FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Disperadun
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
"Ja ne mogu da vjerujem da neko moze porediti Susica sa Stilom, to prosto ne mogu da vjerujem. "U borbi za titulu ove godine bi mogla presuditi ljubav prema klubu, kod nas je tu dosta igraca koji znaju sta je Zeljo, a kod njih su placenici. Sta mislite kako ce reagovati ostatak ekipe kod pitara kada vidi primanja kod Susica, samk ce ih musti igraci ubuduce." Jedan sladak komentar sa njihove teme
Kakvom se logikom vode uvijek me iznova iznenade.. 

dječak koji raste zavolio te tad,
ostao je ovdje
vezan za svoj grad
ostao je ovdje
vezan za svoj grad
uzivajte braco pustite njih
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- Disperadun
- Kontakt:
Ma naravno drug, nego je nevjerovatno kako uvijek nadju način da iznenade sa svojom neinteligencijom..
dječak koji raste zavolio te tad,
ostao je ovdje
vezan za svoj grad
ostao je ovdje
vezan za svoj grad

-
- Kontakt:
Disperadun je napisao/la: ↑02 feb 2020, 00:12"Ja ne mogu da vjerujem da neko moze porediti Susica sa Stilom, to prosto ne mogu da vjerujem. "U borbi za titulu ove godine bi mogla presuditi ljubav prema klubu, kod nas je tu dosta igraca koji znaju sta je Zeljo, a kod njih su placenici. Sta mislite kako ce reagovati ostatak ekipe kod pitara kada vidi primanja kod Susica, samk ce ih musti igraci ubuduce." Jedan sladak komentar sa njihove teme![]()
![]()

radmila je jos bolja

Kone polako ali sigurno prave ozbiljne korake unazad što se tice borbe za titulu, nakon odlaska Stanojevića izvjestan im je i odlazak Lazića, pa eno na sav glas kukaju kako tri sedmice do početka lige nemaju zadnjeg veznog, kako nemaju kompletiran tim na nekoliko pozicija, ako se na to doda još i loša atmosfera u i oko kluba, podjele, jako loš odrađen prelazni rok, smjena trenera, odnos vlasnika i njegovo finansiranje kluba, sve neke kockice koje ce do kraja uticati i na formu, raspoloženje, i na sve ostalo, pa nedo bog ako budu imali više od tri kartonirana ili povrijeđena igraca u isto vrijeme, donji su u svakom smislu, a tek derbi![]()
-
- Kontakt:
Ludilo , ludilo , ludilo , ludilo ,
Sjevre je sa Istokom poludio .

Sjevre je sa Istokom poludio .

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Neka ih u 60-im. Jeste, jos se fudbal igra zbog ljubavi. Nek Stilicu ne daju platu uopste, iz ljubavi ce on igratDisperadun je napisao/la: ↑02 feb 2020, 00:12"Ja ne mogu da vjerujem da neko moze porediti Susica sa Stilom, to prosto ne mogu da vjerujem. "U borbi za titulu ove godine bi mogla presuditi ljubav prema klubu, kod nas je tu dosta igraca koji znaju sta je Zeljo, a kod njih su placenici. Sta mislite kako ce reagovati ostatak ekipe kod pitara kada vidi primanja kod Susica, samk ce ih musti igraci ubuduce." Jedan sladak komentar sa njihove teme![]()
![]()

Sve po zaslugama. Po dosadasnjoj karijeri Susic apsolutno zasluzuje da je iznad ostatka ekipe po plati. Kad Milanovic bude najbolji na terenu i on ce da ima 15k mjesecno! Do tad..
KO DA MI OTME IZ MOJE DUŠE KOŠEVO!?
-
- Kontakt:
da li ce biti prenos sutra protiv Desne
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
E **** nam znanje ako dodje. Daj nam jos Vusljanina i Cezara tanak je ovaj Susic, propalica obicna.

SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Ne vjerujem da spominjete i citirate ih. Majke mi.
Uzivajte ba u svom klubu i nasim rezultatima pustite druge sta vam je..
Uzivajte ba u svom klubu i nasim rezultatima pustite druge sta vam je..
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Istrci na teren u bordo dresu, na ledjima “Susic”! Kraj.
Poceti ce se iz penzije vracati ns tribine da ih prodje “ah”.
Emire, haj jos jednog ako smijes pa da ti spomenik dizemo.
Poceti ce se iz penzije vracati ns tribine da ih prodje “ah”.
Emire, haj jos jednog ako smijes pa da ti spomenik dizemo.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
-
- Kontakt:
Svaka čast upravi za Sušića, mangupski, nema šta.Nadam se da ce Hadžija iskoristiti ovu situaciju, u kojoj se Anel Hadžić nalazi i da cemo ga dovesti na posudbu.
-
- Kontakt:
Da sam normalan i ja bi poludioSamozdravlje je napisao/la: ↑02 feb 2020, 00:16Ludilo , ludilo , ludilo , ludilo ,
Sjevre je sa Istokom poludio .![]()
![]()
![]()
![]()

Sumnjam da ce biti neka dominacija s naše strane i ako dovedemo sve ove sto smo naumili.
Novi trener, puno novih igraca a prvih nekoliko kola nam je zeznut raspored nadam se da ce ljudi imati strpljenja i bar malo razumijevanja.
Mozda nas krene i od pocetka bas dobro al ne znam koliko je to realno, ocekujem prvih 4-5 kola da ce biti oscilacija u igri. Valjda se ljudi nakon ove euforije nece razocarati.
Novi trener, puno novih igraca a prvih nekoliko kola nam je zeznut raspored nadam se da ce ljudi imati strpljenja i bar malo razumijevanja.
Mozda nas krene i od pocetka bas dobro al ne znam koliko je to realno, ocekujem prvih 4-5 kola da ce biti oscilacija u igri. Valjda se ljudi nakon ove euforije nece razocarati.
You are someone else I am still right here
Ma ljudi sta je bilo,bilo je. Sad samo treba gledati dalje, i pozitivu furat i optimisticni biti , i da dovedes ne znam ti koga nece biti sve pobjede, al aBd titula ce se odbraniti samo sabur i pozitiva deckiiii
-
- Kontakt:
Kad god udjem na stranicu FK Sarajeva prvo sto vidim Nerma Hrvat postavlja uprava napolje , sad je nema