Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

snowballer
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la snowballer » 29 jan 2020, 21:27

Prvo covjece, sudis ga za prethodne godine.

Drugo:
"Currently, there are 1,814 pro tennis players ranked on the ATP Tour"
A covjek je u Top 25 na Hardu sigurno u zadnjih par godina. Od 1814 profesionalaca. I on je antitalenat?

Kao sto rekoh, ne lupetaj.

bosanskazvijer

Post Postao/la bosanskazvijer » 29 jan 2020, 21:29

Captain4 je napisao/la:
29 jan 2020, 21:25
Ševkete postoji mogućnost da igrač napreduje i da se definiše svakim danom.
Captain drug moj.
Ja kad sam govorio da je napredovao, sprdali se sa njim ovdje 90% raje, nadji postove eto.

Nije stvar u tome jel napredovao ili nije, stvar je da na GS lik ima takve rezultate kakve tabela pokazuje...

Ljudi prije 4 mjeseca lik na USO izletio u 1kolu, o cemu mi polemisemo ovdje uopste?

Sta je napredovao toliko od USO?
Nemojte biti smijesni...

@snowballer

Majstore, karikirano lijepo pise, ne budi dosadan i naporan bezze, nego pogledaj tabelu jos jednom...
Zadnja izmjena: bosanskazvijer, dana/u 29 jan 2020, 21:46, ukupno mijenjano 3 puta.

snowballer
Kontakt:

Post Postao/la snowballer » 29 jan 2020, 21:30

bosanskazvijer je napisao/la:
29 jan 2020, 20:53
Ovdje se radi o GS i trebali bi valjda staviti ovaj podatak, da vidimo kakav je lik antitalenat za hard. :rol: :rol:
Prijatelju moj, ti smanji dozivljaj. I ne vrijedjaj likove koji su i talenat a i krv su propisali da bi bili tu gdje su.

bosanskazvijer

Post Postao/la bosanskazvijer » 29 jan 2020, 21:33

snowballer je napisao/la:
29 jan 2020, 21:30
29 jan 2020, 20:53
Ovdje se radi o GS i trebali bi valjda staviti ovaj podatak, da vidimo kakav je lik antitalenat za hard. :rol: :rol:
Prijatelju moj, ti smanji dozivljaj. I ne vrijedjaj likove koji su i talenat a i krv su propisali da bi bili tu gdje su.
Sta ti imas meni govoriti sta cu ja pricati o Thiemu i igracima ?!?!

Idi Plazma keks i spavanje i ne kaci se bezze za moj komentar, nebitan si lik totalno i nemam potrebe ulaziti diskusije sa tobom DUPLJAK PROFIL SA 16 POSTOVA UKUPNO OD LJETOS, HAHA...🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Yebem ti zivot, kad ti je toliko dosadno u njemu da to radis, hahahaha...

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 29 jan 2020, 21:46

Nemoj sevco,taman si fino poceo diskutovat
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 29 jan 2020, 21:48

Vidiš zvijer malo je falilo i da Saša izgubi nema tu prognoza.

bosanskazvijer

Post Postao/la bosanskazvijer » 29 jan 2020, 21:51

BosniaBoston je napisao/la:
29 jan 2020, 21:46
Ja uvijek lijepo diskutujem, a ove sa 16 postova u 7-8 mjeseci dupljak profile ili u Lazu Lazarevica ili rascistiti sa ove teme da ne spamaju temu redovno, dobijem alergiju od toga odmah.

@90minut

Malo vise od malo je falilo da Sasa izgubi. 😁😉
Ima prognoza vazda. 😁😉

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 29 jan 2020, 21:54

29 jan 2020, 21:51
Ja uvijek lijepo diskutujem, a ove sa 16 postova u 7-8 mjeseci dupljak profile ili u Lazu Lazarevica ili rascistiti sa ove teme da ne spamaju temu redovno, dobijem alergiju od toga odmah.

@90minut

Ima prognoza vazda. 😁😉
A ne kontam šta se dešava provociraju te jer je dobio Thiem u cemu je fol?

bosanskazvijer

Post Postao/la bosanskazvijer » 29 jan 2020, 21:57

90minut je napisao/la:
29 jan 2020, 21:54
29 jan 2020, 21:51

@90minut

Ima prognoza vazda. 😁😉
A ne kontam šta se dešava provociraju te jer je dobio Thiem u cemu je fol?
Ma ne provociraju mene, nego pise se sve i svasta, svakakvi hvalospjevi a lik dobio danas prosjecnog Rafu i to u 3 TB koji su lutrija kao penali u fudbalu...
Zato sam reagovao, a poraz je sastavni dio sporta, zbog toga nikad.

P. S.

Ako mislis na ove DUPLJAK PROFILE sto ima 0.08 postova dnevno, to su provokatori istina, ljudi koji zivot nemaju pa im je to zanimacija. 🤣🤣🤣

Zrelo za Laze Lazarevica. :rol: :rol:

Krofna
Kontakt:

Post Postao/la Krofna » 29 jan 2020, 21:58

Probudili ste bosanskuzvijer.
Show me your donuts 0 0

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 29 jan 2020, 22:01

Ja sam se ravnao po tome da ga je vec 2 puta dobio Thiem i da mu je forma strašna bila cijeli turnir moglo je otici i na drugu stranu vrlo lagano, al' eto ovaj put se pogodilo.

A ovi što ismijavaju su smiješni u najmanju ruku.

bosanskazvijer

Post Postao/la bosanskazvijer » 29 jan 2020, 22:02

memija38 je napisao/la:
29 jan 2020, 21:53
opet ovaj sto ne zna razliku izmedju race i entry liste ljude glupostima opterecuje :D :urnebes: :urnebes: sad mui ne valja ni thiem kad je nadala mu pobjedio a da li je djokovica ili federera bio bi najbolji na svijetu :D :urnebes: da ga nema trebalo bi ga izmislit. :)

ljudi mu sve nacrtali rezultate objasnili a sevko opet po svom :D

nego ljudi ode nam rafa sarme probo nije :)

ujutro ocekujem Noleta da ubije brasno u svicarcu i da ga mu vrati za poraz odnedavno jer ga sjebo i za ranking tad :D
Sad znamo i koji ti je dupli profil sa ovim sarme prob'o nije... :rol: :rol: :rol:

Nego jado gdje si bio ovih dana kad uzimam lovu ma to neznanje?!?🤣🤣🤣🤣
Nema te po obicaju, sakrio se mis mali u rupu, hahaha...

Idi bolan radi sta korisno u zivotu osim sto valjas gluposti po forumu i ne gadi nam temu sa svojim baljezgotinama, dosta vas je bilo.

Admine ili Uno daj brate reaguj na ovo!
Pa yebem ti sport, jel nam ovi padobranci koji smislenog posta ne znaju napisati, a uz to su i nepismeni i svaki post im se svodi na provociranje i vrijedjanje, moraju zagaditi svaki dan pdf koji se trudi da bude kvalitetan?!

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 29 jan 2020, 22:08

forgempp je napisao/la:
29 jan 2020, 20:46
Hoće li Roger sutra uopšte izaći na teren, pitanje je.
Nije trenirao danas, mislim inače ima trening dan prije meča tako da me ne bi čudilo da preda prije, ako nije spreman neće ni izaći, mislim rizikuje veće probleme a vidi da može i dalje nešto da " klepi ".

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 29 jan 2020, 22:17

Šefkija brat gori od mene kad popizdi :rol:

bosanskazvijer

Post Postao/la bosanskazvijer » 29 jan 2020, 22:19

AA23 je napisao/la:
29 jan 2020, 22:17
Šefkija brat gori od mene kad popizdi :rol:
Ma brate jesi vidio da sam regularan lik 100% i sve 5 sa svima lijepo Bgm, ali dozvoliti sebi da me vrijedjaju ovakvi bolesnici i to IZ CISTA MIRA, to bih bio beskicemnjak na kvadrat kad bih dopustio... :nene:

Jel moguce brate da idiot dodje svako malo da bi provocirao ovdje, a ne pisao o tenisu, a da niko ne reaguje?

P.S.
Valjda ce neko od admina reagovati na njegove idiotske postove koji veze sa tenisom nemaju...
Zadnja izmjena: bosanskazvijer, dana/u 29 jan 2020, 22:23, ukupno mijenjano 2 puta.

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 29 jan 2020, 22:30

Nema potrebe Nadala da Fedtardi pljuju dok ga sevcet fali po forumu, znaci Thiem dobije Nadala i lik ga nazove antitalentom jos kaze napredovao je sto znaci da je prije bio i vise od antitalenta, nesto u rangu Aldina Setkica...kakva antireklama za Nadala ovaj sefkija...Thiem je klasa i top igrac i glavni izazivac velikoj trojci, jednu pobjedu je udaljen od drugog GS finala u manje od osam mjeseci na dvije razlicite podloge..antitalenat :mrgreen:

bosanskazvijer

Post Postao/la bosanskazvijer » 29 jan 2020, 22:41

japa je napisao/la:
29 jan 2020, 22:30
Nema potrebe Nadala da Fedtardi pljuju dok ga sevcet fali po forumu, znaci Thiem dobije Nadala i lik ga nazove antitalentom jos kaze napredovao je sto znaci da je prije bio i vise od antitalenta, nesto u rangu Aldina Setkica...kakva antireklama za Nadala ovaj sefkija...Thiem je klasa i top igrac i glavni izazivac velikoj trojci, jednu pobjedu je udaljen od drugog GS finala u manje od osam mjeseci na dvije razlicite podloge..antitalenat :mrgreen:
Samo da se zna, nista ti puno nisi bolji od ovog Memije, ali eto, tebe se tolerise, pa cu ti odgovoriti stalozeno i mirno, iako ne zasluzujes ni 5 minuta necije paznje, jer znamo svi ko si i sta si...

1.Gdje ja hvalim danas Nadala, da nisi slijep sine?

2. LIJEPO SAM OBJASNIO da je antitalenat karikirano, ako uopste znas znacenje rijeci, mada sumnjam!?
Vise je to poredjenje u odnosu na sljaku, citaj sve postove!

Njegovi rezultati na 20 odigranih GS na travi i hardu to i dokazuju sto sam rekao, covjek kojem je prosjek max 3 kolo na GS cijelu karijeru van sljake, a usao je u 27. godinu, covjek koji je ispao na USO prije samo 4 mjeseca u 1. kolu i nije mu prvi put u 1. ili 2. kolu na GS leti van!!!!
Dobro opet vidi tabelu, opet pogledaj jos jednom ako nisi skontao!

3. Ovo da zakljucim, ja sam jedan od rijetkih i medju prvim koji ga je hvalio da se popravio na hardu, ali da je to daleko od vrhunskog na hardu na GS i jos jedan dokaz prosle godine 2. kolo ovog istog AO.

Toliko Pajs od mene i mani me se Bgt, tj spominjanja mog imena! 🤣🤣

Spominji kad pogodim rezultat meca sto puta, tad te nesto nema da pametujes, doduse nisi jedini, nema vas dosta... 🤣🤣🤣🤣

E moj Pajs... :rol:

LlullSergio
Kontakt:

Post Postao/la LlullSergio » 29 jan 2020, 22:49

Sve vam je to do rezonovanja :kafa:

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 29 jan 2020, 22:52

Vidim moram crtati, hvalis ga inace kao fanboy...

Kaze antitalenat pa kao karikira, nije tako mislio, falio ga je, cinis se ko djevojka u PMSu..ne znas sta hoces bi se yebo ali da ti ne udje...

Koga boli ku?ac za njegov rezultat na nekim gsovima prije 3-4 godina, kada je trenutno top i igra vrhunski na hardu. valjda moras igrati vrhunski da pobjedis broja 1 u cetvrtfinalu na tri dobijena, igraca koji je prije par mjeseci na istoj podlozi osvojio GS, momak u zadnje vrijeme ima velike pobjede i rezultate na toj podlozi opet kazem koga boli ku?ac i zasto je bitno to sto je ispao u lupam trecoj rundi prije tri godine, sta to danas znaci i kome je bitan taj podatak u ovom momentu?

Dobro si pogodio da ce Raonic napatiti Djokovica...

bosanskazvijer

Post Postao/la bosanskazvijer » 29 jan 2020, 23:00

japa je napisao/la:
29 jan 2020, 22:52
Vidim moram crtati, hvalis ga inace kao fanboy...

Kaze antitalenat pa kao karikira, nije tako mislio, falio ga je, cinis se ko djevojka u PMSu..ne znas sta hoces bi se yebo ali da ti ne udje...

Koga boli ku?ac za njegov rezultat na nekim gsovima prije 3-4 godina, kada je trenutno top i igra vrhunski na hardu. valjda moras igrati vrhunski da pobjedis broja 1 u cetvrtfinalu na tri dobijena, igraca koji je prije par mjeseci na istoj podlozi osvojio GS, momak u zadnje vrijeme ima velike pobjede i rezultate na toj podlozi opet kazem koga boli ku?ac i zasto je bitno to sto je ispao u lupam trecoj rundi prije tri godine, sta to danas znaci i kome je bitan taj podatak u ovom momentu?

Dobro si pogodio da ce Raonic napatiti Djokovica...
Ocito imas problem sa citanjem, sta drugo da mislim...

KAKAV VELIKI REZULTAT IMA NA GS NA TOJ PODLOZI u zadnje vrijeme na hardu ?!?!??
Odlican 1. kolo US Opena prije 4 mjeseca!

Pricamo o GS i mecu u 5 setova moj Pajs a ne o ATP 500, Mastersima i sl.
MIJESAS BABE I ZABE, po obicaju!

On danas je bio sve samo ne vrhunski, ako je tebi ono vrhunski, nemoj gledati tenis, sta da ti kazem!

P. S
Ovo za Djokovica si malo je reci smijesan.
🤣🤣🤣🤣

Rekao sam duplo teze ce dobiti njega nego Schwartzmana, a sta sam prognozirao i kako taj mec Djokovic vs Raonic, pogledaj moju prognozu u stihu i posljednji stih prognoze!!!

Naravno samo da napises neku glupost tvoj stil.

Pozdravio te Zverev i prodji me se Bgt eto jaranski te molim da ne koristim nikakve ruzne rijeci!
Nemam zivce za likove poput tebe ni sekunde, nemoj se ljutiti... :wave:

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []