Dust to dust
From Rafa to Domi switch we must

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Bitno da se piše. Volim kad ima materijala da ne zaboravim poslije.
Jel to prognoziras 3:2 za za Djoku?S-Y-L-A-R je napisao/la: ↑31 jan 2020, 13:49Bitno da se piše. Volim kad ima materijala da ne zaboravim poslije.![]()
Što se mene tiče bitno da gledamo nešto novo. Thiem je to zaslužio. Unatoč određenim limitima koje je ranije pokazivao, uradio je sve da napreduje i to treba nagraditi. Makar ne bi trebalo biti dosadno kao prošle godine. Ne znam za vas, ali meni fali Andy, makar za AO. S njim su to bili dueli za pamćenje.
A koji je drugi? Vidim nekoliko puta se piše. Mora da sam propustio nešto ili se ne sjećam?
Falio bi i meni da sam na tvom mjestu.
To sam ja i rekao prije pocetka turnira,Thiem je posle Djokovica najbolji igrac ali ovdje nema 10% sanse.Svejedno dosta od njega na AO.Ako ga zdravlje posluzi prvi favorit za osvajanje RG.Sad je sa snagom ispred Nadala a svi znamo sta je potrebno za osvojiti turnir na zemlji.mohikanac12 je napisao/la: ↑31 jan 2020, 12:44Thiem pokazuje kvalitet. Trenutno po formi drugi igrač svijeta, posle Đokovića.
Doduse upravu si dobio ga je na zemlji pa na tvrdoj, my bad, ali u zadnjih 5 meceva ima 4-1 protiv Novaka
Sedmice su vaznije od slemova al svejedno ide i jedno i drugo.Nikad laksi protivnik u finalu.
To je ok. 4-1 serija je svakako impresivna, ali znam da nema druge pobjede na hardu.
A nisam zbog 5/5 mislio, majke mi.
Ima on još šta u igri. Ova titula je OBAVEZA!
Tomi? Koliko je tebe ovo pogodilo.
Slemovi mu trebaju ko oči u glavi. Sedmice je faktički oborio, samo čudo spašava Federera. To je piši propalo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.