Šipu ga Sosi.AlfredNobel je napisao/la: ↑02 feb 2020, 12:13
Lako ste se prodali zarad nekog TSS-a.. Ja vam nikad ništa neću zaboraviti!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nas problem su prekidi(i kad mi imamo prekid i kad neko ima prekid)..Sa TSS mislim da smo rijesili problem sa prekidima..S desne strane neka TSS izvodi kornere,a sa lijeve Zinedin ili Djokanovic
Ali idalje moramo popraviti reakcije nase odbrane kad neki tim ima prekid..Protiv Zelje 2 prekida 2 gola..Pogotovo me iznervirao onaj prvi,gdje se pravi amaterski faul i odlicna pozicija za Stilica..
Vjerujem u nasu ekipu,i kad bi osvojili 9/9 prva 3 kola bili bi puno blize tituli..Ne brinem se za MDK i TC koliko za Borac..Bit ce zajebano tamo uzeti 3 boda,tako da 7/9 poena je sasvim dobro..Ali vjerujem da ciljamo i da mozemo uzeti 9 bodova sa dobrom analizom protivnika..
Protiv koga zeljo igra?Znam da igraju protiv TC,koja su ostala 2 protivnika?
Bilo bi lijepo pobjeci na +3 i nikako sebe dovesti u situaciju da na kraju sezone budemo imali isti broj bodova,jer tesko cemo stici zeljinu gol razliku..
Kako god,u dobroj smo situaciji!
Ali idalje moramo popraviti reakcije nase odbrane kad neki tim ima prekid..Protiv Zelje 2 prekida 2 gola..Pogotovo me iznervirao onaj prvi,gdje se pravi amaterski faul i odlicna pozicija za Stilica..
Vjerujem u nasu ekipu,i kad bi osvojili 9/9 prva 3 kola bili bi puno blize tituli..Ne brinem se za MDK i TC koliko za Borac..Bit ce zajebano tamo uzeti 3 boda,tako da 7/9 poena je sasvim dobro..Ali vjerujem da ciljamo i da mozemo uzeti 9 bodova sa dobrom analizom protivnika..
Protiv koga zeljo igra?Znam da igraju protiv TC,koja su ostala 2 protivnika?
Bilo bi lijepo pobjeci na +3 i nikako sebe dovesti u situaciju da na kraju sezone budemo imali isti broj bodova,jer tesko cemo stici zeljinu gol razliku..
Kako god,u dobroj smo situaciji!
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Mec zakazan u 17h po lokalnom vremenu, sad kolila je razlika nas i turske hahaha
Mislim da te sjećanje nevara, i ja ga se nesjećam u prvom timu. A morao bi, ako ne kroz utakmice tada kroz priću, jer su bile legendarne njegove za.ebancije, koie je radio sa Blekijem.bordopoeta je napisao/la: ↑02 feb 2020, 11:58Izvinjavam se, ako kako kažete trolam,a nije mi namjera, samo moj dobri "R.K" da ti odgovorim za Seada Sušića. Fakat nađem na transfer m. da je iz Sarajeva otišao u Zvezdu, a i na portalu "Reprezentacija. RS" da je igrao za Sarajevo. NIkako mi to nije jasno, ne mogu da vjerujem da mi je promakao, jer vjeruj mi da znam sve naše igrače-prvotimce, pa i rezerve rezervi. Evo koliko se god trudio, ne mogu se sjetiti, jedino mi je poznato da su naši išli više puta u Zavidoviće da ga pokušaju privoljeti da pređe kod nas. Kao što rekoh, moguće da je pojačavao naše juniore na nekim turnirima (bio je jak i prestižan međunarodni turnir "Kvarnerska riivijera") i kao što rekoh izvinite ako kvarim temu.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Sad he u antaliji 14:33
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
ocigledno smo se zajebunili, ko god mi rece da je utakmica u 12 dabogda mu u san Melunovic dvije noci dolazio
7 1 2 1 0
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobro je, onda je sigurno u 15h.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne valjaju **** nista..Sofa score je tito
Tekma je po turskom vremenu u 17h a po nasem u 15h
Tekma je po turskom vremenu u 17h a po nasem u 15h
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A znam
3 puta promijenili i opet nije tačno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- BordoSarajevo
- Kontakt:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Utakmica juce odigrana danas ce samo snimak pustiti 
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
bordopoeta
- Kontakt:
Ma 100 posto, ni u prvom timu ni u rezervama, niti sam ikad' čuo od naših navijača da to pominje ili da žali što je od nas otišao u Bgd. A ovo što pišu na trans. m. ne mora uopšte biti relevantno i pitanje je iz kojih razloga piše a u ovom slučaju vidi se elementarno nepoznavanje materije o kojoj piše.Jadnimi je napisao/la: ↑02 feb 2020, 12:30Mislim da te sjećanje nevara, i ja ga se nesjećam u prvom timu. A morao bi, ako ne kroz utakmice tada kroz priću, jer su bile legendarne njegove za.ebancije, koie je radio sa Blekijem.bordopoeta je napisao/la: ↑02 feb 2020, 11:58Izvinjavam se, ako kako kažete trolam,a nije mi namjera, samo moj dobri "R.K" da ti odgovorim za Seada Sušića. Fakat nađem na transfer m. da je iz Sarajeva otišao u Zvezdu, a i na portalu "Reprezentacija. RS" da je igrao za Sarajevo. NIkako mi to nije jasno, ne mogu da vjerujem da mi je promakao, jer vjeruj mi da znam sve naše igrače-prvotimce, pa i rezerve rezervi. Evo koliko se god trudio, ne mogu se sjetiti, jedino mi je poznato da su naši išli više puta u Zavidoviće da ga pokušaju privoljeti da pređe kod nas. Kao što rekoh, moguće da je pojačavao naše juniore na nekim turnirima (bio je jak i prestižan međunarodni turnir "Kvarnerska riivijera") i kao što rekoh izvinite ako kvarim temu.
![]()
A te "za.ebancije" sa Blekijem (Vladislav Bogičević), vjerovatno znaš da su Seju, Blekija, Jeftića (Žika Jeftić - "Lun kralj ponoći") i Krivokuću zvali "Četiri musketira" zbog njihovih terevenki po Bgd. A često je Sejo znao avionom doći u Sa, pa u kafanu kod Mehe na Sedreniku, gdje se potocima točio viski, pa u ranu zoru nazad u Bgd.
Smijem se zakleti da nikada nije bio član našeg kluba, i kao što rekoh moguće da je na nekim turnirima pojačavao naše juniore, što je bila česta praksa gdje bi naši treneri vidjeli mogućnosti i kvalitet mladog igrača.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.