Ukoliko Đoković dobije Nadala na RG , nema se šta pisati , to je to .
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
gotov je rafa prijatelju thiem ce mu dohakat na rg

na ostalim gs ne moze vise nista..

u noletovim rukama je goat samo da opet ne bude imaza, trava, jelene

STEVIE GERRARD
Pa da, vrlo lako bi moglo to biti to. Ali ne vjerujem.bombaysaphire je napisao/la: ↑02 feb 2020, 15:34Ukoliko Đoković dobije Nadala na RG , nema se šta pisati , to je to .
Dobiti Rafu tamo je najveci izazov u historiji sporta.
- LlullSergio
- Kontakt:
Ma da je ovo izgubio to bi bilo 5. finale koje gubi od nekoga ko se ne zove Nadal ili Federer i to je fakat previse. Predao bi stafetu i Thiemu poslije Murraya,a mozemo reci i Stana mada Stan prvo finale uze protiv Rafe.
Bas bi puno bilo 5. finala da izgubi od trojca Thiem,Wawa,Murray. I sad trenutno ja zalim jbt jer nije malo 4 naslova.Da je makar dvije uzeo na korak do Rogera bi ono bio jbt.
Al' aj je.bat ga. Slaviti ovu tesko izvojevanu titulu..
Mada bit ce sve teze i teze u svakom buducem pohodu. Stvarno sad malo dijeli Thiema i ovaj nextgen od njih trojice.Ne zaboraviti sta je Medo uradio Rafi u finalu US Opena. Nisam bas siguran da ce tako lako doci do tih 20 titula.Nije osvojiti GS nesto sto se desava tek tako. Treba ostvariti **** 7 pobjeda na 3 dobijena seta.
Sto kaze i Nole sad kod Matsa ova i sljedeca godina su krucijalne.
Bas bi puno bilo 5. finala da izgubi od trojca Thiem,Wawa,Murray. I sad trenutno ja zalim jbt jer nije malo 4 naslova.Da je makar dvije uzeo na korak do Rogera bi ono bio jbt.
Al' aj je.bat ga. Slaviti ovu tesko izvojevanu titulu..

Sto kaze i Nole sad kod Matsa ova i sljedeca godina su krucijalne.
- invincible1921
- Kontakt:
Rafa ne moze bit goat iz prostog razloga sto ce od 20 i kusur GS titula, dvije trecine bit titule sa roland garosa
=\_1921_/=
Kazem ja Novaku jucer da ne razvlaci servise ko Nadal **** ce te i on ne poslusa.I sta bi?Bi da sudija pokloni set Timu a kad stereoidas cjeli mec to radi nikad mu a ne kazu.E sad na RG ako se nadju u duelu Novak ako je pametan cim istekne vrjeme za servis odma protestovat i trazit poen.
NO1E opet prvi,idu sedmice,povecana razlika nad Nadalom a smanjena za Fedexom.
Fed 931 bod
Novak 830
Nadal 804
Nadal ako ne osvoji RG ispada iz ove utrke.
Fed 931 bod
Novak 830
Nadal 804
23
Na RG i Wimbledonu bi se dosta toga moglo lomit. Nadal i Federer pod nikad vecim pritiskom. Spanac mora uzet RG, a Federer mora uzet Wimbledon, a Nolo s druge strane mora uzet jedan od ta dva turnira da ostane u ozbiljnoj utrciGOAT je napisao/la: ↑02 feb 2020, 16:06Kazem ja Novaku jucer da ne razvlaci servise ko Nadal **** ce te i on ne poslusa.I sta bi?Bi da sudija pokloni set Timu a kad stereoidas cjeli mec to radi nikad mu a ne kazu.E sad na RG ako se nadju u duelu Novak ako je pametan cim istekne vrjeme za servis odma protestovat i trazit poen.
Fed 931 bod
Novak 830
Nadal 804

Niste cetnici ko je to rekao ? Vas problem je sabanluk i sto nazor zelite da budete nesto sto nikad necete biti.Naravno,ovo se ne odnosi na sve Zenicane ali govorim za vecinu.
23
Procitaj cijelu raspravu.
A opet i ovo tvoje je generaliziranje.
Al hajd. Neko koga je mati rodila u Sarajevu, cini ga automatski vecim, od onog koga je mati rodila u Zenici.
Naravno i ovdje sam postavio stereotip u sarkasticnoj formi...
A opet i ovo tvoje je generaliziranje.
Al hajd. Neko koga je mati rodila u Sarajevu, cini ga automatski vecim, od onog koga je mati rodila u Zenici.
Naravno i ovdje sam postavio stereotip u sarkasticnoj formi...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
A ko kaze da je br. GS presudan za titulu GOAT-a? Postoje i drugi parametri...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Da, jedan od...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

dobar je marrce lik ...evo da i njemu cestitam

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Ja NeXT gena i qrca. Prvo onaj šarlatan Medvedev pa sad ovaj černobilski isprdak iz Austrije.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Slazem se nije GS glavni argument.Ipak su to sedmice....a nisu ni sedmice neg broj godina na br.1.... nije ni to ustvari neg mastersi......a nije ni to neg ATP Finala ipak....evo ga,Olimpijada je glavna san svakog sportis........Na kraju se mora reci da je glavni argument za GOATa poznavanje srpskih ratnih pjesama
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
helem nikad se niko nece sloziti oko toga jer i ne postoji mjerodavan parametar...tako da i mi talasamo ispricanu pricu vec 1000 puta ..BosniaBoston je napisao/la: ↑02 feb 2020, 16:24Slazem se nije GS glavni argument.Ipak su to sedmice....a nisu ni sedmice neg broj godina na br.1.... nije ni to ustvari neg mastersi......a nije ni to neg ATP Finala ipak....evo ga,Olimpijada je glavna san svakog sportis........Na kraju se mora reci da je glavni argument za GOATa poznavanje srpskih ratnih pjesama
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Tu bi ti bio shampion...BosniaBoston je napisao/la: ↑02 feb 2020, 16:24..Na kraju se mora reci da je glavni argument za GOATa poznavanje srpskih ratnih pjesama

A jbm li ga, to je najbitniji parametar, nakon njega idu ostali koji učvršćuju tu poziciju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- LlullSergio
- Kontakt:
Pa sta je glavni argument po pojedinima ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.