VVVBK
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
fks74 je napisao/la: ↑04 feb 2020, 13:29Odes u Brezu i pitas: ima li neki ovdje gospodin iz Sarajeva ? Svi ce reci: ma kakvi , ovdje su svi iz BrezeAlfredNobel je napisao/la: ↑04 feb 2020, 13:26Iz Breze je, tražite ga dole
Šta je s kanarincem, da nije ugin'o?![]()
![]()
Pobjeci nece...AlfredNobel je napisao/la: ↑04 feb 2020, 13:26Iz Breze je, tražite ga dole
Šta je s kanarincem, da nije ugin'o?
Zato sto tu stranicu vodi(e) strumf/ovi.. vec su imali provokacija na racun FKS i HZ.Historicar je napisao/la: ↑04 feb 2020, 13:45Na kraju, po fb i instagramu nastade šprdancija, zbog svega ovoga oko Hajrovića.Eno "Raja sa biroa" nas počeli zajebavati![]()
Ko se zadnji smije, najslađe se smije.Historicar je napisao/la: ↑04 feb 2020, 13:45Na kraju, po fb i instagramu nastade šprdancija, zbog svega ovoga oko Hajrovića.Eno "Raja sa biroa" nas počeli zajebavati![]()
Nisu to zajebancije nego ne znaju strumfovi sta ce od dragosti, jbt tek sad vidim u kojem strahu su oni bili ovih danaHistoricar je napisao/la: ↑04 feb 2020, 13:45Na kraju, po fb i instagramu nastade šprdancija, zbog svega ovoga oko Hajrovića.Eno "Raja sa biroa" nas počeli zajebavati![]()
Čega pola
Pitar6785 je napisao/la: ↑04 feb 2020, 04:43
FK SARAJEVO mora pocet davat tu vrstu velicinu para, nemozes ti od AKADEMACA ocekivat da te unesu u GRUPU LP ILI LE. Oni mogu pomoc (jeftina radna snaga mogu se prodat malo das puno uzmes) al da bi postigo neke minimalne normane ciljeve boras izvadit na hastal dvije cigle od po 500 eurica. Koda Dinamo nebi vise volio da zivi od akademaca, al od njih se hljeba nije najo.
Da me moj amidza SAMOZDRAVLJE nebi pogresno razumijo ja podrzavam AKADEMIJU (to je broj#1) al kinez ima para da se fino obje strane izfinansiraju..
Stas ti od guzine bekica zlatkovica melunovica parmaka rustemovica cruza sisica to su igraci koji se u njemackoj kvalifikuju u klasu ispod amatera (nedaju im na drzavnim parkovima da igraju))
Ma necu ja tebe braticushvatiti pogresno , tako mislis , tako pises. Samo U17 selekcija BiH je ucestvovala na vise od jednog EP . Dakle do 17 god. imao kvalitet i poslije toga potop . Da li je do psihe , strucnog rada ili neceg treceg (ili svega ovog),ja nisam strucan da to odgonetnem . Prije 20-tak god. je Dinamo Z. bio odprilike u ovoj nasoj situaciji . Jedan mangup (vizionar)ih digao u drugi/treci razred evropskog fudbala . Sto se Dinama tice reci cu samo L.Modric . Kako gosp. Mamic moze prepoznati talenat . Moze ,ali u qrcu(izvini na vulg.), prepoznali ga strucni ljudi , kojima je on (Mamic) TITO
Strucnosti nam treba u Akademiji . trebaju nam najbolji strucnjaci iz BiH ili neki dobri iz Evrope , u svim sverama (fizicke spreme,psihicke stabilnosti , nutricionisti , fizioterapeuti ...) da bi napravili iskorak. PREPOZNATI PRAVI TALENAT JE NAUKA .Zna to Mamic .
Imamo Kamp FKS , to bi trebao biti nas rudnik zlata . Ne 7-8 nego 2-3 talenta prepoznati i gurati , a 5-6 neka tu jer mogu napredovati i bljesnuti uz strucan rad . Treba nam i teren(tepih) , pa da igramo 20/33 utakmice na dobrim terenima . Nama se Pidro i Hebibovic na Kosevu povrijedise . Sa dobrim travnjakom na Kosevu (ili Otoci,@ado-hz) lakse bi dovodili TSS , Hadzica i druge . Ima jos , ali ... Poz . i Selam tebi i svim forumasima.
A ko kaze da nije vjerodostojano
Sprda te brate neko ko plate svako 3 mjeseca daje, a ti pregovaras sa Igracem kojem bi za pola godine ugovora isplatio strasne pare a uz to jos uvijek nije propalo
Uau, treba da smo ko u zatvoru jbt, neko izvali nesto odmah u samicu ovaj ban pa ja