e sto ga provali,svaka ti cast

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
e sto ga provali,svaka ti cast
Ne branim nego mi glupo donositi zakljucak na osnovu tih lajkova jer ima raje sto se zafrkava s tim kao ja,pa onda i mene mozete optuzit za dupli acc.IP?Hahah.
Naravno.. Sa psihickog aspekta, Nadalu je mnogo teze igrati protiv losijeg Novaka nego protiv boljeg Thiema, ali to je njegovo dvoriste, ako bude na svom nivou , a to je na RG-u nekako prirodno, trebao bi imati sve u svojim rukama.bodi123 je napisao/la: ↑01 feb 2020, 00:35Istog sam mišljenja. Thiem jes bolji igrač na šljaci, al je Rafa višestruko bolji. 3. i 4. set iz prošlogodišnjeg finala su pravi pokazatelj Thiemove nemoći protiv najboljeg mogućeg Rafe, ono je bilo strašno nešto, isto mašina za mljeveno meso.Krofna je napisao/la: ↑01 feb 2020, 00:28Sa ovom igrom koju je prikazao na AO Thiem ne moze uzeti RG skoro 99% sam siguran, jedno je igrati protiv Rafe ovdje, a drugo na PC-u, tu se on osjeca kao svoj na svome, ako je ovdje mec bio u par lopti, na sljaci bi ovakav mec kao sa AO sigurno otisao na Rafinu stranu.
Sve je do njega. Ako i ove godine pronadje prepoznatljivi nivo, ne sumnjam da je ubjedljivo prvi i jedini pravi favorit za titulu. Novak bi mogao bit najveći protivnik i njega me je više strah od Thiema, zato bi bilo dobro da ih zrijeb ko i lani spoji pa da Domi počisti teren za Rafu![]()
Da znaš da sam o tome razmišljao. Thiem kod Rafana u polufinalu, a ovamo Novaku stare kosti.bodi123 je napisao/la: ↑01 feb 2020, 00:35Sve je do njega. Ako i ove godine pronadje prepoznatljivi nivo, ne sumnjam da je ubjedljivo prvi i jedini pravi favorit za titulu. Novak bi mogao bit najveći protivnik i njega me je više strah od Thiema, zato bi bilo dobro da ih zrijeb ko i lani spoji pa da Domi počisti teren za RafuKrofna je napisao/la: ↑01 feb 2020, 00:28Sa ovom igrom koju je prikazao na AO Thiem ne moze uzeti RG skoro 99% sam siguran, jedno je igrati protiv Rafe ovdje, a drugo na PC-u, tu se on osjeca kao svoj na svome, ako je ovdje mec bio u par lopti, na sljaci bi ovakav mec kao sa AO sigurno otisao na Rafinu stranu.![]()
Respect za tebe i za jos par forumasa (goat,krofna itd.). Zao mi je sto sam sa delinjom zakuhao ovdje, pravi je lik i dobra licnost. Ostali forumasi koje gotivim to vec znaju.
Fed bi mogao ispast iz Top 4 do RG-a ako ne odradi dobro američku turneju i Dubai. Medvedev ne brani faktički ništa sve do iza Wimbledona.S-Y-L-A-R je napisao/la: ↑01 feb 2020, 00:40Da znaš da sam o tome razmišljao. Thiem kod Rafana u polufinalu, a ovamo Novaku stare kosti.bodi123 je napisao/la: ↑01 feb 2020, 00:35Sve je do njega. Ako i ove godine pronadje prepoznatljivi nivo, ne sumnjam da je ubjedljivo prvi i jedini pravi favorit za titulu. Novak bi mogao bit najveći protivnik i njega me je više strah od Thiema, zato bi bilo dobro da ih zrijeb ko i lani spoji pa da Domi počisti teren za RafuKrofna je napisao/la: ↑01 feb 2020, 00:28Sa ovom igrom koju je prikazao na AO Thiem ne moze uzeti RG skoro 99% sam siguran, jedno je igrati protiv Rafe ovdje, a drugo na PC-u, tu se on osjeca kao svoj na svome, ako je ovdje mec bio u par lopti, na sljaci bi ovakav mec kao sa AO sigurno otisao na Rafinu stranu.![]()
![]()
Sumnjam da bi bilo dovoljno, ali bilo bi lijepo za vidjeti.![]()
nisi sa mnom zakuhao,samo nemoj uvrede **** te ja ,voli Rafu i ja volim babuku....misli da mu babuka nije do koljena,i to imas pravo...samo nemoj uvrede molim te...eto samo to ...
Njega sam pomenuo iz fazona, može bilo ko drugi, samo nek se Domi i Rafa pokolju za finale. Eto tebi da ispunimo želju mogu RBA ili Diego ovamo doći do polufinala.bodi123 je napisao/la: ↑01 feb 2020, 00:48Fed bi mogao ispast iz Top 4 do RG-a ako ne odradi dobro američku turneju i Dubai. Medvedev ne brani faktički ništa sve do iza Wimbledona.S-Y-L-A-R je napisao/la: ↑01 feb 2020, 00:40Da znaš da sam o tome razmišljao. Thiem kod Rafana u polufinalu, a ovamo Novaku stare kosti.bodi123 je napisao/la: ↑01 feb 2020, 00:35
Sve je do njega. Ako i ove godine pronadje prepoznatljivi nivo, ne sumnjam da je ubjedljivo prvi i jedini pravi favorit za titulu. Novak bi mogao bit najveći protivnik i njega me je više strah od Thiema, zato bi bilo dobro da ih zrijeb ko i lani spoji pa da Domi počisti teren za Rafu![]()
![]()
Sumnjam da bi bilo dovoljno, ali bilo bi lijepo za vidjeti.![]()
jbg navijacki poletimo...a zato sto sam procitao neku uvredu povuklo me ,znam da nekad i pretjeram sa babukom ...ali sve navijacki zivota mi...izvin ako sam napisao nesto lose,uvrijedio te na bilo koji nacin...nisam tako mislio,samo malo vruca glava..LlullSergio je napisao/la: ↑01 feb 2020, 00:49Cuj mrzim![]()
Ja ti napisao da spamas, ti mene nalijepi![]()
A dobri ste vi kad vam tzv. babuka ispadne, vec babuka odigra 2 dobra meca i odmah se pomamite ovdje![]()
Znam, to će i bit najneizvjesnije, kome ide Thiem, jer kome god dodje - taj je najebo.S-Y-L-A-R je napisao/la: ↑01 feb 2020, 00:50Njega sam pomenuo iz fazona, može bilo ko drugi, samo nek se Domi i Rafa pokolju za finale. Eto tebi da ispunimo želju mogu RBA ili Diego ovamo doći do polufinala.![]()
Jeste ali nisi ti neaktivan mjesec dana, a da svaki dan lajkaš postove na svakoj mogućoj temi čim ga korisnik napiše, mislim dodaj tu isti IP i sličnost pisanju između ta dva akaunta, ali eto, nije bitno više, nema se šta raspravljati, dovoljno rečeno.
haj ne kukaj,sta ces sutra odigrati da prepisem
Nemoj samo od mene prepisat, možeš jedino suprotno.
ma brate nisam dobio ne pamtim,mozda mi ti razbijes maler...