HKK Široki

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

str8
Kontakt:

Re: Široki Prima pivo

Post Postao/la str8 » 14 apr 2009, 18:01

košarkaš je napisao/la:ajmo sada svi str8 javi se, javi se........ja sam ti rekao, nadam se da ćeš biti glasan i nakon lige 8.kako si bio prije nje.....nemoj sada bježati, ja veze o košarci nemam-to si dokazao :lol: , ali evo očito i ti ne znaš ništa :lol: 8-)

inače da kažem zaslužena pobijeda širokog, izbile su tri ekipe na vrh koje i glase kao glavni favoriti!!!!! bit će zanimljiva sljedeća utakmica u širokom, tu ak dođe igokea do pobjede mnogo toga će biti riješeno, pak ako široki pobijedi ništa još nije riješeno......ipak dajem veće šanse širokom jer su domaćini a gledao sam igokeu u mostaru i nije me oduševila a gledao sam i široki i to je druga momčad u odnosu na ligu 13.puno bolje igraju! :D
Neka vam meksikanca, hihihihi :twisted:

košarkaš
Kontakt:

Post Postao/la košarkaš » 14 apr 2009, 19:58

str8 je napisao/la:
košarkaš je napisao/la:ajmo sada svi str8 javi se, javi se........ja sam ti rekao, nadam se da ćeš biti glasan i nakon lige 8.kako si bio prije nje.....nemoj sada bježati, ja veze o košarci nemam-to si dokazao :lol: , ali evo očito i ti ne znaš ništa :lol: 8-)

inače da kažem zaslužena pobijeda širokog, izbile su tri ekipe na vrh koje i glase kao glavni favoriti!!!!! bit će zanimljiva sljedeća utakmica u širokom, tu ak dođe igokea do pobjede mnogo toga će biti riješeno, pak ako široki pobijedi ništa još nije riješeno......ipak dajem veće šanse širokom jer su domaćini a gledao sam igokeu u mostaru i nije me oduševila a gledao sam i široki i to je druga momčad u odnosu na ligu 13.puno bolje igraju! :D

ma tko će tebe razumit, očito i ti više ne znaš šta pričaš.....uostalom gdje je nestao onaj optimizam prije početka lige 8.da široki ne valja ništa, i da će se brukat u ligi 8. :lol:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 15 apr 2009, 22:50

cestitke na pobjedi
You are someone else I am still right here

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 15 apr 2009, 23:04

košarkaš je napisao/la:
str8 je napisao/la:

ma tko će tebe razumit, očito i ti više ne znaš šta pričaš.....uostalom gdje je nestao onaj optimizam prije početka lige 8.da široki ne valja ništa, i da će se brukat u ligi 8. :lol:
Do lige 8. nije ni valjao dok se nije kvalitetno pojacao.... :lol: Cestitke za Pobjedu ... :lol:
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

mitica
Kontakt:

Post Postao/la mitica » 15 apr 2009, 23:19

Zadnje tri minute Široki-Igokea, snimka je loša jer sam je prebacivao s jednog formata na drugi
Široki

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 16 apr 2009, 00:13

mitica je napisao/la:
Zadnje tri minute Široki-Igokea, snimka je loša jer sam je prebacivao s jednog formata na drugi
pogledajte samo zakucavanje Thomasa, odlicno..a jos ono u prvoj cetvrtini..ekstra.

svaka cast deckima..idemo dalje..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

košarkaš
Kontakt:

Post Postao/la košarkaš » 16 apr 2009, 11:38

Melo15 je napisao/la:
str8 je napisao/la:

Do lige 8. nije ni valjao dok se nije kvalitetno pojacao.... :lol: Cestitke za Pobjedu ... :lol:[/quote]

pa svi znamo da liga 13 ništa ne znači, ovo je tek sad bitno, **** ligu 13. tu je bitno da samo budeš među prvih 7.i tu možeš i sa osrednjom momčadi.......

Bravo Široki!!!!! :D

ars01
Kontakt:

Post Postao/la ars01 » 20 apr 2009, 14:01

Kako je odigrao Mason u Trebinju?

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 20 apr 2009, 15:13

ars01 je napisao/la:Kako je odigrao Mason u Trebinju?
nemoze svaku odigrati ekstra...nemoj da ja pocenm pitati kako "tvoji puleni" igraju... :mrgreen:

str8
Kontakt:

Post Postao/la str8 » 20 apr 2009, 20:21

A kako će odigrat, brate..... Zvao me radni kolega koji je iz Trebinja.... Bio na utakmici.... kaže da veće krađe kakva je bila u zadnjoj četvrtini nije vidio od polufinala kupa kad su Pehar i HKK Široki pokrali Zrinjski.....Usput.... Draženko ''the Mostar's strangler'' Pehar je sudio ovu utakmicu..... zanimljivo da samo sudi Širokom..... :twisted:

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 20 apr 2009, 21:14

:lol:

Pozdravi kolegu, glavno da si ti bio na susretu, a vidim i on pa uzeo Leotar za silu.

Ne budi smijesan. Popeli ste se na neku stvar sa tim Zrinjskim, treba vama jos godina i iskustva da stignete Široki, ja to dokazivati ne moram, dovoljno vam je upratiti tablicu i sjetiti se sta vam je Široki pocinio u zadnjem susretu u Mostaru, toliko.
...Život za Široki...

košarkaš
Kontakt:

Post Postao/la košarkaš » 20 apr 2009, 22:10

str8 je napisao/la:
A kako će odigrat, brate..... Zvao me radni kolega koji je iz Trebinja.... Bio na utakmici.... kaže da veće krađe kakva je bila u zadnjoj četvrtini nije vidio od polufinala kupa kad su Pehar i HKK Široki pokrali Zrinjski.....Usput.... Draženko ''the Mostar's strangler'' Pehar je sudio ovu utakmicu..... zanimljivo da samo sudi Širokom..... :twisted:
zanimljiv ovaj str8, uvijek se javlja kad zrinjski dobije neku utakmicu, a kad izgubi nema ga danima.....hahahahahahahahhaahha...kako će se samo zavuć u mišiju rupu ako široki prođe u nlb ligu, a isto tako će bit najglasniji ak slučajno ne uđe, kompleksi kompleksi to su prava stvar :lol: :lol: :lol:

a ja, str8 pogledaj molim te tablicu :lol: 8-)

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 21 apr 2009, 00:08

str8 je napisao/la:
o cemu ti pricas..?? jesi bio na tekmi..nisi..zato i ne komentiraj..Pehar je sudio bezveznu namjernu u zadnjoj minuti Širokom na 5 razlike..sreća pa ovi nisu nista znali pogoditi..
uvijek se javljas da blatis samo..nikad od tebe neki kvalitetan post..samo Široki ovo Široki ono...Pehar ovo Pehar ono..sto si dopizdio covjece..

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 apr 2009, 00:18

Sto se bezveze svadzate kad ni jedan ni drugi nece u finale.Sto znaci niti osvojiti L8 niti u ,,guma bivsu ,,ligu :mrgreen: :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

str8
Kontakt:

Post Postao/la str8 » 21 apr 2009, 09:15

Kevin je napisao/la:
str8 je napisao/la:
o cemu ti pricas..?? jesi bio na tekmi..nisi..zato i ne komentiraj..Pehar je sudio bezveznu namjernu u zadnjoj minuti Širokom na 5 razlike..sreća pa ovi nisu nista znali pogoditi..
uvijek se javljas da blatis samo..nikad od tebe neki kvalitetan post..samo Široki ovo Široki ono...Pehar ovo Pehar ono..sto si dopizdio covjece..
Pardon, zaboravio sam reć da moj radni kolega Mihajlo ne može smislit ove iz Trebinja.... navija čoek protiv njih..... pa mi opet kaže da su suci pokrali Leotara.... a ti nisi bio na utakmici ko ni ja.... 8-)
A usput, izašlo ti je i u SN (hrvatska novina) da je Leotar pokraden.... ne znam više šta da ti kažem.... pa čitava BiH bruji o tom famoznom Boći iliti Meksikancu kako ga popularno zovu..... pa svi znaju da jedino Široki ima vrhunsko suđenje..... i Bosna donekle i samo protiv nekih ekipa..... pa i košarkaški savez je pod kontrolom Širokog .... a ti? ma kakvi suci, kakve krađe.... sve to Široki dobije bez sudaćke pomoći pa čak i naekada njih pokradu..... hahahahahah smiješan si brate, tita mi milog....

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 21 apr 2009, 16:18

opet cu ponoviti, ja sam bio u Trebinju kao i 30 ljudi iz Širokog i šta da ti ja kažem da je Široki pokraden ti bi opet vjerovao Mihajlu, odavno ne naleti na lika kao ti više pričaš o Širokom nego o tvom strašnom klubu.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 21 apr 2009, 16:33

Dajte ljudi pustite prošle utakmice jer se tu ništa više nemože uraditi. Bolje bi bilo da se okrenete sljedećim utakmicama.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

eric_cantona
Kontakt:

Post Postao/la eric_cantona » 21 apr 2009, 16:40

Široki je bio izložen brutalnoj sudačkoj krađi u Mostaru, ali je svejedno dobio Zrinjskog. ista stvar se ponovila i kod Leotara, a vjerujem da će isto biti i kod Slobode. Mene zanima da li će sigurno biti prenosa, jer internet stranice od tv hayat i mreze plus, nemaju utakmicu sloboda-siroki navedenu u programu???

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 21 apr 2009, 16:45

str8 je napisao/la:
str8 je napisao/la:Kako je odigrao Mason u Trebinju?
.[/quote]

Pardon, zaboravio sam reć da moj radni kolega Mihajlo ne može smislit ove iz Trebinja.... navija čoek protiv njih..... pa mi opet kaže da su suci pokrali Leotara.... a ti nisi bio na utakmici ko ni ja.... 8-)
A usput, izašlo ti je i u SN (hrvatska novina) da je Leotar pokraden.... ne znam više šta da ti kažem.... pa čitava BiH bruji o tom famoznom Boći iliti Meksikancu kako ga popularno zovu..... pa svi znaju da jedino Široki ima vrhunsko suđenje..... i Bosna donekle i samo protiv nekih ekipa..... pa i košarkaški savez je pod kontrolom Širokog .... a ti? ma kakvi suci, kakve krađe.... sve to Široki dobije bez sudaćke pomoći pa čak i naekada njih pokradu..... hahahahahah smiješan si brate, tita mi milog....[/quote]

Da tvoj prijatelj Mihajlo i novinar Momo Piljević su to rekli a ja sam bio na utakmici i pizdio na te iste suce koji su nam "POMOGLI" de nemoj gluposti pričati , nitko na kraju utakmici nije jednu ružnu riječ uputio sucima od strane domaćina , i molim te da počmeš navijat za Bosnu jer evo imaju i glasnogovornika iz Mostara koji ima pogledanih 5 utakmica u karijeri i jedna od njih je polufinale kupa u kome je suđenje bilo više nego korektno . A taj isti Pehar kojeg ti napadaš vas je dobro gurao na nekim tekmama primjer u ligi 13 u Grudama kad vam je donio pobjedu pa ste tada bili tihi , to mi nije nitko pričao kako tebi pričaju nego ja odem na tekmu i onda imam svoje mišljenje.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 21 apr 2009, 17:13

Bit će ovo još jedna ( nadam se ) dosta zanimljiva utakmica. Malo je klubova koji su iz Mejdana odnijeli pobjedu. Nadam se da će Široki utakmicu odraditi rutinski i pokazati svoje kvalitete.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.