FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Ali komentari na poluvremenu i na kraju hit 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Kaze Amar da je vidio što je trebalo da vidi.E onda nam Amare vidi kakvog golmana,brzo krilo,štopera koji moze potrcati,Lendri kakvu rezervu...u suprotnom bit ce nas više na Jagomru nego na Grbavici.
Ne znam otkud uopste prica da ce Hajrovic igdje iz Dinama. Oni su bez krila, ostali na Orsicu i Kadzioru, jedino ako je Bjelica rekao da ne racuna nikako na njega. Izet je strasan igrac, Dinamu je puno donio, al je pojeo **** u jednoj utakmici protiv Karlovca kad nije htio igrati. Bio je u sastavu protiv Belupa, dan poslije odigrao prijateljski mec sa drugim timom.
Kao u svadji je sa trenerom ovi ga kao oče na posudbu bruji grad otom Jel patka veze nemam ako ga dovedu oni su level onda iznad svihMrkiMedo je napisao/la: ↑03 feb 2020, 18:30Ne znam otkud uopste prica da ce Hajrovic igdje iz Dinama. Oni su bez krila, ostali na Orsicu i Kadzioru, jedino ako je Bjelica rekao da ne racuna nikako na njega. Izet je strasan igrac, Dinamu je puno donio, al je pojeo **** u jednoj utakmici protiv Karlovca kad nije htio igrati. Bio je u sastavu protiv Belupa, dan poslije odigrao prijateljski mec sa drugim timom.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
To je ključ i poenta svega, nas samih, našeg mentaliteta, navijačkog i ljudskog, od kovanja u zvijezde do kolektivne pljuvačine, takvi smo ko narod, hoćemo sve odmah i sad, nedamo mjesta a ni vremena da se nešto uradi, sredi, dotjera, a kada krene kontra onda smo od hvalisanja u zaokretu spremni pljuvati
MIHAJLOVIĆ !
- mohikanac12
- Kontakt:
Kralju oni su i ovako level iznad svih, jos ako njega dovedu. Strasno.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Mi smo samo u veznoj liniji dobro pokriveni i to dok igra Stilic i donekle na lijevoj strani a sve ostalo nam je u rangu Kantonalne lige.Hooce li nas sama vezna linija sa tom lijevom stranom i Lendricem moci dovesti do titule ja cisto sumnjam.Radmilo87 je napisao/la: ↑03 feb 2020, 18:24Mohikanac rece nema više pojačanja, Amar rece još dva pojačanja![]()
Jedan od tih je garant Blažević, drugog igraca osim na poziciji napadača ne vidim iskreno, na svim pozicijama smo dobro pokriveni osim na toj, neko drugorazredno ime kao ispomoć Lendriću i to je to, malo priprema da uhvate, kasnije treninga i do treceg kola ce se uklopiti u tim
- mohikanac12
- Kontakt:
Pusti Amara i njegove dimne bombe. Odakle pare za pojacanja?

Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Znam, al necu da pehiram vise

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Fazon je sto 99% citaju sve ovo puleni. Ako ne citaju svi prenose izmedju sebe “informacije”. Jedan dan nam je neko dobar, drugi dan ne valja. Ili sad nakon prvog top, svi yebeno ne mozemo da vjerujemo kako su svi sigurno odigrali, a na kraju daj 10 novih, ovaj ne zna, onaj ne zna. Ovako smo isto i kad je bilo na Pecari ove sezone. Yebavali na poluvremenu sve svi bukvalno bez bilo kakve pozitivne rijeci, a na kraju heroji nasi.Radmilo87 je napisao/la: ↑03 feb 2020, 18:35To je ključ i poenta svega, nas samih, našeg mentaliteta, navijačkog i ljudskog, od kovanja u zvijezde do kolektivne pljuvačine, takvi smo ko narod, hoćemo sve odmah i sad, nedamo mjesta a ni vremena da se nešto uradi, sredi, dotjera, a kada krene kontra onda smo od hvalisanja u zaokretu spremni pljuvati

Reci da bar znamo ko nece doci 100%

- mohikanac12
- Kontakt:
Fol zna imena. Joj sta vam radi @Irfo, izludice vas.

Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Moraš shvatiti da tvoje riječi imaju težinu,ti si u dešavanju svega, zato ne možeš svašta pisati, tri puta razmisli prije nego li napišešmohikanac12 je napisao/la: ↑03 feb 2020, 18:38
Pusti Amara i njegove dimne bombe. Odakle pare za pojacanja?
![]()

Naći će se, posudiće se, daće Zec, Amar, Badžak, Duraković, neko drugi, ne sikiram se

MIHAJLOVIĆ !
Da vi samo znate kako nase igrace boli qurc sto se mi vise od njih nasekiramo nakon lose igre.
Mjau !
Dolazi Blazevic u ovih dan dva. Ganja se Fanimo.
Ovoj nasoj djeci je vrh federalna liga.
Ovoj nasoj djeci je vrh federalna liga.
- mohikanac12
- Kontakt:
Atletikovcima? Nemoj tako kume.
I kako dolaze pojacanja ako imamo samo za pola plate uposlenicima? Jesi lagao juce ili lazes sada?
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Vjerujem, ko nas kad ih Amar kazni dodatnim treninzima ili skidanjem postataka sa plate
MIHAJLOVIĆ !
Neko dovodi Hajrovica a mi blazevica i fanima eh da smo zaku bar uzeli
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Previse se vjeruje vestima.kz
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Trenutno korisnika/ca: supervizor i 27 gostiju.