FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
I onaj Jusuf uprava vanka 

hvala
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
fera je napisao/la: ↑02 feb 2020, 00:22Sumnjam da ce biti neka dominacija s naše strane i ako dovedemo sve ove sto smo naumili.
Novi trener, puno novih igraca a prvih nekoliko kola nam je zeznut raspored nadam se da ce ljudi imati strpljenja i bar malo razumijevanja.
Mozda nas krene i od pocetka bas dobro al ne znam koliko je to realno, ocekujem prvih 4-5 kola da ce biti oscilacija u igri. Valjda se ljudi nakon ove euforije nece razocarati.
SVAKA CAST MAJSTORE .

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
TheIvicnjak je napisao/la: ↑02 feb 2020, 00:21Da sam normalan i ja bi poludioSamozdravlje je napisao/la: ↑02 feb 2020, 00:16Ludilo , ludilo , ludilo , ludilo ,
Sjevre je sa Istokom poludio .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Svaki put kad kupim dres ona pita hoces ime prezime igraca razmisljam po 5 minuta (jedino mi AHMETOVIC naupadne). SAD HOCU 7 SUSIC U 3garanture..
Mislim da nam treba neki defanzuvni vezni jer pl bh toliko zaostaje za klubovima tipa ajduk maribor i takve gluposti od klubova da jednostavno moramo imad defanzivnog veznog i ako historicar je 90% slucajeva pogrijesio on je za ovo upravu, jer igraci pl bh nisu profesionalci.
Cinimi se da je Jeleskovic prico da nasi igraci trce 50% manje nego igraci u evropi sa loptom..
Jeleskovic me bio prepo sa svoim davanjima neki programa i gluposti i obradovome skoro ko SUSIC kad sam ga vidio da trenira pidra.
Mislim da nam treba neki defanzuvni vezni jer pl bh toliko zaostaje za klubovima tipa ajduk maribor i takve gluposti od klubova da jednostavno moramo imad defanzivnog veznog i ako historicar je 90% slucajeva pogrijesio on je za ovo upravu, jer igraci pl bh nisu profesionalci.
Cinimi se da je Jeleskovic prico da nasi igraci trce 50% manje nego igraci u evropi sa loptom..
Jeleskovic me bio prepo sa svoim davanjima neki programa i gluposti i obradovome skoro ko SUSIC kad sam ga vidio da trenira pidra.
-
- Kontakt:
Samo pozitiva . Ko pokvari ovu opstu pozitivu je papak , zloco ili iskomlesirani navijac **** . Da mu Bog da , da mu dijete navija za Zelju .TheIvicnjak je napisao/la: ↑02 feb 2020, 00:21Da sam normalan i ja bi poludioSamozdravlje je napisao/la: ↑02 feb 2020, 00:16Ludilo , ludilo , ludilo , ludilo ,
Sjevre je sa Istokom poludio .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ocam

-
- Kontakt:
Pisao sam vam davno da se pregovora i koliko traži para i iskreno nisam vjerovao da će ga moć platiti. Presudilo je da će bit na oku selektoru, presudilo je prezime.
Za neupućene i ove što pjene s druge strane miljacke Sušić je sezonu 2018/19 igrao redovno za Venlo i bio jedan od njihovih najboljih igrača, prešao je u Austriju a sam taj klub od njegog dolaska je odigrao 8 utakmica. A on 2 od tih 8 i jednu na klupi bio. Nisu ga ispoštovali i odlučio je otići. Bez brige ima pravo nastupa za nas jer za Venlo u sezoni 2019/20 nije nastupao. Dakle čovjek je recimo u Maju prošle godine igrao uredno i asistirao u Holandskoj ligi, najbolji igrač Hnla bio u konkurenciji Nestorovskog koji je zabio 25 golova i Juniora Fernandesa i sličnih u vrijeme kad je Mamić harao igraču Hajduka se dala ta titula. Samo da vam duška kaže lažite se. Dobro vam ide. I naši dušebrižnici a i dušmani koji dovode igrače iz Čelika i drugih liga azije na pola godine ugovora.
I to nije sve biće dva pojačanja. Da nam nisu upropastili Zakarića prijetnjama sad bi i on bio tu dogovorio je bio sve. Al klošarska posla.
Za neupućene i ove što pjene s druge strane miljacke Sušić je sezonu 2018/19 igrao redovno za Venlo i bio jedan od njihovih najboljih igrača, prešao je u Austriju a sam taj klub od njegog dolaska je odigrao 8 utakmica. A on 2 od tih 8 i jednu na klupi bio. Nisu ga ispoštovali i odlučio je otići. Bez brige ima pravo nastupa za nas jer za Venlo u sezoni 2019/20 nije nastupao. Dakle čovjek je recimo u Maju prošle godine igrao uredno i asistirao u Holandskoj ligi, najbolji igrač Hnla bio u konkurenciji Nestorovskog koji je zabio 25 golova i Juniora Fernandesa i sličnih u vrijeme kad je Mamić harao igraču Hajduka se dala ta titula. Samo da vam duška kaže lažite se. Dobro vam ide. I naši dušebrižnici a i dušmani koji dovode igrače iz Čelika i drugih liga azije na pola godine ugovora.
I to nije sve biće dva pojačanja. Da nam nisu upropastili Zakarića prijetnjama sad bi i on bio tu dogovorio je bio sve. Al klošarska posla.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Iskreno treba neko i da poslozi sva ova imena. Sprem'te se:
K'o te kara nek' ti pise pjesme.
Yaa sto nas onaj Hadžija levati...
Cuj ti njega..."U zimskom prelaznom roku malo ima kvalitetnih igraca..."
Mi se umalo ne pokasapismo na temi...
Ya šanera ,majko moja mila...

Cuj ti njega..."U zimskom prelaznom roku malo ima kvalitetnih igraca..."
Mi se umalo ne pokasapismo na temi...
Ya šanera ,majko moja mila...

premazan je Hadzija

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
Gledamo, trazimo,
-
- Kontakt:
Neka brate . Svi smo navijaci FKS , ne treba nam to sad .

Davno sam napisao da ima yebački pogled i nikad ne znas sta ce uraditi.

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Stlila je bolji od SUSICA samo zato sto je pola profesionalnog zivota igro po ovim nasim barama pa je znao sta ga ceka, a inace Igrace ko sto je stlic SUSIC nabije na onu stvar i ima preformans kosto stila u najbolji godinama. Po meni Stila je najbolji igrac pl bh dosad bio sad je vec drugi.
Plus ako se doda da je stila napusto fudbal i da ovo igra rekreativno da bi radnickoj klasi dao nade da se nepoubija Za 100ti Rodendan
Ako su mu dali 400 k km OVO JE bolja vjest nego da smo kupili recimo stlica od kona jer to meni govori da nam je budzet toliko velikiI i da ce se jos vise se ulagat
Plus ako se doda da je stila napusto fudbal i da ovo igra rekreativno da bi radnickoj klasi dao nade da se nepoubija Za 100ti Rodendan
Ako su mu dali 400 k km OVO JE bolja vjest nego da smo kupili recimo stlica od kona jer to meni govori da nam je budzet toliko velikiI i da ce se jos vise se ulagat
Radijus kretanja, brzina, motorika je neuporedivo na strani Susica u odnosu na tog njihovog.
- FKS -
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Hebem ti Hadzija sunce,sad nam dovodis dobre igrace,a na ljeto ces nam dovesti Biciklo bez guma i kocnica!
Al fakat,proslu zimu Lazica i Kapica doveo,na ljeto Milanovic,Zinagu,Serba
i Gavric
Hebo to ba kad nema dobrih igraca zimi
Al fakat,proslu zimu Lazica i Kapica doveo,na ljeto Milanovic,Zinagu,Serba

Hebo to ba kad nema dobrih igraca zimi

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Sušić i jest u najboljim godinama. Hoće čovjek na euro došao tu u klub svoje porodice gdje mu je amidža jedna od dvije najveće legende. Nema šta. Nerealno mi je još uvijek kakav su mu ugovor dali. Valjda je malo spustio zahtjeve. Iskreno ako imamo te pare dati igraču mi smo vrlo financijski moćan klub za Bih.Pitar6785 je napisao/la: ↑02 feb 2020, 00:41Stlila je bolji od SUSICA samo zato sto je pola profesionalnog zivota igro po ovim nasim barama pa je znao sta ga ceka, a inace Igrace ko sto je stlic SUSIC nabije na onu stvar i ima preformans kosto stila u najbolji godinama. Po meni Stila je najbolji igrac pl bh dosad bio sad je vec drugi.
Sad Osim nek na konferencijama za medije govori druga najbolja ljevica lige. Ja ću mu lično to prenijeti. Štila je ekstra momak i super igrač. Ali već je ostario. Nerealno je da smo ovakvog igrača doveli sa 27. Ovo je bolje od Benke i Stepanova
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Ne znam za vas ali meni ovo nije dovoljno. Potreban je bar jos jedan ranga Susica da bi se mogli nadat necem u europi 

KO DA MI OTME IZ MOJE DUŠE KOŠEVO!?
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, bhfanatic14, Bordo10, Direktorcic, feniksptica, Hajdeee, mma_hz, N3R3D, PapakIzSa, riki46, rimljanin90, Serha, Tatamata1946, TETRAPAK, vedinjo98 i 142 gosta.