NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: NBA 2019/2020
Opet ovaj litvanac trazi belaja,prosli put kad sam ga isprozivao govori nemoj me vise citirat strah ga valjda
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Šta si napisao ?
Ponovi , pa ćemo dati sud ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Nets' Kyrie Irving has medial ligament sprain in right knee and will be re-evaluated in one week.
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Koga si bolan ti isprozivao 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- akisarajevo92
- Kontakt:
- IlCapitano
- Kontakt:
ja sad krenuo da postavim
jel im ovo praksa ili je samo ovaj put
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- IlCapitano
- Kontakt:
Prvi put da ja vidim. Nemam pojma jesu li prije ili planiraju li u budućnosti...
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- akisarajevo92
- Kontakt:
Zion je zvijer u reketu
15.10.2013.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ma ovo je vise sramotno, goni ga u pm, krene na ulaz, bukvalno se zabije u igraca pored koji ne cini nikakvu kretnju i dobije +1, **** ti pleme i sudije.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Ma ja Brada kad se ne zajeba.va nea niko bolji 

Volim kad Brada prca a pucanstvo gleda 
26 poena iz 13 suteva, to niko ne moze

26 poena iz 13 suteva, to niko ne moze

Ili 50 iz 23 suta? Sta je bolje?
Ne znam kako mozes ne voliti ovakvog majstora, sve na talenat.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Denver povede 19 razlike odmah na pocetku utakmice, na kraju izgubi od Detroita u produzetku.
NOP ima apsolutnu dominaciju u skoku, al se Houston nekako drzi i vodi 5 razlike na poluvremenu.
I love this game je poznati slogan, al mislim da je bio svojevremeno slogan nesto u fazonu, gdje su cuda moguca. Mada moguce, da sam taj slogan i njegdje drugdje cuo...
NOP ima apsolutnu dominaciju u skoku, al se Houston nekako drzi i vodi 5 razlike na poluvremenu.
I love this game je poznati slogan, al mislim da je bio svojevremeno slogan nesto u fazonu, gdje su cuda moguca. Mada moguce, da sam taj slogan i njegdje drugdje cuo...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Koliko ce se jos trpit Alemova sra.nja i unistavanje teme ? Nismo svi zeljni citanja jedoobraznih postova na nivou dvanaestogodisnjaka ometenog u razvoju.Pasha je napisao/la: ↑02 feb 2020, 21:20Denver povede 19 razlike odmah na pocetku utakmice, na kraju izgubi od Detroita u produzetku.
Luka
Tako bi ti da je Luka trenutno na parketu mjesto Brade

Tako bi ti da je Luka trenutno na parketu mjesto Brade

Ja ne znam gdje im je mozak bio kad su trejdali za Westbrooka.
Govorio sam da je los trade prije nego sto je pocela sezona, sad mislim da je katastrofalan.
Govorio sam da je los trade prije nego sto je pocela sezona, sad mislim da je katastrofalan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.