Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Kad se spomene RG , onda se Roger prca kako ima samo jedan , uz standardno nek se zahvali Soderlingu ...
Ovdje niko nije napisao sa Rafa ima 1 osvojen AO ...
Nije isto jer ima US Open , ali je slično , malo je jedan AO za takvog šampiona ...
Piše RafaNadal sinoć nas navijače Federera boli što će nas prestići Nadal i Đoković, napišem mu fino da nema šta da nas boli , ako ljudi prestignu Federera mi fino čestitamo, i napišemo da su bolji .
Piše Japa šta ako ja napišem da Federer u zadnjih 5 godina ima 0-3 na travi protiv Novaka , ja napišem da je to ozbiljan problem jer ne može da ga pobjedi gdje ima najviše šansi...
Fino i normalno , činjenice, možemo mi navijati za koga hoćemo ali činjenice su tu ...
0-16 navedeš kao primjer da Rafa ima problema protiv Novaka i Rogera zadnjih 5 godina , da je i meni pravo čudno da Rafa ima problema protiv Rogera , oni na to vrijeđaju te ovakav si onakav si ...
Pri tome ignorišu činjenicu da Rafa od svih igrača na listi , najviše dobro igra kad je pun samopouzdanja, da mu to samopouzdanje znači više nego ostalim igračima, samo se sjetite kad je imao 7 zaredom poraza protiv Novaka , kako je meč po meč bio sve više i više stegnut , dok sa ostalim igračima je bez problema ikakvih igrao ...
Nije isto jer ima US Open , ali je slično , malo je jedan AO za takvog šampiona ...
Piše RafaNadal sinoć nas navijače Federera boli što će nas prestići Nadal i Đoković, napišem mu fino da nema šta da nas boli , ako ljudi prestignu Federera mi fino čestitamo, i napišemo da su bolji .
Piše Japa šta ako ja napišem da Federer u zadnjih 5 godina ima 0-3 na travi protiv Novaka , ja napišem da je to ozbiljan problem jer ne može da ga pobjedi gdje ima najviše šansi...
Fino i normalno , činjenice, možemo mi navijati za koga hoćemo ali činjenice su tu ...
0-16 navedeš kao primjer da Rafa ima problema protiv Novaka i Rogera zadnjih 5 godina , da je i meni pravo čudno da Rafa ima problema protiv Rogera , oni na to vrijeđaju te ovakav si onakav si ...
Pri tome ignorišu činjenicu da Rafa od svih igrača na listi , najviše dobro igra kad je pun samopouzdanja, da mu to samopouzdanje znači više nego ostalim igračima, samo se sjetite kad je imao 7 zaredom poraza protiv Novaka , kako je meč po meč bio sve više i više stegnut , dok sa ostalim igračima je bez problema ikakvih igrao ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
jel ti sad jasno kakva si neznalica moj Rafane ?bodi123 je napisao/la: ↑29 jan 2020, 18:02Neću više pisat prognoze. Sve bi kako ti reče. Usrani Bolt uze set više od Rafe. A Thiem kad ga ne uze onako lošeg na USO, neće nikad.NadalRafa je napisao/la: ↑27 jan 2020, 13:29@Bodi razocarao si me maksimalno. Ti kao navijac pises da ce Thiem nalupat Rafkeca, ne ide brate dragi. Jos pogotovo jer mu Thiem na slemu nista ne moze i kad ga nije dobio onakvog na US nece ni sad. Jos frajer gubi 2 1 od nekog usranog Boltai jedva okrece na 3 2.
Nemoj te prognoze pisat vise svega ti.![]()
Nema ništa gore nego bit subjektivan i navijački nastrojen. Nemam ništa protiv tebe, moj si, al vidiš da nije to baš tako.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
- Kontakt:
Dominic Thiem is 7-2 against Big Three in the past 12 months:
3-0 vs Federer (W Indian Wells, Madrid, YEC)
2-1 vs Djokovic (W Roland Garros, YEC; L Madrid)
2-1 vs Nadal (W Barcelona, AusOpen; L Roland Garros)
Pametnom dosta.
Iskreno se nadam da ide u finale pa da se tamo pobije i s Novakom, sila od igrača.
Ovo je post od Bodija .
Po tvojoj logici @Japa , ja bih trebao da napišem a kakav je skor prije ovih zadnjih 12 mjeseci ?
Bodi čovjek fino postavio da na osnovu rezultata u zadnjih 12 mjeseci Thiem nema straha protiv BIG 3 i da ih često pobjeđuje, činjenica.
3-0 vs Federer (W Indian Wells, Madrid, YEC)
2-1 vs Djokovic (W Roland Garros, YEC; L Madrid)
2-1 vs Nadal (W Barcelona, AusOpen; L Roland Garros)
Pametnom dosta.
Iskreno se nadam da ide u finale pa da se tamo pobije i s Novakom, sila od igrača.
Ovo je post od Bodija .
Po tvojoj logici @Japa , ja bih trebao da napišem a kakav je skor prije ovih zadnjih 12 mjeseci ?
Bodi čovjek fino postavio da na osnovu rezultata u zadnjih 12 mjeseci Thiem nema straha protiv BIG 3 i da ih često pobjeđuje, činjenica.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Samo je Novak dobijao oba rivala na njihovim najdražim turnirima.bombaysaphire je napisao/la: ↑29 jan 2020, 18:05Kad se spomene RG , onda se Roger prca kako ima samo jedan , uz standardno nek se zahvali Soderlingu ...

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Ima i Federer 5 finala na RG-u pa po ss.ba stručnjacima nije jedan od najboljih igrača na toj podlozi.
Uostalom ovdje šta god da napišeš kao kritku Nadalu/Đokoviću bucaju se i prse se, a pišete romane i pokušaje da degradirate Federera evo godinama već kako čitam ovaj forum.
Još što kaže krenu vrijeđati jer si im čarnuo u ljubimca
Znači ono kakav disrespekt Federer dobija ovdje pa samo gledamo i čudimo se koliko mora da bude ogroman da bi se samo hejt bacao na njeg, kao što vi radite.
Ne vidjeh da je neko nekad napisao šta pozitivno o njemu, vjerovatno @bodi ili onaj @samosarajevo, ovo ostalo je
Uostalom ovdje šta god da napišeš kao kritku Nadalu/Đokoviću bucaju se i prse se, a pišete romane i pokušaje da degradirate Federera evo godinama već kako čitam ovaj forum.
Još što kaže krenu vrijeđati jer si im čarnuo u ljubimca

Znači ono kakav disrespekt Federer dobija ovdje pa samo gledamo i čudimo se koliko mora da bude ogroman da bi se samo hejt bacao na njeg, kao što vi radite.
Ne vidjeh da je neko nekad napisao šta pozitivno o njemu, vjerovatno @bodi ili onaj @samosarajevo, ovo ostalo je

-
- Kontakt:
S-Y-L-A-R je napisao/la: ↑29 jan 2020, 18:12Samo je Novak dobijao oba rivala na njihovim najdražim turnirima.bombaysaphire je napisao/la: ↑29 jan 2020, 18:05Kad se spomene RG , onda se Roger prca kako ima samo jedan , uz standardno nek se zahvali Soderlingu ...
Nije isto jer ima US Open , ali je slično , malo je jedan AO za takvog šampiona ...![]()
I to je yebeno dobra činjenica , koja Novaku daje "prednost" u eventualnim susretima na "njihovim" turnirima ...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Strašan meč Thiema. Baš se popravio na betonu, sad njegova igra ima smisla. Naznake ove dobre igre na betonu su počele još od IWa prošle godine, nisam vjerovao Thiemu da na betonu može išta pa i nakon tog IW sve dok nije zaigrao na WTF i tu pokazao nevjerovatan napredak u igri.
Sa fhom može šta poželi, nevjerovatno kako generiše snagu iz ničeg i pogađa apsolutno svaki ugao sa fhom. To tako lagano izgleda da pomisliš da je to nešto najlakše za uraditi.
Nadal očigledno ne može više na betonu pružiti najbolju igru. Fizički ne može iznjeti to i da bi bio konkurentan morao bi promjeniti način igranja iako je neke novitete uveo ali morat će još agresivnije igrati, servis će morati biti još bolji a nisam siguran da to može uraditi. A i da hoće, s tim promjenama može izgubiti jasnu dominaciju na šljaci, neke veće novitete on sigurno neće ni pokušavati dok god je prvi favorit na RG.
Sa fhom može šta poželi, nevjerovatno kako generiše snagu iz ničeg i pogađa apsolutno svaki ugao sa fhom. To tako lagano izgleda da pomisliš da je to nešto najlakše za uraditi.
Nadal očigledno ne može više na betonu pružiti najbolju igru. Fizički ne može iznjeti to i da bi bio konkurentan morao bi promjeniti način igranja iako je neke novitete uveo ali morat će još agresivnije igrati, servis će morati biti još bolji a nisam siguran da to može uraditi. A i da hoće, s tim promjenama može izgubiti jasnu dominaciju na šljaci, neke veće novitete on sigurno neće ni pokušavati dok god je prvi favorit na RG.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
I da, ako kojim slučajem osvoji Thiem, on nije pripadnik NEXTGENa.
"We need to suffer. And we need to fight."
-
- Kontakt:
AA23 je napisao/la: ↑29 jan 2020, 18:26Ima i Federer 5 finala na RG-u pa po ss.ba stručnjacima nije jedan od najboljih igrača na toj podlozi.
Još što kaže krenu vrijeđati jer si im čarnuo u ljubimca![]()
Ne vidjeh da je neko nekad napisao šta pozitivno o njemu, vjerovatno @bodi ili onaj @samosarajevo, ovo ostalo je![]()
Ma nije ovo ništa, odeš na B92 da vidiš šta je orgijanje i mitomanija , kao da tata Srđan piše sve komentare

Naravno da jest. Samo što vi to većinom majstorski preskočite, a čitate samo ono što vama (ne)odgovara.
U Londonu na završnom mastersu prije 3 mjeseca:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ma džaba vadiš postove kad će sutra opet obrnuti priču i okrenuti je na mlin ugroženog Rogera kojeg svi konstantno podcijenjuju i na silu guraju u nebitnost. Nije da nisam navikao ovdje za ovih 10ak godina. 

41.21.1.
Ma spomenuo sam tebe nije mi za tebe ono upućeno nego većinom ovi što dominiraju forumom " genijalci "
Realno bi trebao on ovo da osvoji. U najboljim je godinama u odnosu na ostale u polufinalu. Krajnje vrijeme mu je da uzme slem.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Haj ti sila nadji jedan nas post, moj ili od ovih sto podrzavaju Rogera gdje smo napisali da je on fav ili tako nesto.
Svi smo rekli da je 1/2 vrh, i da iapadanje prije je neuspjeh, jos kad uzmes u kakvoj je spremi i formi Roger zapitas se kako je uopste dosao do 1/2 bez obzira ko su mu bili protivnici.
E sad sportski se je uvijek nadati da moz dobiti, realno kad gledas sve osim Novakove pobjed je cudo, eto toliko.
Po meni vece sanse imaju trenutno Thiem ili Zverev od Rogera protiv Novaka.
Svi smo rekli da je 1/2 vrh, i da iapadanje prije je neuspjeh, jos kad uzmes u kakvoj je spremi i formi Roger zapitas se kako je uopste dosao do 1/2 bez obzira ko su mu bili protivnici.
E sad sportski se je uvijek nadati da moz dobiti, realno kad gledas sve osim Novakove pobjed je cudo, eto toliko.
Po meni vece sanse imaju trenutno Thiem ili Zverev od Rogera protiv Novaka.
Ja svim srcem navijam za Thiema, valjda se isplati ona HARD WORK ALWAYS PAYS OFF.
"We need to suffer. And we need to fight."
Hahaha ali fakat ima ovakvih ljudi sto idu po susjednim portalima i citaju komentarebombaysaphire je napisao/la: ↑29 jan 2020, 18:37AA23 je napisao/la: ↑29 jan 2020, 18:26Ima i Federer 5 finala na RG-u pa po ss.ba stručnjacima nije jedan od najboljih igrača na toj podlozi.
Još što kaže krenu vrijeđati jer si im čarnuo u ljubimca![]()
Ne vidjeh da je neko nekad napisao šta pozitivno o njemu, vjerovatno @bodi ili onaj @samosarajevo, ovo ostalo je![]()
Ma nije ovo ništa, odeš na B92 da vidiš šta je orgijanje i mitomanija , kao da tata Srđan piše sve komentare![]()
![]()
![]()

Sto je najgore nad subjektivnoscu se zgrazava Bosnjo koji da ima sportistu kao Djokovica bi bio vjerujem jos i gori od subjektivnih komsija. Ono zamisli komentere o Federeru na klixu da ga Dzumhur lovi po broju GS titula hahaha vjerujem odisali bi respektom i objekitvnoscu

Neki dan baš kontam, Thiem mi postaje sve drazi i drazi. Imat će se za koga navijati i kad Rafaelo okači reket o klin.
Pazi ovo,
ovaj dio:
"I think we like each other in terms of character. I like his attitude. Probably he likes mine too. We have things that we can compare each other in some way."
Gotivi ga Rafa strašno, veliki je radnik, odličan karakter i baš je rega lik. Poprilično sam siguran da je mogao birati od koga da izgubi, izabrao bi njega od ovih preostalih tenisera. Sretno mu protiv Zvereva, ima moju podršku.
E kakav bi to mindfuck bio da prvi slem dočeka u Australiji, a igrao već 2 finala i četiri polufinala na RG-u.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Meni je ovo danas izgledalo 60-40 za Tima.Na RG prosle godine Tim izvuce set dok je imo snage.Posle je doso na naplatu mec sa Novakom od 5 setova.Sad je situacija drugacija,Nadal je godinu dana stariji a Tim godinu dana iskusniji.Dosta je i napredovao u igri,tako da je po meni 50-50 al eto pred nama je da vidimo.
23
Jedan podatak Roger je odigrao 1507 meceva i niti jednom nije predao mec koji zapocne. Predavao je prije pocetka ali niti jednom u toku meca, eto fascinanatan podatak.
I jos jedan on je prvi igrac koji je skupio po 100 pobjeda na dva razlicita GS turnira Wimbledon i AO
I jos jedan on je prvi igrac koji je skupio po 100 pobjeda na dva razlicita GS turnira Wimbledon i AO
Pa kakve to ima veze sa ovim?

41.21.1.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.