Ista stvar u kosarci sa Jordanom, sta god neko drugi uradi, uvijek ce Jordan biti GOAT, upravo zbog toga, popularizacije sporta, dominacije i svega.BosniaBoston je napisao/la: ↑02 feb 2020, 17:54Preće i Nadal i Novak vjerovatno Federera statisticki ustvari 90% mogućnost,ali ipak je ovaj čovjek pionir svega što se dešava u tenisu,popularizacija,elegancija,kultura.
Kako god da se završe njihove karijere,Federer ostaje najveći brend u tenisu i idalje će biti iznad ovih na rank listama najvećih sportaša
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Nema mi dražeg argumenta. 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- invincible1921
- Kontakt:
Jelde..kobi je veci i bolji od lebrona, jer lebron nikad nije doso u park da baci basketa s rendom rajom...BosniaBoston je napisao/la: ↑02 feb 2020, 17:54Preće i Nadal i Novak vjerovatno Federera statisticki ustvari 90% mogućnost,ali ipak je ovaj čovjek pionir svega što se dešava u tenisu,popularizacija,elegancija,kultura.
Kako god da se završe njihove karijere,Federer ostaje najveći brend u tenisu i idalje će biti iznad ovih na rank listama najvećih sportaša
=\_1921_/=
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nemojte me zezati i ti i sila da vjerujete da ce Novak ikad postati veci brend od Federera...invincible1921 je napisao/la: ↑02 feb 2020, 17:57Jelde..kobi je veci i bolji od lebrona, jer lebron nikad nije doso u park da baci basketa s rendom rajom...BosniaBoston je napisao/la: ↑02 feb 2020, 17:54Preće i Nadal i Novak vjerovatno Federera statisticki ustvari 90% mogućnost,ali ipak je ovaj čovjek pionir svega što se dešava u tenisu,popularizacija,elegancija,kultura.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
S-Y-L-A-R je napisao/la: ↑02 feb 2020, 17:53Ima Bogme, ako neko dominira u svim segmentima, nema tu više "za mene je najbolji" priče.Unofficialpage je napisao/la: ↑02 feb 2020, 17:47Pa nema smisla ako poredimo Rafu sa šta znam Murrayom ali ako poredimo sa Novakom i Federerom gdje jedna sitnica odlučuje mnogo toga onda i taj podatak dobije neki smisao, kao i kod Federera da ima negativan H2H protiv ove dvojice. Generalno, meni te priče oko GOAT i slično nemaju nekog smisla, svi oni imaju svoje podloge gdje dominiraju gdje je na travi iznenađenje mnogo lakše napraviti nego na šljaci, za navijače Federera je Federer najbolji, za navijače Nadala to je Nadal kao i za navijače Novaka to je Novak. Nema tu statistike koja će to promjeniti.
Ja se bojim da neće doći neko lošiji od sve trojice pa iskoristiti eventualni nedostatak konkurencije, a vrlo je moguće da se desi.
Šta ti misliš kakva je sad konkurencija?
Čudna je ta priča o konkurenciji, baš čudna...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Boli me ona stvar za brend. Nema ni od Beckhama većeg brenda u Engleza, pa je li im najbolji igrač ikad? Nije ni blizu. Čuj brend.BosniaBoston je napisao/la: ↑02 feb 2020, 18:01Nemojte me zezati i ti i sila da vjerujete da ce Novak ikad postati veci brend od Federera...invincible1921 je napisao/la: ↑02 feb 2020, 17:57Jelde..kobi je veci i bolji od lebrona, jer lebron nikad nije doso u park da baci basketa s rendom rajom...BosniaBoston je napisao/la: ↑02 feb 2020, 17:54Preće i Nadal i Novak vjerovatno Federera statisticki ustvari 90% mogućnost,ali ipak je ovaj čovjek pionir svega što se dešava u tenisu,popularizacija,elegancija,kultura.

41.21.1.
- invincible1921
- Kontakt:
Sportski forum, rasprava o sportu, uspjesima itd...te argumente tvoje na EFSU smjer marketing memadzment pa nek se rapsravljaBosniaBoston je napisao/la: ↑02 feb 2020, 18:01Nemojte me zezati i ti i sila da vjerujete da ce Novak ikad postati veci brend od Federera...invincible1921 je napisao/la: ↑02 feb 2020, 17:57Jelde..kobi je veci i bolji od lebrona, jer lebron nikad nije doso u park da baci basketa s rendom rajom...BosniaBoston je napisao/la: ↑02 feb 2020, 17:54Preće i Nadal i Novak vjerovatno Federera statisticki ustvari 90% mogućnost,ali ipak je ovaj čovjek pionir svega što se dešava u tenisu,popularizacija,elegancija,kultura.

=\_1921_/=
Pa sama činjenica da imaš TOP3 ikad zajedno dovoljno govori. Mislim, uzmi samo perspektivu da dvojica ne postoje(bilo koja dvojica). Ovaj preostali bi brojao do 50.bombaysaphire je napisao/la: ↑02 feb 2020, 18:03Šta ti misliš kakva je sad konkurencija?
41.21.1.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ko Wayne Gretzky u hokejuS-Y-L-A-R je napisao/la: ↑02 feb 2020, 18:08Pa sama činjenica da imaš TOP3 ikad zajedno dovoljno govori. Mislim, uzmi samo perspektivu da dvojica ne postoje(bilo koja dvojica). Ovaj preostali bi brojao do 50.bombaysaphire je napisao/la: ↑02 feb 2020, 18:03Šta ti misliš kakva je sad konkurencija?
#Punoljetstvo
-
- Kontakt:
U zadnje vrijeme ne mogu da ne primjetim , da navijači Đokovića u 90% postova na ovome forumu ono komentarišu Đokovića sve lijepo krasno , ali usput potkači Federera redovno , jadno i tužno to postaje ...
Ne kontam majke mi takve likove nikako , čak nas (navijače Federera ) napadaju što navijamo za njega , u smislu vi ste ovakvi vi ste onakvi ...
Šta god da napišemo, odmah kreću sa provokacijama (na početku normalnim ) , kasnije kao kočijaši ...
Ne kontam majke mi takve likove nikako , čak nas (navijače Federera ) napadaju što navijamo za njega , u smislu vi ste ovakvi vi ste onakvi ...
Šta god da napišemo, odmah kreću sa provokacijama (na početku normalnim ) , kasnije kao kočijaši ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
A koji su to postovi konkretno? Koji si to baš sad primjetio da je izazvao ovakvu reakciju?bombaysaphire je napisao/la: ↑02 feb 2020, 18:10U zadnje vrijeme ne mogu da ne primjetim , da navijači Đokovića u 90% postova na ovome forumu ono komentarišu Đokovića sve lijepo krasno , ali usput potkači Federera redovno , jadno i tužno to postaje ...
Što se drugog dijela tiče, jesi ti ispratio današnji meč?

41.21.1.
-
- Kontakt:
S-Y-L-A-R je napisao/la: ↑02 feb 2020, 18:04Boli me ona stvar za brend. Nema ni od Beckhama većeg brenda u Engleza, pa je li im najbolji igrač ikad? Nije ni blizu. Čuj brend.BosniaBoston je napisao/la: ↑02 feb 2020, 18:01Nemojte me zezati i ti i sila da vjerujete da ce Novak ikad postati veci brend od Federera...invincible1921 je napisao/la: ↑02 feb 2020, 17:57
Jelde..kobi je veci i bolji od lebrona, jer lebron nikad nije doso u park da baci basketa s rendom rajom...![]()
Ne znam vala , Federer sa onakvom igrom dođe do polufinala , Đoković danas niđe veze i opet uzme titulu , ok imaš 3 najboljih ali samo njih , ovi ostali presmiješni ...
Meni odavno nije bila slabija konkurencija, do prije par godina imao si Murraya , Stana , DelPotra , 3 igrača koji mogu da te pobjede na GS-u bez problema , danas je bitno samo da njih trojica igraju u finalu, neko od njih i vamo su 5% šanse za protivnika ...
Pa svi koje si nabrojao su dio ove ere i konkurencije ovom trojcu.bombaysaphire je napisao/la: ↑02 feb 2020, 18:16S-Y-L-A-R je napisao/la: ↑02 feb 2020, 18:04Boli me ona stvar za brend. Nema ni od Beckhama većeg brenda u Engleza, pa je li im najbolji igrač ikad? Nije ni blizu. Čuj brend.BosniaBoston je napisao/la: ↑02 feb 2020, 18:01
Nemojte me zezati i ti i sila da vjerujete da ce Novak ikad postati veci brend od Federera...![]()
Ne znam vala , Federer sa onakvom igrom dođe do polufinala , Đoković danas niđe veze i opet uzme titulu , ok imaš 3 najboljih ali samo njih , ovi ostali presmiješni ...
Meni odavno nije bila slabija konkurencija, do prije par godina imao si Murraya , Stana , DelPotra , 3 igrača koji mogu da te pobjede na GS-u bez problema , danas je bitno samo da njih trojica igraju u finalu, neko od njih i vamo su 5% šanse za protivnika ...

Ljudi to zanemaruju, vjerovatno zbog toga koliko ova trojica traju. Imaš osjećaj da su ispratili 3-4 generacije tenisera.

41.21.1.
- BosniaBoston
- Kontakt:
.Od 2008 do 2015 zlatno doba imas veliku trojku + Andy,Stan,DelPo,Tsonga,Berdych,Verdasco,Ferrer,Čilić...
#Punoljetstvo
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ako govorimo od razlici <5 onda nemamo dominaciju, sva trojica imaju podjednake uspjehe i odvajaju ih te neke sitnice. Nijedan neće imati apsolutnu dominacinu nad drugom dvojicom. Ta druga rečenica govori baš o onome zašto ovo nema smisla, da je Murray igrao 20 god ranije on bi bio 15+ slam igrač i kako bi onda mogli opovrgnuti to i reći ma ne bi on sad tako dominirao. Za mene je Federer najbolji svih vremena ma šta urade Nadal i Đoković dok je za tebe to Nole ma šta uradili Nadal i Federer a činjenica je da i ti kao i ja imamo realnu osnovu da ovako mislimo.S-Y-L-A-R je napisao/la: ↑02 feb 2020, 17:53Ima Bogme, ako neko dominira u svim segmentima, nema tu više "za mene je najbolji" priče.Unofficialpage je napisao/la: ↑02 feb 2020, 17:47Pa nema smisla ako poredimo Rafu sa šta znam Murrayom ali ako poredimo sa Novakom i Federerom gdje jedna sitnica odlučuje mnogo toga onda i taj podatak dobije neki smisao, kao i kod Federera da ima negativan H2H protiv ove dvojice. Generalno, meni te priče oko GOAT i slično nemaju nekog smisla, svi oni imaju svoje podloge gdje dominiraju gdje je na travi iznenađenje mnogo lakše napraviti nego na šljaci, za navijače Federera je Federer najbolji, za navijače Nadala to je Nadal kao i za navijače Novaka to je Novak. Nema tu statistike koja će to promjeniti.
Ja se bojim da neće doći neko lošiji od sve trojice pa iskoristiti eventualni nedostatak konkurencije, a vrlo je moguće da se desi.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- invincible1921
- Kontakt:
Ja bi prije reko da je obratno, jer navijaci federera polusavaju osporit uspjeh djokovica na terenu, nekim nespoetskim elementimaS-Y-L-A-R je napisao/la: ↑02 feb 2020, 18:15A koji su to postovi konkretno? Koji si to baš sad primjetio da je izazvao ovakvu reakciju?bombaysaphire je napisao/la: ↑02 feb 2020, 18:10U zadnje vrijeme ne mogu da ne primjetim , da navijači Đokovića u 90% postova na ovome forumu ono komentarišu Đokovića sve lijepo krasno , ali usput potkači Federera redovno , jadno i tužno to postaje ...
Što se drugog dijela tiče, jesi ti ispratio današnji meč?![]()

=\_1921_/=
Uno saberi se malo, ti si moderator moras biti primjer ostalima.Unofficialpage je napisao/la: ↑02 feb 2020, 18:20Ako govorimo od razlici <5 onda nemamo dominaciju, sva trojica imaju podjednake uspjehe i odvajaju ih te neke sitnice. Nijedan neće imati apsolutnu dominacinu nad drugom dvojicom. Ta druga rečenica govori baš o onome zašto ovo nema smisla, da je Murray igrao 20 god ranije on bi bio 15+ slam igrač i kako bi onda mogli opovrgnuti to i reći ma ne bi on sad tako dominirao. Za mene je Federer najbolji svih vremena ma šta urade Nadal i Đoković dok je za tebe to Nole ma šta uradili Nadal i Federer a činjenica je da i ti kao i ja imamo realnu osnovu da ovako mislimo.S-Y-L-A-R je napisao/la: ↑02 feb 2020, 17:53Ima Bogme, ako neko dominira u svim segmentima, nema tu više "za mene je najbolji" priče.Unofficialpage je napisao/la: ↑02 feb 2020, 17:47Pa nema smisla ako poredimo Rafu sa šta znam Murrayom ali ako poredimo sa Novakom i Federerom gdje jedna sitnica odlučuje mnogo toga onda i taj podatak dobije neki smisao, kao i kod Federera da ima negativan H2H protiv ove dvojice. Generalno, meni te priče oko GOAT i slično nemaju nekog smisla, svi oni imaju svoje podloge gdje dominiraju gdje je na travi iznenađenje mnogo lakše napraviti nego na šljaci, za navijače Federera je Federer najbolji, za navijače Nadala to je Nadal kao i za navijače Novaka to je Novak. Nema tu statistike koja će to promjeniti.
Show me your donuts 0 0
- LlullSergio
- Kontakt:
Brate Rafa i Novak su bili na konopcima u finalu protiv Mede i Thiema. Propisali krv i plesali na zici, pogotovo Novak danas. Titula nekog od nextgena ili Thiema je jako jako blizu.Na Mastersima su vec isti level, uopste ne dajem prednost neku ovoj big3.
Gledaj sad zdrijeba za Rafu, Kyrgios/Khacanov-Thiem-Zverev pa finale.Zapeo vec na drugoj prepreci, a s Nickom vec drugi GS igra pravo je.ben mec u 4 seta koji preko 3-4 sata. Ako to nije dobro ne znam sta je onda dobro. Da mentalno nisu neke gromade nisu,ali talenat i kvalitet tenisa koji posjeduje njih 4-5 je nesumnjivo ogroman i itekako obecava.
Da se ogradim nisam ni ja impresioniran skoro nijednim od njih, a najvise radi tih mentalnih propusta,ali cisto igracki su mi svi top igraci pa cak i Nick koji haman nista znacajno nije unaprijedio od 2016. do danas.
Gledaj sad zdrijeba za Rafu, Kyrgios/Khacanov-Thiem-Zverev pa finale.Zapeo vec na drugoj prepreci, a s Nickom vec drugi GS igra pravo je.ben mec u 4 seta koji preko 3-4 sata. Ako to nije dobro ne znam sta je onda dobro. Da mentalno nisu neke gromade nisu,ali talenat i kvalitet tenisa koji posjeduje njih 4-5 je nesumnjivo ogroman i itekako obecava.
Da se ogradim nisam ni ja impresioniran skoro nijednim od njih, a najvise radi tih mentalnih propusta,ali cisto igracki su mi svi top igraci pa cak i Nick koji haman nista znacajno nije unaprijedio od 2016. do danas.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.