Drugo:
A covjek je u Top 25 na Hardu sigurno u zadnjih par godina. Od 1814 profesionalaca. I on je antitalenat?"Currently, there are 1,814 pro tennis players ranked on the ATP Tour"
Kao sto rekoh, ne lupetaj.
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
A covjek je u Top 25 na Hardu sigurno u zadnjih par godina. Od 1814 profesionalaca. I on je antitalenat?"Currently, there are 1,814 pro tennis players ranked on the ATP Tour"
Captain drug moj.
Prijatelju moj, ti smanji dozivljaj. I ne vrijedjaj likove koji su i talenat a i krv su propisali da bi bili tu gdje su.bosanskazvijer je napisao/la: ↑29 jan 2020, 20:53Ovdje se radi o GS i trebali bi valjda staviti ovaj podatak, da vidimo kakav je lik antitalenat za hard.![]()
![]()
Sta ti imas meni govoriti sta cu ja pricati o Thiemu i igracima ?!?!snowballer je napisao/la: ↑29 jan 2020, 21:30Prijatelju moj, ti smanji dozivljaj. I ne vrijedjaj likove koji su i talenat a i krv su propisali da bi bili tu gdje su.bosanskazvijer je napisao/la: ↑29 jan 2020, 20:53Ovdje se radi o GS i trebali bi valjda staviti ovaj podatak, da vidimo kakav je lik antitalenat za hard.![]()
![]()
Ja uvijek lijepo diskutujem, a ove sa 16 postova u 7-8 mjeseci dupljak profile ili u Lazu Lazarevica ili rascistiti sa ove teme da ne spamaju temu redovno, dobijem alergiju od toga odmah.
A ne kontam šta se dešava provociraju te jer je dobio Thiem u cemu je fol?bosanskazvijer je napisao/la: ↑29 jan 2020, 21:51Ja uvijek lijepo diskutujem, a ove sa 16 postova u 7-8 mjeseci dupljak profile ili u Lazu Lazarevica ili rascistiti sa ove teme da ne spamaju temu redovno, dobijem alergiju od toga odmah.
@90minut
Malo vise od malo je falilo da Sasa izgubi.
Ima prognoza vazda.![]()
Ma ne provociraju mene, nego pise se sve i svasta, svakakvi hvalospjevi a lik dobio danas prosjecnog Rafu i to u 3 TB koji su lutrija kao penali u fudbalu...90minut je napisao/la: ↑29 jan 2020, 21:54A ne kontam šta se dešava provociraju te jer je dobio Thiem u cemu je fol?bosanskazvijer je napisao/la: ↑29 jan 2020, 21:51Ja uvijek lijepo diskutujem, a ove sa 16 postova u 7-8 mjeseci dupljak profile ili u Lazu Lazarevica ili rascistiti sa ove teme da ne spamaju temu redovno, dobijem alergiju od toga odmah.
@90minut
Malo vise od malo je falilo da Sasa izgubi.
Ima prognoza vazda.![]()
Sad znamo i koji ti je dupli profil sa ovim sarme prob'o nije...memija38 je napisao/la: ↑29 jan 2020, 21:53opet ovaj sto ne zna razliku izmedju race i entry liste ljude glupostima opterecuje![]()
![]()
sad mui ne valja ni thiem kad je nadala mu pobjedio a da li je djokovica ili federera bio bi najbolji na svijetu
![]()
da ga nema trebalo bi ga izmislit.
![]()
ljudi mu sve nacrtali rezultate objasnili a sevko opet po svom
nego ljudi ode nam rafa sarme probo nije![]()
ujutro ocekujem Noleta da ubije brasno u svicarcu i da ga mu vrati za poraz odnedavno jer ga sjebo i za ranking tad![]()
Nije trenirao danas, mislim inače ima trening dan prije meča tako da me ne bi čudilo da preda prije, ako nije spreman neće ni izaći, mislim rizikuje veće probleme a vidi da može i dalje nešto da " klepi ".
Ma brate jesi vidio da sam regularan lik 100% i sve 5 sa svima lijepo Bgm, ali dozvoliti sebi da me vrijedjaju ovakvi bolesnici i to IZ CISTA MIRA, to bih bio beskicemnjak na kvadrat kad bih dopustio...
Samo da se zna, nista ti puno nisi bolji od ovog Memije, ali eto, tebe se tolerise, pa cu ti odgovoriti stalozeno i mirno, iako ne zasluzujes ni 5 minuta necije paznje, jer znamo svi ko si i sta si...japa je napisao/la: ↑29 jan 2020, 22:30Nema potrebe Nadala da Fedtardi pljuju dok ga sevcet fali po forumu, znaci Thiem dobije Nadala i lik ga nazove antitalentom jos kaze napredovao je sto znaci da je prije bio i vise od antitalenta, nesto u rangu Aldina Setkica...kakva antireklama za Nadala ovaj sefkija...Thiem je klasa i top igrac i glavni izazivac velikoj trojci, jednu pobjedu je udaljen od drugog GS finala u manje od osam mjeseci na dvije razlicite podloge..antitalenat![]()
Ocito imas problem sa citanjem, sta drugo da mislim...japa je napisao/la: ↑29 jan 2020, 22:52Vidim moram crtati, hvalis ga inace kao fanboy...
Kaze antitalenat pa kao karikira, nije tako mislio, falio ga je, cinis se ko djevojka u PMSu..ne znas sta hoces bi se yebo ali da ti ne udje...
Koga boli ku?ac za njegov rezultat na nekim gsovima prije 3-4 godina, kada je trenutno top i igra vrhunski na hardu. valjda moras igrati vrhunski da pobjedis broja 1 u cetvrtfinalu na tri dobijena, igraca koji je prije par mjeseci na istoj podlozi osvojio GS, momak u zadnje vrijeme ima velike pobjede i rezultate na toj podlozi opet kazem koga boli ku?ac i zasto je bitno to sto je ispao u lupam trecoj rundi prije tri godine, sta to danas znaci i kome je bitan taj podatak u ovom momentu?
Dobro si pogodio da ce Raonic napatiti Djokovica...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.