La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
AJMOOOOOOOOOOOOOO
Mendy nije zamjenski bek. Inače čojk je beton pozadi.
Mendy nije zamjenski bek. Inače čojk je beton pozadi.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
-
Turbogenerator
- Kontakt:
Opaa, napolitanska mašina se zagrijava.
Mogao bi Gattuso za circa mjesec dana da uvali malog debelog posred Kamp Noua, te podere Kiketa i ovce ko siroče napolitanku.
Mogao bi Gattuso za circa mjesec dana da uvali malog debelog posred Kamp Noua, te podere Kiketa i ovce ko siroče napolitanku.
- invincible1921
- Kontakt:
Isto to su igrali i protiv Reala u finali.a jer sam bas to sto ti napisa ja napisao , al bulvalno isto ...samo tad vam nije smetalo da drkate na istu tu igru
=\_1921_/=
- Romagnoli13
- Kontakt:
Real već uveliko radi na smjeni generacija. Pokupiše sve što je iole talentivano iz Brazila i još ponešto iz Evrope i to je to. Barca je Ter Stegen i Messi, ostalo skoro da nije vrijedno pomena. Tu i tamo Suarez bljesne. De Jonga su ugušili, a Dembele odavno prežaljen, Griezmann pogubljen. To je to otprilike.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Barca ima Dembelea i KutinjaRomagnoli13 je napisao/la: ↑27 jan 2020, 22:46Real već uveliko radi na smjeni generacija. Pokupiše sve što je iole talentivano iz Brazila i još ponešto iz Evrope i to je to. Barca je Ter Stegen i Messi, ostalo skoro da nije vrijedno pomena. Tu i tamo Suarez bljesne. De Jonga su ugušili, a Dembele odavno prežaljen, Griezmann pogubljen. To je to otprilike.
A mozda dobiju i Richarlisona
`When the seagulls follow the trawler, it is because they think sardines will be thrown into the sea'
- akisarajevo92
- Kontakt:
dobro neko rece, kad ode Messi bice Barcelona kao Manchester United nakon Fergusona
Don't believe the hype.
Neće biti, no sikiriki.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Joj Seville. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
`When the seagulls follow the trawler, it is because they think sardines will be thrown into the sea'
Ko da je finale bilo. 
Remember, remember the 5th of November.
Atletiko po meni puno bolji, konkretniji.. igramo bez ideje, previse je to defanzivno i sve vise licimo na Atletiko Madrid, samo sto oni imaju komtru, mi nemamo nista od igre.. U drugo poluvrijeme izbaciti Iska, Modrica a ubaciti Viniciusa i Jovica, Valverdea vratiti na sredinu. Sramota je da te Atletiko skoluje ovako na Bernabeu
- anonymousHD
- Kontakt:
Ne moze ovo ovako, nema niko u napadu da kreira sansu, previse su limitirani. Vini ili James u drugom umnesto Modrica.
U napadu Atletica fali neki dobar golgeter, dosad su mogli zabiti
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Vinicius je veci cirkus od onomad Robinha, ako se navijaci reala uopce sjecaju vremena kad je igrao Robinho 
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- LlullSergio
- Kontakt:
Robinho je svoj najbolji fudbal igrao u Madridu. Ali eto samo nek se komentarise, pa sta bilo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

[/url]