Ne započinjati ratove koje nisi u stanju dobiti i onda kukati svijetu da si žrtva. To ne bi bilo loše za početak.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Let's talk about SIX baby!
Jeste toksicni. Samo politika i politika
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nije istina, ima i vjere.
Vidis da nemaju pametnijeg posla od trolanja po sportskom forumu sto dovoljno govori o kakvom profilu ljudi se radi. Mozda su i djeca pa ih onda i mogu razumjeti, jbg zanimljivije je ovo od pisanja zadace.
I onda kad zavrse u Banovicima na taksiranju bit ce da admin i mona imaju nesto protiv njih.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
HakanSukur
Ti trolaš na onoj temi lj&s, još ti samo onaj lažov Šećer fali, i imaš obraza drugima nešto spočitavati. Licemjerje je gore od nevjerovanja, piše ti fino u kitabu.
Pa ja sam na radnom mjestu. Šta hoš?rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑31 jan 2020, 14:10Nije istina, ima i vjere.![]()
Vidis da nemaju pametnijeg posla od trolanja po sportskom forumu sto dovoljno govori o kakvom profilu ljudi se radi. Mozda su i djeca pa ih onda i mogu razumjeti, jbg zanimljivije je ovo od pisanja zadace.
I onda kad zavrse u Banovicima na taksiranju bit ce da admin i mona imaju nesto protiv njih.![]()
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ne mislim na tebeHeller je napisao/la: ↑31 jan 2020, 14:18Pa ja sam na radnom mjestu. Šta hoš?rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑31 jan 2020, 14:10Nije istina, ima i vjere.![]()
I onda kad zavrse u Banovicima na taksiranju bit ce da admin i mona imaju nesto protiv njih.![]()
S tobom se moze normalno pricati, nisi balavac.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
HakanSukur
Hoće da eliminiše sve neistomišljenike i da saffsaff.ba ovdje napravi. Tema je chat, tu nema offtopica, tako da može samo guslati, ako se administracija bude ponašala u skladu sa modernim tekovinama slobodne misli.
Nema nijedan argument na napisano i onda odstrel lista, mir, ljubav i tolerancija.
Nema nijedan argument na napisano i onda odstrel lista, mir, ljubav i tolerancija.
Ja koliko znam jedno od pravila foruma je bez politike, ali admin je ocigledno digao ruke kad je vidio sa kakvim bukvama ima posla
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Nek se sjate velike sile na ovu temu, da se riješi više pitanje Palestine.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ne laže,kod mene u dnevnici je.Heller je napisao/la: ↑31 jan 2020, 14:18Pa ja sam na radnom mjestu. Šta hoš?rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑31 jan 2020, 14:10Nije istina, ima i vjere.![]()

Fun Fuct, u muslimanskoj Srbiji, dakle Turskoj, postoji košarkaški klub "Bosna 34".
https://www.klix.ba/magazin/showbiz/dva ... /200131070
Jako kvalitetan tekst.
https://www.klix.ba/magazin/showbiz/dva ... /200131070
Jako kvalitetan tekst.
Nullius in verba
- tuzlak1987
- Kontakt:
NATO: Učešće BiH u MAP-u ne prejudicira bilo kakvu odluku o članstvu.
14.12.2019.
Komšić ekskluzivno za FACE: Dobio sam ANP, NATO-u dovoljno.
14.12.2019.
Komšić ekskluzivno za FACE: Dobio sam ANP, NATO-u dovoljno.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/smijenj ... /200131037
Pa ko je njemu dozvolio da hapsi Beriza i ekipu? Sad trpi posljedice. Koje političko zaleđe ima hrpa nepismenih Podrinjskih kabadahija.
Pa ko je njemu dozvolio da hapsi Beriza i ekipu? Sad trpi posljedice. Koje političko zaleđe ima hrpa nepismenih Podrinjskih kabadahija.
Bolje priča jezike naših naroda i narodnosti nego prosječan Sandžo, Hercegovac il Dalmatinac.
Nullius in verba
Jbg, Bošnji sve živo smeta. Samo nek je tespih okačen u autu i limenka u ruci.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Google [Bot], VensanKasel i 18 gostiju.