni fond ce preusmjeriti za zrtve pozara u Australiji.Nail for Real je napisao/la: ↑29 jan 2020, 12:35Ako Zverev dobije Novaka u finalu prestajem pratiti tenis.
Ne tenis, sport uopste.
Da si malo realniji, trebao si prvo napisati, da je Rafa bio pravi kad je imao break viska u oba seta, sad bi Domi checkirao kartu za Bec uz poraz od