FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jeleskovic nije tenutno sa ekipom u Turskoj al bi se trebao pridruzit u ovih dan-dva
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ne igramo mi na terenu, nit vodimo klub. Ako ostanemo bez titule to je iskljucivo zbog igraca, trenera i uprave

1946~
@Samozdravlje
Poslao sam ti poruku ima mjesec..
Poslao sam ti poruku ima mjesec..

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Ne igramo, ako si igrao fudbal onda znas o cemu pricam. Atmosfera oko kluba je katastrofa, veliki pritisak ce biti na igracima , zbog atmosfere na tribinama.ThrillerHz je napisao/la: ↑30 jan 2020, 15:59Ne igramo mi na terenu, nit vodimo klub. Ako ostanemo bez titule to je iskljucivo zbog igraca, trenera i uprave![]()
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ma kakav pritisak u nasoj ligi, oni ako su profesionalci i ako imaju sposobne ljude oko sebe, trebali bi biti izolovani od vanjskih uticaja i fokusirati se na svoju igru. Nek oni pobjede par utakmica i nestace sva ta negativa.fks74 je napisao/la: ↑30 jan 2020, 16:05Ne igramo, ako si igrao fudbal onda znas o cemu pricam. Atmosfera oko kluba je katastrofa, veliki pritisak ce biti na igracima , zbog atmosfere na tribinama.ThrillerHz je napisao/la: ↑30 jan 2020, 15:59Ne igramo mi na terenu, nit vodimo klub. Ako ostanemo bez titule to je iskljucivo zbog igraca, trenera i uprave![]()
1946~
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zip je napisao/la: ↑30 jan 2020, 13:24Tiki-taka or Tiqui-taca ([ˈtikiˈtaka]) is a Spanish style of play in football characterised by short passing and movement, working the ball through various channels, and maintaining possession.
Zato ovi husrefovi momci spominju to nesta tika taka... Da im nije krivo sto kesuljub nije mogao ovo implementirati u ekipu![]()

Truba dodat bilo sta uz ovo...

AlfredNobel je napisao/la: ↑30 jan 2020, 14:12I boga vam, nemojte mi citirati s tim patetičnim i srceparajućim tekstovima kako vas duša boli kako se ponašamo jedni prema drugima, brat prema bratu s tribine, 'svi smo mi bolesni za FKS', 'svi smo tu radi jedne stvari i svetinje' i ostala srranja. Prvo i glavno je to da je veliki upitnik jel neko od njih uopšte i navijač, jer čim neko stavlja neki drugi interes ispred klupskog, nema tu ni brata, ni prijatelja, ni ovog ni onog. Manite me te šuplje priče za djecu iz predškolskog, u nogu bi sebi pucao kad to pročitam.

Napadnes sve za patetiku i zavrsis pateticno..

Ako sam skontas koliko si glup bice ti lakse, napredovaces u zivotu.

@Tobe
Kao osudjivan i problematican ti si kompetentan da pljujes i osudjujes nekog ko nikad u zivotu nije imao problem sa zakonom ?
Dok su tom sto ga ti pokusavas prozvat sva moguca vrata na Balkanu otvorena ti ne mozes ni jedan account za je*eni forum sacuvat vise od 15 dana...
Sreca pa postoji forum... da i ova "cuda" od ljudi primjetimo...

Prvi veze nema jel poso il doso..
Onaj bi se upuco u nogu.. a pobjegne kad ga pitas da se kladi na glupost..

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
a kome to?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
-
- Kontakt:
Bit ce zanimljivo ovo proljece. Bili smo u nekoj letargiji proslu polusezonu na proljece ce biti bas interesantno. Eh sad hoce li biti u pozitivnom ili negativnom smjeru vidjecemo al bit ce interesantno.
Ponisti ih @Injesta k'o traMvajsku kartu 
@Zip, nemoj brate, nije ok, bila je sve stvar nesporazuma. Nema potrebe talasati
@Zip, nemoj brate, nije ok, bila je sve stvar nesporazuma. Nema potrebe talasati

K'o te kara nek' ti pise pjesme.
Sunce ti garavo, dobio sam četr srceta. Gohri internet.
-
- Kontakt:
Od novih igraca najvise od Jukica ocekujem.
-
- Kontakt:
E, čuj od Ragibovie Šaćirovice djeverić!? Duhovito nema šta! Znaš li ti kada je Etko otišao iz Sarajeva, a kada se oženio. Mogao si, jedino s njim trenirati u obdaništu, ako je uopšte njegov sin. Mani se, bolan, takvog razmišljanja. Etko otišao iz Sarajeva sa 28 godina.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑30 jan 2020, 07:40A mozebit da mu je bratic, komsija, ili od Ragibove Šaćirovice djeveric. Nama se predstavljao, a tako su govorili i treneri da je Edhemov sin. Ja im DNA poredio nisam.bordopoeta je napisao/la: ↑29 jan 2020, 21:45Ne znam otkud' to vama za Etkovog sina? Da to nije njegov bratić (od Mehmeda), ja koliko znam Etko ima kćerku.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 jan 2020, 20:56
A sin ispade onakav kreten i narkoman..jadan covjek,bio tako fin a dobio sina debila
Laz. Napisao je @fanatik bio sve. Ne radi ovakve stvari.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
-
- Kontakt:
R. Muftić-Muftija je ponikao u Famosu. Sjećaš li se kako je on cijenio loptu? Ono digne ruku, kao ide ona pored gola a ona tik uz stativu u gol. Jbg, bilo je i toga. Ali u pravu si, uz Čobu, Đurana i Lugu naš najbolji golman svih vremena. LProbertkosar je napisao/la: ↑30 jan 2020, 08:26Mogao si brate komotno ako si samo znao uhvatit loptuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 jan 2020, 20:07Inace,mogao sam postati prvvi golman sarajeva,fakat sam odlicno branio(ne kazem to jer govorim o sebi),nego stvarno jesam dobro branio..Dodje tekma ja na klupi a guzonjin sin na golu,primili 5 golova u prvom poluvremenu(4 gola njegova krivica),hebem mater i treneru i svima i odem sa tekme![]()
Poslije rahmetli Muftica mi nismo imali golmana koji je ponikao na Kosevu a da je bio extra golman
![]()

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
AlfredNobel je napisao/la: ↑30 jan 2020, 14:09Tako je. Topla preporuka za ignore, fino klik i dobro vama, a dobro i meni, da bezveze ne dobijam notifikacije od pacijenata. Bravo napapijri, konačno jedan dobar i konstruktivan prijedlog. Alal ti cener.
Samo ebote je čudno kako nikad nisam upao u 'konflikt' s ferom, skorom, mortom, elcartelom, mokesom itd. To je baš čudno, samo morate vas par papagaja trpiti moje ispade. Baš mi vas je žao.
Kako je sad lijepa ova nova vadiona, misao, izjava, floskula kako oni imaju svoja mišljenja i kako je nama svima med i mlijeko, samo eto oni su realni i racionalni. Pa dođe i napiše 'jedan po jedan', 'sabrina lezbo' i ostalo, a nikakve dodirne tačke s FKS. Haman u rangu s onom famoznom floskulom 'svako ima svoje mišljenje'. To kad kažeš znači da si beskrajno paglu i da si ostao bez argumenata.
Hajde pecajte se ribice, moram ispuniti svoju svrhu postojanja, hajmo.
Pozdrav i za @alacious, najzanimljiviji postovi ovo dok sam bio u banovićima.![]()
Boze kako si ti prepotentan. Otvori sebi temu @AN . Ok je tvoja inteligencija i vokabular , ali svati da je ova tema zivjela i bez tebe . Ni za mm neces svojim bogatim rjecnikom promjeniti temu (ostat ce dvije razjedinjene grupe) . Mogao bih i ja otvoriti pdf @Sz & @Sjeverjecudo , @TheIvicnjak, @Kamuflaz (?) , @Panteliju , dakle one koji postuju i kritikuju Husrefa , postuju i kritikuju Upravu . Postujem nabrojane momke(od strane tebe) , oni neka budu presjek dva skupa , odnosno dva pdf . Vozdra @Vanja8 i @simidobar (dva dobra momka i dvije "zaracene" strane

Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 30 jan 2020, 17:02, ukupno mijenjano 1 put.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Amidzaa, Beli98, bhfanatic14, ErosViverosViv, laznokrilo i 37 gostiju.