Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

bombaysaphire
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la bombaysaphire » 29 jan 2020, 18:05

Kad se spomene RG , onda se Roger prca kako ima samo jedan , uz standardno nek se zahvali Soderlingu ...
Ovdje niko nije napisao sa Rafa ima 1 osvojen AO ...
Nije isto jer ima US Open , ali je slično , malo je jedan AO za takvog šampiona ...

Piše RafaNadal sinoć nas navijače Federera boli što će nas prestići Nadal i Đoković, napišem mu fino da nema šta da nas boli , ako ljudi prestignu Federera mi fino čestitamo, i napišemo da su bolji .

Piše Japa šta ako ja napišem da Federer u zadnjih 5 godina ima 0-3 na travi protiv Novaka , ja napišem da je to ozbiljan problem jer ne može da ga pobjedi gdje ima najviše šansi...

Fino i normalno , činjenice, možemo mi navijati za koga hoćemo ali činjenice su tu ...

0-16 navedeš kao primjer da Rafa ima problema protiv Novaka i Rogera zadnjih 5 godina , da je i meni pravo čudno da Rafa ima problema protiv Rogera , oni na to vrijeđaju te ovakav si onakav si ...

Pri tome ignorišu činjenicu da Rafa od svih igrača na listi , najviše dobro igra kad je pun samopouzdanja, da mu to samopouzdanje znači više nego ostalim igračima, samo se sjetite kad je imao 7 zaredom poraza protiv Novaka , kako je meč po meč bio sve više i više stegnut , dok sa ostalim igračima je bez problema ikakvih igrao ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 29 jan 2020, 18:08

bodi123 je napisao/la:
29 jan 2020, 18:02
NadalRafa je napisao/la:
27 jan 2020, 13:29
@Bodi razocarao si me maksimalno. Ti kao navijac pises da ce Thiem nalupat Rafkeca, ne ide brate dragi. Jos pogotovo jer mu Thiem na slemu nista ne moze i kad ga nije dobio onakvog na US nece ni sad. Jos frajer gubi 2 1 od nekog usranog Bolta :rol: i jedva okrece na 3 2.
Nemoj te prognoze pisat vise svega ti. :stop:
Neću više pisat prognoze. Sve bi kako ti reče. Usrani Bolt uze set više od Rafe. A Thiem kad ga ne uze onako lošeg na USO, neće nikad.

Nema ništa gore nego bit subjektivan i navijački nastrojen. Nemam ništa protiv tebe, moj si, al vidiš da nije to baš tako.
jel ti sad jasno kakva si neznalica moj Rafane ?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 29 jan 2020, 18:11

Dominic Thiem is 7-2 against Big Three in the past 12 months:
3-0 vs Federer (W Indian Wells, Madrid, YEC)
2-1 vs Djokovic (W Roland Garros, YEC; L Madrid)
2-1 vs Nadal (W Barcelona, AusOpen; L Roland Garros)

Pametnom dosta.

Iskreno se nadam da ide u finale pa da se tamo pobije i s Novakom, sila od igrača.

Ovo je post od Bodija .

Po tvojoj logici @Japa , ja bih trebao da napišem a kakav je skor prije ovih zadnjih 12 mjeseci ?

Bodi čovjek fino postavio da na osnovu rezultata u zadnjih 12 mjeseci Thiem nema straha protiv BIG 3 i da ih često pobjeđuje, činjenica.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 29 jan 2020, 18:12

bombaysaphire je napisao/la:
29 jan 2020, 18:05
Kad se spomene RG , onda se Roger prca kako ima samo jedan , uz standardno nek se zahvali Soderlingu ...
Nije isto jer ima US Open , ali je slično , malo je jedan AO za takvog šampiona ...
Samo je Novak dobijao oba rivala na njihovim najdražim turnirima. :kafa:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 29 jan 2020, 18:26

Ima i Federer 5 finala na RG-u pa po ss.ba stručnjacima nije jedan od najboljih igrača na toj podlozi.

Uostalom ovdje šta god da napišeš kao kritku Nadalu/Đokoviću bucaju se i prse se, a pišete romane i pokušaje da degradirate Federera evo godinama već kako čitam ovaj forum.

Još što kaže krenu vrijeđati jer si im čarnuo u ljubimca :urnebes:

Znači ono kakav disrespekt Federer dobija ovdje pa samo gledamo i čudimo se koliko mora da bude ogroman da bi se samo hejt bacao na njeg, kao što vi radite.

Ne vidjeh da je neko nekad napisao šta pozitivno o njemu, vjerovatno @bodi ili onaj @samosarajevo, ovo ostalo je :sick:

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 29 jan 2020, 18:28

S-Y-L-A-R je napisao/la:
29 jan 2020, 18:12
29 jan 2020, 18:05
Samo je Novak dobijao oba rivala na njihovim najdražim turnirima. :kafa:

I to je yebeno dobra činjenica , koja Novaku daje "prednost" u eventualnim susretima na "njihovim" turnirima ...

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 29 jan 2020, 18:31

Strašan meč Thiema. Baš se popravio na betonu, sad njegova igra ima smisla. Naznake ove dobre igre na betonu su počele još od IWa prošle godine, nisam vjerovao Thiemu da na betonu može išta pa i nakon tog IW sve dok nije zaigrao na WTF i tu pokazao nevjerovatan napredak u igri.

Sa fhom može šta poželi, nevjerovatno kako generiše snagu iz ničeg i pogađa apsolutno svaki ugao sa fhom. To tako lagano izgleda da pomisliš da je to nešto najlakše za uraditi.

Nadal očigledno ne može više na betonu pružiti najbolju igru. Fizički ne može iznjeti to i da bi bio konkurentan morao bi promjeniti način igranja iako je neke novitete uveo ali morat će još agresivnije igrati, servis će morati biti još bolji a nisam siguran da to može uraditi. A i da hoće, s tim promjenama može izgubiti jasnu dominaciju na šljaci, neke veće novitete on sigurno neće ni pokušavati dok god je prvi favorit na RG.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 29 jan 2020, 18:34

I da, ako kojim slučajem osvoji Thiem, on nije pripadnik NEXTGENa.
"We need to suffer. And we need to fight."

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 29 jan 2020, 18:37

AA23 je napisao/la:
29 jan 2020, 18:26
Ima i Federer 5 finala na RG-u pa po ss.ba stručnjacima nije jedan od najboljih igrača na toj podlozi.

Uostalom ovdje šta god da napišeš kao kritku Nadalu/Đokoviću bucaju se i prse se, a pišete romane i pokušaje da degradirate Federera evo godinama već kako čitam ovaj forum.

Znači ono kakav disrespekt Federer dobija ovdje pa samo gledamo i čudimo se koliko mora da bude ogroman da bi se samo hejt bacao na njeg, kao što vi radite.

Ne vidjeh da je neko nekad napisao šta pozitivno o njemu, vjerovatno @bodi ili onaj @samosarajevo, ovo ostalo je :sick:

Ma nije ovo ništa, odeš na B92 da vidiš šta je orgijanje i mitomanija , kao da tata Srđan piše sve komentare :rol: :rol: :rol:

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 29 jan 2020, 18:38

AA23 je napisao/la:
Ne vidjeh da je neko nekad napisao šta pozitivno o njemu,
Naravno da jest. Samo što vi to većinom majstorski preskočite, a čitate samo ono što vama (ne)odgovara.

U Londonu na završnom mastersu prije 3 mjeseca:
bodi123 je napisao/la:
14 nov 2019, 22:50
Kakav lik tenis igra s Novakom i Rafom posljednjih godinu dvije fascinantno, u prajmu dok je bio duplo lošiji je bio. Bukvalno svaki udarac počevši od servisa pa do bekenda mu je bolji danas nego prije 10ak godina. Čak je i defanziva drastično bolja. Opet dolazi ona teza da godine kao razlozi i opravdanja za neke ranije poraze od Novaka i Rafe su čista glupost, jednostavno nije bio dovoljno dobar ko što je sad. Ovaj nivo nije mnogo puta u karijeri, mozda 2015. kad je isto strašno igrao ali nije mogao preko brutalnog Novaka i 2017. u Australiji kad je isto crtao. Kako lik riternira to mi je najjače, sve pod noge pada jbt, isto je i Rafu uništio riternom na Wimbledonu, ma haos koliko je sad bolji teniser nego ranije. Kapa do poda. Fed. :clap:
Nakon Wimbledona i bolnog poraza:
bodi123 je napisao/la:
15 jul 2019, 10:55
Samo nek mi jos neko spomene onaj argument kako je Roger gubio radi godina one prijasnje mečeve od Rafe i Rogera, ima da ga banujem doživotno s foruma. S ovim Wimbledonom lik je pobio sve argumente o godinama kao relevantnim za bilo kakve ranije poraze, samo nivo je bitan, kad je gubio imao je losiji nivo od Novaka i Rafe i godine s tim očigledno veze nisu imale nego čisto igrački kvalitet, a evo s 37 godina je pokazao da može imati skoro pa najveći mogući nivo i to punih 5 sati, da ponovim, punih 5 sati.

Nenormalna igračina, i prije svega neko ko je zaljubljen u tenis na jedan poseban način. Motivaciju, energiju i snagu koju on pronalazi s 37 godina i koja mu pomaže da odigra ovakav meč s Nolom kakav je odigrao, nemam riječi, lud je Roger 300 na sat. Lik u 2019. godini pronadje ovaj nivo, pobjedi Rafu i onda slobodno mogu reći i nadigra Novaka u 4 od 5 setova, nadjača ga igrački, fizički mu parira **** 5 sati sto djeluje kao naučna fantastika. Razlog poraza je čisto mentalne prirode, Roger je oduvijek bio poprilično iza Novaka i Rafe u tom segmentu.

I on je sam pričao nedavno koliko je trenutno bolji teniser nego sto je to bio prije 10 il 15 godina. Kad se sjetim 2008. lik s Rafom na Wimbledonu nije znao udarit bekenda ravnog, samo slajsao i čekao da ga ovaj probusi, a neki dan frajer vraća pod noge reterne ko Nolo iz najboljih dana. Čak mi i defanzivno izgleda mnogo racionalniji i čvrsći u pojedinim momentima.

Pisao sam već da ne vidim kako Roger može dobiti Novaka ove godine kada to nije mogao uraditi 2014. i 2015. oslonivsi se čisto na starosnu dob, i ono, malo je reć da sam se zajebao. Očigledno je da su liku godine potpuno nebitne i kad se fizički spremi, kad uhvati ritam i formu spreman je iznijeti ovaj nivo koji nije imao haman pa nikad u karijeri.
2014. i 2015. godine je jasno bio losiji teniser u tim finalima koje je gubio od Novaka, a evo jučer je propustio pobjedu i generalno je po meni bio bolji igrač, i zaslužio titulu.

Sto se tiče Nola, nemam riječi fakat. Vjerovatno najveći mudonja zajedno sa M. Jordanom u historiji sporta. Onakva hladnokrvnost u petom setu, na onim meč loptama pa poslije i u TB, čudo bas. Sto reče Visko, Novak kao da je znao cijelo vrijeme da dobija meč i samo je nervirao svoje fanove s dramom koju je priredio, takav je dojam ostavljao onaj njegov ludački pogled kad bi ga kamere prikazale. Uzeo je Rogera u 3 finala Wimbledona u njegovom dvoristu i stigao do broja 5. Kad pogledas da Roger ima 'samo' 8, skontas kakva je veličina Djoković. 6 finala i 5 titula, nenormalan podatak.

Mah uživanje je imati priliku gledati ovu trojicu kretena, samo nek su nam živi i zdravi. Ovaj sljedeći USO bi mogao bit i najvažniji turnir u historiji tenisa. Razlike su nikad manje, 20 18 i 16, a tenzije nikad veće. Roger i sam vjerovatno postaje svjestan da je neminovnost da će njegovi rekordi za najvise slemova i sedmica kao No 1 u skorije vrijeme pasti, sto je svakako i jedan od razloga zasto on jos uvijek igra tenis. A to i jest najbolja stvar kod ove trojice, sto jedan drugoga tjeraju da budu jači, da se nonstop nadogradjuju i poboljsavaju, da grindaju dok ne crknu, sto mi je izuzetno drago.

Fedovci, jel se moglo spavat sinoć
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 29 jan 2020, 18:41

Ma džaba vadiš postove kad će sutra opet obrnuti priču i okrenuti je na mlin ugroženog Rogera kojeg svi konstantno podcijenjuju i na silu guraju u nebitnost. Nije da nisam navikao ovdje za ovih 10ak godina. :mrgreen:
41.21.1.

11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 29 jan 2020, 18:42

bodi123 je napisao/la:
29 jan 2020, 18:38
AA23 je napisao/la:
Ne vidjeh da je neko nekad napisao šta pozitivno o njemu,
Naravno da jest. Samo što vi to većinom majstorski preskočite, a čitate samo ono što vama (ne)odgovara.

U Londonu na završnom mastersu prije 3 mjeseca:
bodi123 je napisao/la:
14 nov 2019, 22:50
Kakav lik tenis igra s Novakom i Rafom posljednjih godinu dvije fascinantno, u prajmu dok je bio duplo lošiji je bio. Bukvalno svaki udarac počevši od servisa pa do bekenda mu je bolji danas nego prije 10ak godina. Čak je i defanziva drastično bolja. Opet dolazi ona teza da godine kao razlozi i opravdanja za neke ranije poraze od Novaka i Rafe su čista glupost, jednostavno nije bio dovoljno dobar ko što je sad. Ovaj nivo nije mnogo puta u karijeri, mozda 2015. kad je isto strašno igrao ali nije mogao preko brutalnog Novaka i 2017. u Australiji kad je isto crtao. Kako lik riternira to mi je najjače, sve pod noge pada jbt, isto je i Rafu uništio riternom na Wimbledonu, ma haos koliko je sad bolji teniser nego ranije. Kapa do poda. Fed. :clap:
Nakon Wimbledona i bolnog poraza:
bodi123 je napisao/la:
15 jul 2019, 10:55
Samo nek mi jos neko spomene onaj argument kako je Roger gubio radi godina one prijasnje mečeve od Rafe i Rogera, ima da ga banujem doživotno s foruma. S ovim Wimbledonom lik je pobio sve argumente o godinama kao relevantnim za bilo kakve ranije poraze, samo nivo je bitan, kad je gubio imao je losiji nivo od Novaka i Rafe i godine s tim očigledno veze nisu imale nego čisto igrački kvalitet, a evo s 37 godina je pokazao da može imati skoro pa najveći mogući nivo i to punih 5 sati, da ponovim, punih 5 sati.

Nenormalna igračina, i prije svega neko ko je zaljubljen u tenis na jedan poseban način. Motivaciju, energiju i snagu koju on pronalazi s 37 godina i koja mu pomaže da odigra ovakav meč s Nolom kakav je odigrao, nemam riječi, lud je Roger 300 na sat. Lik u 2019. godini pronadje ovaj nivo, pobjedi Rafu i onda slobodno mogu reći i nadigra Novaka u 4 od 5 setova, nadjača ga igrački, fizički mu parira **** 5 sati sto djeluje kao naučna fantastika. Razlog poraza je čisto mentalne prirode, Roger je oduvijek bio poprilično iza Novaka i Rafe u tom segmentu.

I on je sam pričao nedavno koliko je trenutno bolji teniser nego sto je to bio prije 10 il 15 godina. Kad se sjetim 2008. lik s Rafom na Wimbledonu nije znao udarit bekenda ravnog, samo slajsao i čekao da ga ovaj probusi, a neki dan frajer vraća pod noge reterne ko Nolo iz najboljih dana. Čak mi i defanzivno izgleda mnogo racionalniji i čvrsći u pojedinim momentima.

Pisao sam već da ne vidim kako Roger može dobiti Novaka ove godine kada to nije mogao uraditi 2014. i 2015. oslonivsi se čisto na starosnu dob, i ono, malo je reć da sam se zajebao. Očigledno je da su liku godine potpuno nebitne i kad se fizički spremi, kad uhvati ritam i formu spreman je iznijeti ovaj nivo koji nije imao haman pa nikad u karijeri.
2014. i 2015. godine je jasno bio losiji teniser u tim finalima koje je gubio od Novaka, a evo jučer je propustio pobjedu i generalno je po meni bio bolji igrač, i zaslužio titulu.

Sto se tiče Nola, nemam riječi fakat. Vjerovatno najveći mudonja zajedno sa M. Jordanom u historiji sporta. Onakva hladnokrvnost u petom setu, na onim meč loptama pa poslije i u TB, čudo bas. Sto reče Visko, Novak kao da je znao cijelo vrijeme da dobija meč i samo je nervirao svoje fanove s dramom koju je priredio, takav je dojam ostavljao onaj njegov ludački pogled kad bi ga kamere prikazale. Uzeo je Rogera u 3 finala Wimbledona u njegovom dvoristu i stigao do broja 5. Kad pogledas da Roger ima 'samo' 8, skontas kakva je veličina Djoković. 6 finala i 5 titula, nenormalan podatak.

Mah uživanje je imati priliku gledati ovu trojicu kretena, samo nek su nam živi i zdravi. Ovaj sljedeći USO bi mogao bit i najvažniji turnir u historiji tenisa. Razlike su nikad manje, 20 18 i 16, a tenzije nikad veće. Roger i sam vjerovatno postaje svjestan da je neminovnost da će njegovi rekordi za najvise slemova i sedmica kao No 1 u skorije vrijeme pasti, sto je svakako i jedan od razloga zasto on jos uvijek igra tenis. A to i jest najbolja stvar kod ove trojice, sto jedan drugoga tjeraju da budu jači, da se nonstop nadogradjuju i poboljsavaju, da grindaju dok ne crknu, sto mi je izuzetno drago.

Fedovci, jel se moglo spavat sinoć
Ma spomenuo sam tebe nije mi za tebe ono upućeno nego većinom ovi što dominiraju forumom " genijalci "

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 29 jan 2020, 18:45

Captain4 je napisao/la:
29 jan 2020, 18:34
I da, ako kojim slučajem osvoji Thiem, on nije pripadnik NEXTGENa.
Realno bi trebao on ovo da osvoji. U najboljim je godinama u odnosu na ostale u polufinalu. Krajnje vrijeme mu je da uzme slem.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 29 jan 2020, 18:45

Haj ti sila nadji jedan nas post, moj ili od ovih sto podrzavaju Rogera gdje smo napisali da je on fav ili tako nesto.

Svi smo rekli da je 1/2 vrh, i da iapadanje prije je neuspjeh, jos kad uzmes u kakvoj je spremi i formi Roger zapitas se kako je uopste dosao do 1/2 bez obzira ko su mu bili protivnici.

E sad sportski se je uvijek nadati da moz dobiti, realno kad gledas sve osim Novakove pobjed je cudo, eto toliko.

Po meni vece sanse imaju trenutno Thiem ili Zverev od Rogera protiv Novaka.

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 29 jan 2020, 18:46

Ja svim srcem navijam za Thiema, valjda se isplati ona HARD WORK ALWAYS PAYS OFF.
"We need to suffer. And we need to fight."

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 29 jan 2020, 18:51

29 jan 2020, 18:37
AA23 je napisao/la:

Ma nije ovo ništa, odeš na B92 da vidiš šta je orgijanje i mitomanija , kao da tata Srđan piše sve komentare :rol: :rol: :rol:
Hahaha ali fakat ima ovakvih ljudi sto idu po susjednim portalima i citaju komentare :rol: :rol:

Sto je najgore nad subjektivnoscu se zgrazava Bosnjo koji da ima sportistu kao Djokovica bi bio vjerujem jos i gori od subjektivnih komsija. Ono zamisli komentere o Federeru na klixu da ga Dzumhur lovi po broju GS titula hahaha vjerujem odisali bi respektom i objekitvnoscu :rol: :rol:

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 29 jan 2020, 18:52

Captain4 je napisao/la:
29 jan 2020, 18:46
Ja svim srcem navijam za Thiema, valjda se isplati ona HARD WORK ALWAYS PAYS OFF.
Neki dan baš kontam, Thiem mi postaje sve drazi i drazi. Imat će se za koga navijati i kad Rafaelo okači reket o klin.

Pazi ovo,

slika

ovaj dio:

"I think we like each other in terms of character. I like his attitude. Probably he likes mine too. We have things that we can compare each other in some way."

Gotivi ga Rafa strašno, veliki je radnik, odličan karakter i baš je rega lik. Poprilično sam siguran da je mogao birati od koga da izgubi, izabrao bi njega od ovih preostalih tenisera. Sretno mu protiv Zvereva, ima moju podršku.

E kakav bi to mindfuck bio da prvi slem dočeka u Australiji, a igrao već 2 finala i četiri polufinala na RG-u. :mrgreen:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 29 jan 2020, 19:00

bodi123 je napisao/la:
29 jan 2020, 17:13
GOAT je napisao/la:
29 jan 2020, 17:04
Moze on napas RG,ako ne bude povreda on je 50-50 sa Nadalom.
Nije.

50-50 je na tvrdoj.

Na šljaci je to i dalje poprilična prednost za Rafu. 70-30 otprilike. Pričam o RG-u naravno, na manjim turnirima ga Thiem uzima odavno.

Čudo je Rafa na šljaci.
Meni je ovo danas izgledalo 60-40 za Tima.Na RG prosle godine Tim izvuce set dok je imo snage.Posle je doso na naplatu mec sa Novakom od 5 setova.Sad je situacija drugacija,Nadal je godinu dana stariji a Tim godinu dana iskusniji.Dosta je i napredovao u igri,tako da je po meni 50-50 al eto pred nama je da vidimo.
23

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 29 jan 2020, 19:00

Jedan podatak Roger je odigrao 1507 meceva i niti jednom nije predao mec koji zapocne. Predavao je prije pocetka ali niti jednom u toku meca, eto fascinanatan podatak.

I jos jedan on je prvi igrac koji je skupio po 100 pobjeda na dva razlicita GS turnira Wimbledon i AO

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 29 jan 2020, 19:05

ronaldo99 je napisao/la:
29 jan 2020, 18:45
Haj ti sila nadji jedan nas post, moj ili od ovih sto podrzavaju Rogera gdje smo napisali da je on fav ili tako nesto.
Pa kakve to ima veze sa ovim? :mrgreen: Štaviše samo dokazuje ovo o čemu se priča jer nekima očito smeta kad se napiše da TRENUTNO nije na nivou i da ima ogromnih problema sa konstantom u zadnje vrijeme. Čovjeku postaje problem odigrati dobar turnir od početka do kraja(razumljivo ipak kad uzmeš sve u obzir). Ja ću evo treći put ponoviti, sutrašnjeg meča me strah više nego nekih ranijih kad je ulazio dominanto u isti. Zašto? Pa jednostavno, kad god je ulazio potpuno spreman i nakon dominacije u prethodnim rundama, Novak ga je redovno čistio te ste ga kudili zbog lošeg tempiranja forme. S druge strane, uzmi primjer finalsa. Nije ličio ni na šta i onda je Novaku završio sezonu. Nepredvidivost ga trenutno krasi, samim time i problem sa konstantom. Do sad ga na AO nemam za šta pohvaliti, ako je to problem, onda šta da ti kažem. Kad ima materijala, onda ću ga i pohvaliti(tipa WB 2019).
41.21.1.

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.