Hvala na komplimentu, mnogima smeta sto vise nema mahalski. Tom kolegi ćemo dati sansu jos jednu i bby.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 jan 2020, 22:17Ko je u grupi zna se ko je momak,ali sta ima veze,on je reklamirao grupu ovdje kao svoj vlasnik i zato i znam ko je..
Inace,grupa ti je odlicna drug i samo tako nastavite!
Jedino ti onaj admin A ne valja,on kao admin treba i nesto drugo raditi osim da vrijedza hadziju i upravu![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kada umrem i odem, kad’ me ne bude, ja ću žaliti samo što nisam uz tebe.
FK SARAJEVO 💖
FK SARAJEVO 💖
- RajaBa1983
- Kontakt:
Pusti sad grupuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 jan 2020, 22:17Ko je u grupi zna se ko je momak,ali sta ima veze,on je reklamirao grupu ovdje kao svoj vlasnik i zato i znam ko je..
Jedino ti onaj admin A ne valja,on kao admin treba i nesto drugo raditi osim da vrijedza hadziju i upravu![]()
jel ima kakvi pojacanja
to ti nam reci baci nam kako bombu za laku noc

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Gdje da je bacim?U AntalijuRajaBa1983 je napisao/la: ↑29 jan 2020, 22:21Pusti sad grupuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 jan 2020, 22:17Ko je u grupi zna se ko je momak,ali sta ima veze,on je reklamirao grupu ovdje kao svoj vlasnik i zato i znam ko je..
jel ima kakvi pojacanja
to ti nam reci baci nam kako bombu za laku noc![]()

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pjevaj nam gospodineRajaBa1983 je napisao/la: ↑29 jan 2020, 22:21Pusti sad grupuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 jan 2020, 22:17Ko je u grupi zna se ko je momak,ali sta ima veze,on je reklamirao grupu ovdje kao svoj vlasnik i zato i znam ko je..
jel ima kakvi pojacanja
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Hocete li bombu u vezi stadionaMortemHz je napisao/la: ↑29 jan 2020, 22:22Pjevaj nam gospodineRajaBa1983 je napisao/la: ↑29 jan 2020, 22:21Pusti sad grupuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 jan 2020, 22:17Ko je u grupi zna se ko je momak,ali sta ima veze,on je reklamirao grupu ovdje kao svoj vlasnik i zato i znam ko je..
jel ima kakvi pojacanja

- RajaBa1983
- Kontakt:
jesi cuo sta ti kaze moderator pjevaj druzeMortemHz je napisao/la: ↑29 jan 2020, 22:22Pjevaj nam gospodineRajaBa1983 je napisao/la: ↑29 jan 2020, 22:21Pusti sad grupuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 jan 2020, 22:17Ko je u grupi zna se ko je momak,ali sta ima veze,on je reklamirao grupu ovdje kao svoj vlasnik i zato i znam ko je..
jel ima kakvi pojacanja

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mogao bi ti nama započeti neku tribinu, recimo istok. 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ma ko bi te tukao dobio bi šamar ako pričaš gluposti i mrš kući. Eto baš tebe čekaju da te prebiju,nemaju pametnijeg posla.
ISTINA ZA VEDRANA!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Mogu vam donijeti par stolica,nisu one za stadiona nego velike drvene

@stb ocito je nesporazum sve bilo. Shvatam sta pises i evo predlazem i njemu da uvazi sva misljenja, da se ne zalijece sa statusima, ili cim vec. Ok imas stav, za nekoga si ili nisi ali nekad nije pametno na sav glas o tome posebno ako to donosi neke podjele.
Mozda sam i ja izhitreno reagovao samo sam htio "zastititi" ga. Momak je dobrodosao na svaku tribinu, ali svi moramo biti svjesni KODEKSA date tribine i ja to postujem.
Po meni je rijesena situacija, odnosno nesporazum.
Mozda sam i ja izhitreno reagovao samo sam htio "zastititi" ga. Momak je dobrodosao na svaku tribinu, ali svi moramo biti svjesni KODEKSA date tribine i ja to postujem.
Po meni je rijesena situacija, odnosno nesporazum.
K'o te kara nek' ti pise pjesme.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma opusteno,momak je mlad i neka uci na svojim greskama 

- feniksptica
- Kontakt:
- RajaBa1983
- Kontakt:
ehh lijepo je sanjati

I meni je sada sve jasno, sve neke razmjerice su rjesene tako da hvala svim drugovima sa tribine.
Kada umrem i odem, kad’ me ne bude, ja ću žaliti samo što nisam uz tebe.
FK SARAJEVO 💖
FK SARAJEVO 💖
ja sam tako i čuo za njega, prvenstveno da će njima, međutim mene su ubjeđivali da imaju previše stranacaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 jan 2020, 21:07
E vala ako ovaj Aksentijevic ode u borac ja cu poluditi..
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kazu da je tesko naci pojacanje u zimskom prelaznom,pa produze Hodzicu bjelokosomDenchi je napisao/la: ↑29 jan 2020, 23:42ja sam tako i čuo za njega, prvenstveno da će njima, međutim mene su ubjeđivali da imaju previše stranacaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 jan 2020, 21:07
iskusan, sijedSanchezhz je napisao/la: ↑29 jan 2020, 23:51Kazu da je tesko naci pojacanje u zimskom prelaznom,pa produze Hodzicu bjelokosomDenchi je napisao/la: ↑29 jan 2020, 23:42ja sam tako i čuo za njega, prvenstveno da će njima, međutim mene su ubjeđivali da imaju previše stranacaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 jan 2020, 21:07
![]()

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
imal pojaćanja
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], FRANK RIBERY, JavierBosnia, Tatamata1946, Venom i 75 gostiju.