str8 je napisao/la:str8 je napisao/la:Kako je odigrao Mason u Trebinju?
A kako će odigrat, brate..... Zvao me radni kolega koji je iz Trebinja.... Bio na utakmici.... kaže da veće krađe kakva je bila u zadnjoj četvrtini nije vidio od polufinala kupa kad su Pehar i HKK Široki pokrali Zrinjski.....Usput.... Draženko ''the Mostar's strangler'' Pehar je sudio ovu utakmicu..... zanimljivo da samo sudi Širokom.....

.[/quote]
Pardon, zaboravio sam reć da moj radni kolega Mihajlo ne može smislit ove iz Trebinja.... navija čoek protiv njih..... pa mi opet kaže da su suci pokrali Leotara.... a ti nisi bio na utakmici ko ni ja....

A usput, izašlo ti je i u SN (hrvatska novina) da je Leotar pokraden.... ne znam više šta da ti kažem.... pa čitava BiH bruji o tom famoznom Boći iliti Meksikancu kako ga popularno zovu..... pa svi znaju da jedino Široki ima vrhunsko suđenje..... i Bosna donekle i samo protiv nekih ekipa..... pa i košarkaški savez je pod kontrolom Širokog .... a ti? ma kakvi suci, kakve krađe.... sve to Široki dobije bez sudaćke pomoći pa čak i naekada njih pokradu..... hahahahahah smiješan si brate, tita mi milog....[/quote]
Da tvoj prijatelj Mihajlo i novinar Momo Piljević su to rekli a ja sam bio na utakmici i pizdio na te iste suce koji su nam "POMOGLI" de nemoj gluposti pričati , nitko na kraju utakmici nije jednu ružnu riječ uputio sucima od strane domaćina , i molim te da počmeš navijat za Bosnu jer evo imaju i glasnogovornika iz Mostara koji ima pogledanih 5 utakmica u karijeri i jedna od njih je polufinale kupa u kome je suđenje bilo više nego korektno . A taj isti Pehar kojeg ti napadaš vas je dobro gurao na nekim tekmama primjer u ligi 13 u Grudama kad vam je donio pobjedu pa ste tada bili tihi , to mi nije nitko pričao kako tebi pričaju nego ja odem na tekmu i onda imam svoje mišljenje.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .