Cuj mrzim
Ja ti napisao da spamas, ti mene nalijepi
A dobri ste vi kad vam tzv. babuka ispadne, vec babuka odigra 2 dobra meca i odmah se pomamite ovdje
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Njega sam pomenuo iz fazona, može bilo ko drugi, samo nek se Domi i Rafa pokolju za finale. Eto tebi da ispunimo želju mogu RBA ili Diego ovamo doći do polufinala.bodi123 je napisao/la: ↑01 feb 2020, 00:48Fed bi mogao ispast iz Top 4 do RG-a ako ne odradi dobro američku turneju i Dubai. Medvedev ne brani faktički ništa sve do iza Wimbledona.S-Y-L-A-R je napisao/la: ↑01 feb 2020, 00:40Da znaš da sam o tome razmišljao. Thiem kod Rafana u polufinalu, a ovamo Novaku stare kosti.bodi123 je napisao/la: ↑01 feb 2020, 00:35
Sve je do njega. Ako i ove godine pronadje prepoznatljivi nivo, ne sumnjam da je ubjedljivo prvi i jedini pravi favorit za titulu. Novak bi mogao bit najveći protivnik i njega me je više strah od Thiema, zato bi bilo dobro da ih zrijeb ko i lani spoji pa da Domi počisti teren za Rafu![]()
![]()
Sumnjam da bi bilo dovoljno, ali bilo bi lijepo za vidjeti.![]()
jbg navijacki poletimo...a zato sto sam procitao neku uvredu povuklo me ,znam da nekad i pretjeram sa babukom ...ali sve navijacki zivota mi...izvin ako sam napisao nesto lose,uvrijedio te na bilo koji nacin...nisam tako mislio,samo malo vruca glava..LlullSergio je napisao/la: ↑01 feb 2020, 00:49Cuj mrzim![]()
Ja ti napisao da spamas, ti mene nalijepi![]()
A dobri ste vi kad vam tzv. babuka ispadne, vec babuka odigra 2 dobra meca i odmah se pomamite ovdje![]()
Znam, to će i bit najneizvjesnije, kome ide Thiem, jer kome god dodje - taj je najebo.S-Y-L-A-R je napisao/la: ↑01 feb 2020, 00:50Njega sam pomenuo iz fazona, može bilo ko drugi, samo nek se Domi i Rafa pokolju za finale. Eto tebi da ispunimo želju mogu RBA ili Diego ovamo doći do polufinala.![]()
Jeste ali nisi ti neaktivan mjesec dana, a da svaki dan lajkaš postove na svakoj mogućoj temi čim ga korisnik napiše, mislim dodaj tu isti IP i sličnost pisanju između ta dva akaunta, ali eto, nije bitno više, nema se šta raspravljati, dovoljno rečeno.
haj ne kukaj,sta ces sutra odigrati da prepisem
Nemoj samo od mene prepisat, možeš jedino suprotno.
ma brate nisam dobio ne pamtim,mozda mi ti razbijes maler...
Ma fino one sibaju loptu, al meni kod zenskog tenisa smeta to sto je all over the place. Evo uzmi Muguruzu,zenska uze RG i Wimby i dvije godine nije prismrdila nekom finalu osim jednom kad je dosla do polufinala RG prije dvije godine cini mi se. Sve ostalo porazi u prvoj sedmici. Ono ne kontam sta im se desi jbte, ko da zaborave igrat tenis u medjuvremenu pa nakon 2,3 godine se sjete ponovo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.