zamisli koristiti bilo sta osim Gmaila
jbt Outlook i Yahoo su
Moderator/ica: insider
zamisli koristiti bilo sta osim Gmaila
Idi igraj Fortnite i spremaj se RamboSviuodbranu je napisao/la: ↑02 feb 2020, 16:44Sto, moramo biti spremni za ustaske horde.Antipolitika3 je napisao/la: ↑02 feb 2020, 16:40HahahahahahahaSviuodbranu je napisao/la: ↑02 feb 2020, 15:19Kod mene buraz isao na gadjanje jucer, kaze da obnovi gradivo.
Reko sto kaze buraz imamo nekoliko opcija pa za koju zatreba, ili cetnici, ili ustase.
Reko koja je treca m,kaze Resident Evil.![]()
Bolestan si![]()
Jel to nisu ustase zatvarali Bosnjake u logore, silovali, palili, mucili, jel to se nisu desili Ahmici, ili masakr u Herama, treba uvjek biti spreman za povampirene hdz koljace.
Pa nitko ne spominje to..forsirate samo da su bošnjaci uvijek dobijali po pi ckiSviuodbranu je napisao/la: ↑02 feb 2020, 16:53Zar nisusam slagao nesto
![]()
A to da se ne moze odbraniti isto okaci macku o rep![]()
Ustasko cetnicke junacine imaju srce samo muciti civile. Dobili su po pi cki i jedni i drugi. Pa onda placu daj Vasingtonski sporazum, daj Dejton kmekme.
Ja sam spreman se rodio, iz takve famelije jbg.
Pa ako je zaklano i pobijeno nekoliko hiljada iz Visegrada, recimo civila onda jesmo. Zavisi kako gledas.Rosicky je napisao/la: ↑02 feb 2020, 16:58Pa nitko ne spominje to..forsirate samo da su bošnjaci uvijek dobijali po pi ckiSviuodbranu je napisao/la: ↑02 feb 2020, 16:53Zar nisusam slagao nesto
![]()
A to da se ne moze odbraniti isto okaci macku o rep![]()
Ustasko cetnicke junacine imaju srce samo muciti civile. Dobili su po pi cki i jedni i drugi. Pa onda placu daj Vasingtonski sporazum, daj Dejton kmekme.
Ja sam spreman se rodio, iz takve famelije jbg.![]()
Tata na budzetu?Sviuodbranu je napisao/la: ↑02 feb 2020, 17:10Vama bi pomogli krstasi sigurno ko i devedesetih. Ali dzaba im tada bilo, prezivili smo. I opet cemo
Aha.predsjednik stranke.Antipolitika3 je napisao/la: ↑02 feb 2020, 17:14Tata na budzetu?Sviuodbranu je napisao/la: ↑02 feb 2020, 17:10Vama bi pomogli krstasi sigurno ko i devedesetih. Ali dzaba im tada bilo, prezivili smo. I opet cemo