Ne znam otkud' to vama za Etkovog sina? Da to nije njegov bratić (od Mehmeda), ja koliko znam Etko ima kćerku.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 jan 2020, 20:56A sin ispade onakav kreten i narkoman..jadan covjek,bio tako fin a dobio sina debilaVenamaHrabrih je napisao/la: ↑29 jan 2020, 20:51Babo nakav gospodin, a na sta mu sin izađe.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 jan 2020, 20:45
Nazalost i danas ima takvih slucajeva..
Znam o kome pricas,coek propo ko kauc
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
More bit bidne,a bgm more bit ne bidne

Samo Sarajevo
@VLADA129, odakle si ti, drug?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Ako budem papagaj i ponavljao vam onda trenutno mogu ppnoviti je ,twity ostavi forum de pij kafu sa mnom dok je dijete zaspalo,ajd laku noc momci

Samo Sarajevo
Momak je iz Sarajeva i proziva ga se sto javno iznosi misljenje da je protiv musemica. Znaci ne vrijedja, ne psuje, samo ne podrzava BogaOca, i zato ga se proziva, pljuje, vrijedja pa cak mu se i prijeti na fb

K'o te kara nek' ti pise pjesme.
Iz Sarajeva sam i ne podrzavam Husrefa postujem ga kao šefa koji nam je ZAJEDNO SA IGRAČIMA donio duplu krunu, ali kada covjek kaže da voli Sarajevo vise od svog zivota i uzme 120.000 km plus bonusa. To za mene nije ljubav.
Kada umrem i odem, kad’ me ne bude, ja ću žaliti samo što nisam uz tebe.
FK SARAJEVO 💖
FK SARAJEVO 💖
Meni dolazak na Sjever samo vođja može zabraniti to mi je rekao jedan momak, a znas li kako ide instagram od vođe. Da ga pitam?
Zadnja izmjena: VLADA129, dana/u 29 jan 2020, 22:12, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO 💖
FK SARAJEVO 💖
A ko to tebi zabranjuje?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- RajaBa1983
- Kontakt:
izvini druze ali nije lijepo pisati imena tih momak
niko nikom ne moze zabraniti na sjever tu su gluposti
niko nikom ne moze zabraniti na sjever tu su gluposti
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa ko ti brani da ideš na sjever? 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Prvo, nece ti niko zabraniti dolazak niti se kad kome branilo.
Drugo, ne spominji imena ovako javno po forumu.
Trece, mozda sam ovo trebao prvo, ali dobrodosao si uvijek. Slobodno navrati i do UNFKS na Ciglanama prije svake domace tekme.
Cetvrto, vjeruj da nikoga ne interesuje koga podrzavas, osim naravno FKS.
P.S. Ne slusaj ovakve momke kao ovaj fanatikk, to su ljudi koji te furaju i zbog kakvih mozes upasti u problem nesvjesno. To je covjek koji trazi samo licnu korist, a od takvih se kloni generalno u zivotu. Pozdrav i vidimo se 22.02.2020.na Sjeveru.
Trece, mozda sam ovo trebao prvo, ali dobrodosao si uvijek. Slobodno navrati i do UNFKS na Ciglanama prije svake domace tekme.
P.S. Ne slusaj ovakve momke kao ovaj fanatikk, to su ljudi koji te furaju i zbog kakvih mozes upasti u problem nesvjesno. To je covjek koji trazi samo licnu korist, a od takvih se kloni generalno u zivotu. Pozdrav i vidimo se 22.02.2020.na Sjeveru.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
- RajaBa1983
- Kontakt:

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Uredu hvala puno, da li mozemo u pp razmjeniti brojeve ?Napapijri je napisao/la: ↑29 jan 2020, 22:01Prvo, nece ti niko zabraniti dolazak niti se kad kome branilo.
FK SARAJEVO 💖
FK SARAJEVO 💖
A ako zelite saznati ko mi prijeti zabranjuje itd imate pp pa mi se javite.
FK SARAJEVO 💖
FK SARAJEVO 💖
@stb, na njegovom profilu, i na jednoj grupi. Vrlo lako se provjeri. Necu da odajem identitet od momka, ali ako se pogleda njegov profil, moze se uvjeriti
imao ja pozitivne ili negativne postove ovo se vrlo lako provjeri...

K'o te kara nek' ti pise pjesme.
Nisi ti drug navijac Sarajeva ako tako mislis o bivsem treneru

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ko je u grupi zna se ko je momak,ali sta ima veze,on je reklamirao grupu ovdje kao svoj vlasnik i zato i znam ko je..
Inace,grupa ti je odlicna drug i samo tako nastavite!
Jedino ti onaj admin A ne valja,on kao admin treba i nesto drugo raditi osim da vrijedza hadziju i upravu
Inace,grupa ti je odlicna drug i samo tako nastavite!
Jedino ti onaj admin A ne valja,on kao admin treba i nesto drugo raditi osim da vrijedza hadziju i upravu

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], Google Adsense [Bot], Hajdeee, rimljanin90 i 65 gostiju.