Pa nitko ne spominje to..forsirate samo da su bošnjaci uvijek dobijali po pi ckiSviuodbranu je napisao/la: ↑02 feb 2020, 16:53Zar nisusam slagao nesto
![]()
A to da se ne moze odbraniti isto okaci macku o rep![]()
Ustasko cetnicke junacine imaju srce samo muciti civile. Dobili su po pi cki i jedni i drugi. Pa onda placu daj Vasingtonski sporazum, daj Dejton kmekme.
Ja sam spreman se rodio, iz takve famelije jbg.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Pa ako je zaklano i pobijeno nekoliko hiljada iz Visegrada, recimo civila onda jesmo. Zavisi kako gledas.Rosicky je napisao/la: ↑02 feb 2020, 16:58Pa nitko ne spominje to..forsirate samo da su bošnjaci uvijek dobijali po pi ckiSviuodbranu je napisao/la: ↑02 feb 2020, 16:53Zar nisusam slagao nesto
![]()
A to da se ne moze odbraniti isto okaci macku o rep![]()
Ustasko cetnicke junacine imaju srce samo muciti civile. Dobili su po pi cki i jedni i drugi. Pa onda placu daj Vasingtonski sporazum, daj Dejton kmekme.
Ja sam spreman se rodio, iz takve famelije jbg.![]()
1 Tuzlanska medjede.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
-
HakanSukur
Pobjegneš iz Bosne u miru, a vratio bi se da je braniš u ratu. Ukoliko ne pogineš ili ostaneš teški invalid, da sutra opet možeš u ćafirsku Evropu, jer bi stanje bilo još gore. Natprosječna logika, skidam kapu.
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Bez Bosne nema ni nas...Pa gdje god bili. Sve sto imas, steknes, zaradis ne znaci ti nista bez domovine.
Umiremo svakako pa umro u krevetu, ili u odbrani domovine isto nije. Svakom svacije
Umiremo svakako pa umro u krevetu, ili u odbrani domovine isto nije. Svakom svacije
- Antipolitika3
- Kontakt:
Okruzen Hrvatskom koja je u Nato savezu i Srbijom koju kroz vjekove stoji rus koji samo ceka negdje oruzje sprasiti da se odmakne granica Nato saveza i ludi bosniak iz Tuzle sa prackom i obukom na play stationu priziva rat... Vjerovatno se nadas da si bitan Erdoganu samljele bi nas sile kao u siriji nebi se znalo tko koga roka 
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Vama bi pomogli krstasi sigurno ko i devedesetih. Ali dzaba im tada bilo, prezivili smo. I opet cemo
- Antipolitika3
- Kontakt:
Tata na budzetu?Sviuodbranu je napisao/la: ↑02 feb 2020, 17:10Vama bi pomogli krstasi sigurno ko i devedesetih. Ali dzaba im tada bilo, prezivili smo. I opet cemo
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
HakanSukur
To je zato što su drugi narodi pizde i boje se ratovati, žive u pič-kastom miru i blagostanju, a ovdje sve gazije, plemići i vojvode, vidi kako nam je dobro, samo daj rata i krvi, pa ćemo poslije Hansu šupak prati ili raditi kod domaćih robovlasnika za hljeb i mlijeko.

-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Aha.predsjednik stranke.Antipolitika3 je napisao/la: ↑02 feb 2020, 17:14Tata na budzetu?Sviuodbranu je napisao/la: ↑02 feb 2020, 17:10Vama bi pomogli krstasi sigurno ko i devedesetih. Ali dzaba im tada bilo, prezivili smo. I opet cemo
-
HakanSukur
Za šta ratovati jb vas bog mahniti, živiš u zadnjem šupku Evrope i svađaš se oko gluposti svaki dan. Pogotovo ovi dijasporci, vrati se ovdje pa se bori za tu domovinu koju voliš, pravi proteste, revolucije, klince, palce, nećeš, nego truješ dodatno i ovako zatrovane ljude, mrš.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Zar ovaj sviudbranu nije iz BiH?HakanSukur je napisao/la: ↑02 feb 2020, 17:19Za šta ratovati jb vas bog mahniti, živiš u zadnjem šupku Evrope i svađaš se oko gluposti svaki dan. Pogotovo ovi dijasporci, vrati se ovdje pa se bori za tu domovinu koju voliš, pravi proteste, revolucije, klince, palce, nećeš, nego truješ dodatno i ovako zatrovane ljude, mrš.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Ti prvi, ja za tobom...
Kod mene buraz 3 mjeseca na terapije isao jedva ga uspravili doktori posle protesta od batina pendrecima. I zasto sta se desilo. Kao da nista bilo nije.
Ma asd, standardna spika dijaspora ovo ono.
Evo 24 000 boraca je van BiH, i oni pic ke, jel de.
Kako ste jadni jbt, kada nema sta konkretno, ide nemoc dijaspora, wc blabla.
Kod mene buraz 3 mjeseca na terapije isao jedva ga uspravili doktori posle protesta od batina pendrecima. I zasto sta se desilo. Kao da nista bilo nije.
je al pobjeguljaAntipolitika3 je napisao/la: ↑02 feb 2020, 17:20Zar ovaj sviudbranu nije iz BiH?HakanSukur je napisao/la: ↑02 feb 2020, 17:19Za šta ratovati jb vas bog mahniti, živiš u zadnjem šupku Evrope i svađaš se oko gluposti svaki dan. Pogotovo ovi dijasporci, vrati se ovdje pa se bori za tu domovinu koju voliš, pravi proteste, revolucije, klince, palce, nećeš, nego truješ dodatno i ovako zatrovane ljude, mrš.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
HakanSukur
Pa dobio sam i ja po bubrezima tad, i vidiš nikom ništa, prodaju se ljudi za marku. Šta sad treba ratovati i biće bolje? Samo gore može biti, tad ni tebe, ni brata, ni mene, ni croate, ni serbe više niko ne ispravi, mani se te priče, to je poenta.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Jeb. Em ga ratobornog 
Cuj dezerter a ratovao bi oh ****. em ti majku tko sve pise
Bolje da su ovakvi vani idioti pa ovo malo sto nas je ostalo da zivimo u miru i blagostanju jednog dana
Cuj dezerter a ratovao bi oh ****. em ti majku tko sve pise
Bolje da su ovakvi vani idioti pa ovo malo sto nas je ostalo da zivimo u miru i blagostanju jednog dana
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- ASD
- Kontakt:
Nemam ja ništa protiv dijaspore. Imam rodbine i prijatelja s kojima sam dobar. Ali kad krenu izljevi patriotizma, povraća mi se. To je teško licemjerstvo.Sviuodbranu je napisao/la: ↑02 feb 2020, 17:24Ti prvi, ja za tobom...
Trenutno korisnika/ca: chelsea358 i 7 gostiju.