mrsic07 je napisao/la: ↑26 jan 2020, 21:51Ja zaista ne znam da li je tesko to shvatiti da ovaj vezni red ne moze vise zajedno, sve dizelasi, bjg lafo neki tehnicari.. Daj Valverdea, Modric vise nije za prvih 11, vala i Kros je u zadnje vrijeme sve gori i gori. Plus dodas na to Iska, koji samo zuji, dobijes da nisi imao sut u ovir gola za 45 minuta..
Vezni red je najmanji problem Reala.
Problem je nedostatak gola u napadu.Bale ga ima ali odavno nije to to, proslo njegovo u Madridu.
Ova djeca su dobra ali mlada, zavrsnica im nije na nivou.Edena vise nema nego sto ima ove sezone.Karim sam drzi to (sreca pomazu golovi ostatka ekipe).
Veza je cak sta vise jako dobra.Caso i Valverde su sve samo ne dizelasi, Kros jeste dizelas ali 3.0 V6 quattro.Generalno Toni igra jako jako dobru sezonu, konkretno veceras je razbucao...
Modric ima jos dati Realu uz pravilnu rotaciju.(hint: Atletico finale super kupa).Ja bi ga jos citavu sezonu ostavio da malo radi sa Odegardom i to bi bilo to.
Konkretno veceras je problem bio u dva zamjenska beka.Oba su ofanzivno limitirani, a to najvise utice na igru Reala.Mislim Nacho ga je zabio veceras i svaka cast, strasna opcija kao backup za sve 4 pozicije u odbrani, drzo bi ga u klubu dok moze hodati, ali kad imas dva beka a oba nisi nesto naprijed i imaju manjka talenta patis se jbg.Kad je makar jedan tu dobro je.
To je vcrs bio problem, a generalni problem je ono sto sam prvo pise.To cemo valjda popraviti povratkom Hazarda te dovodjenjem nekog WC igraca next summer.