Jadnimi je napisao/la: ↑02 feb 2020, 12:30
bordopoeta je napisao/la: ↑02 feb 2020, 11:58
Izvinjavam se, ako kako kažete trolam,a nije mi namjera, samo moj dobri "R.K" da ti odgovorim za Seada Sušića. Fakat nađem na transfer m. da je iz Sarajeva otišao u Zvezdu, a i na portalu "Reprezentacija. RS" da je igrao za Sarajevo. NIkako mi to nije jasno, ne mogu da vjerujem da mi je promakao, jer vjeruj mi da znam sve naše igrače-prvotimce, pa i rezerve rezervi. Evo koliko se god trudio, ne mogu se sjetiti, jedino mi je poznato da su naši išli više puta u Zavidoviće da ga pokušaju privoljeti da pređe kod nas. Kao što rekoh, moguće da je pojačavao naše juniore na nekim turnirima (bio je jak i prestižan međunarodni turnir "Kvarnerska riivijera") i kao što rekoh izvinite ako kvarim temu.
Mislim da te sjećanje nevara, i ja ga se nesjećam u prvom timu. A morao bi, ako ne kroz utakmice tada kroz priću, jer su bile legendarne njegove za.ebancije, koie je radio sa Blekijem.
Ma 100 posto, ni u prvom timu ni u rezervama, niti sam ikad' čuo od naših navijača da to pominje ili da žali što je od nas otišao u Bgd. A ovo što pišu na trans. m. ne mora uopšte biti relevantno i pitanje je iz kojih razloga piše a u ovom slučaju vidi se elementarno nepoznavanje materije o kojoj piše.
A te "za.ebancije" sa Blekijem (Vladislav Bogičević), vjerovatno znaš da su Seju, Blekija, Jeftića (Žika Jeftić - "Lun kralj ponoći") i Krivokuću zvali "Četiri musketira" zbog njihovih terevenki po Bgd. A često je Sejo znao avionom doći u Sa, pa u kafanu kod Mehe na Sedreniku, gdje se potocima točio viski, pa u ranu zoru nazad u Bgd.
Smijem se zakleti da nikada nije bio član našeg kluba, i kao što rekoh moguće da je na nekim turnirima pojačavao naše juniore, što je bila česta praksa gdje bi naši treneri vidjeli mogućnosti i kvalitet mladog igrača.